börjar om igen



 ja ¨å var det måndag morgon och ny vecka nya tag. i helgen har jag haft riktigt mysigt och haft det lugnt och nytert. skulle ju vara nykter bara för att jag börjat så bra med min träning och allt. men vad händer då jo jag  åkte till mina föräldrars lägenhet och skulle se på fotboll, och vad hände då, blev en pizza, suck. sen i lördags kom mathilda till mig och vi åt tacos och käka massa godis så jag trodde jag skulle spricka hehe

så i söndags blev det film dag och tacos med söta Lina. jag kom även på att jag och lina pratat om en drink blanda kväll så vi satt och prata lite om detta för nu ska det bli av, det ska bli såå skoj alltså.

så idag måndag vad händer idag jo för det första så hade jag gått upp dom 2 kilo jag hade gått ner:( så nu blir det tillbaka till nyttigheter igen. sen ska jag Lina och Charlotte träna vid 11.

vid 14 ska jag på möte med jobbet så det ska bli skoj. ska även posta brev idag så jag kan hoppa in som vikarie inom barn omsorgen oxå. och nu sitter jag och kollar ut och ser hur det refgnar ute suck alltså...

dricker mitt morgon kaffe nu och kollar nyhetsmorgon. ikväll blir det CSI New York:D


träning



  ja träningen har gett resultat det må jag säga inte nog med att jag tränar varje dag på gymmet med Lina, har faktiskt gått ner 2 kg :D är så stolt över mig sj.
sen nu har jag efter helgen inte druckit på 2 veckor oxå helt otroligt bra. den 3 okt. ska jag på fest hos Lotta då ska jag dricka men sen har jag tänkt att jag ska hålla upp igen...

får se hur länge bara, nu har jag kommit igång med träningen så himla bra så varför förstöra det genom att dricka. i helgen har jag bokat upp mig i allfall, fre har jag inget än så länge men ska väl se på film o ta det lugnt.
på lördag ska Mathilda komma och sova över,vi ska käka,snacka och glo på film. sen på söndag kommer Lina och vi ska käka och glo på film oxå det ska bli så himla gött att hitta på nått.

nu har jag tränat och käkat kycklingsallad jag gjorde igår.nu blir det att ta en morot för sen blir det paj lite senare.

mindre glad dag ida :(

IDAG ÄR INGEN BRA DAG FÖR MIG KÄNNER INTE FÖR NÅTT. VAR OCH TRÄNA MED LINA OCH CHARLOTTE VA HUR SKÖNT SOM HELST,TRÄFFA MATHILDA EN SNABBIS OCH DET VAR KUL O LÄNGESEN,HON KOMMER TILL MIG NÄSTA HELG SOM KOMMER DENNA HELGEN JOBBAR JAG MEN NÄSTA HELG IGEN DÅ KOMMER HON VI SKA GLO PÅ FILM OCH TJÖTA.

SEN HAR JAG BARA VARIT HELT SCHACK MATT IDAG,VILL BARA LIGGA PÅ SOFFAN OCH BARA LIGGA DÄR. KÄNNER INTE FÖR NÅTT. JAG HAR HAFT SÅNA DAGAR DÅ JAG E NERE OCH DEPPIG, DETTA ÄR EN SÅDAN DAG SÅ FÖRLÅT OM JAG INTE E PÅ MITT BÄSTA HUMÖR.

DÅ ÄR DET BRA ATT HA EN EGEN LÄGENHET DÅ JAG KAN LÅSA IN MIG OCH INTE SNACKA MED NÅGON. HUR SKÖNT SOM HELST.

DÅLIGT SAMVETE HAR JAG OXÅ FÖR DET E VÄRLDENS FINASTE VÄDER UTE OCH JAG SITTER INNEN SOM EN MÖGELOST OCH BARA ORKAR INGENTING....

NU BLIR DET SOFFAN OCH MASSA FILM OCH FÖRHOPPNINGSVIS ÄR DET BÄTTRE I MORGON...

 


GLAD :P


    HAR VARIT PÅ STRÅLANDE HUMÖR IDAG SÅ JAG FÖRSTÅR INTE. VAR UTE OCH GICK I EFTERMIDDAGS OCH SOLEN SKEN OCH JAG LYSSNADE PÅ BRA MUSIK UR MIN MP3 SPELARE. JAG SMÅ LOG NÄSTAN HELA TIDEN UNDER MIN PROMENAD VILKET KAN HA SETT VÄLDIGT ROLIGT UT.... HEHE BJUDER PÅ DETTA.

IDAG KOM JAG FRAM TILL ATT JAG INTE SKA DRICKA FÖRRÄN DEN 3 OKTOBER DÅ LOTTA SKA HA SIN FEST,I OCH MED ATT JAG ÄR MITT UPPE I TRÄNING NU SÅ ÄR DET EGENTLIGEN INTE BRA ATT DRICKA FÖR DÅ PAJAR MAN DEN, SÅ DÄRFÖR SKA JAG VARA NYKTER NU 2 HELGER, VILKET KAN VARA NYTTIGT FÖR MIG. DENNA HELG SOM KOMMER JOBBAR JAG SÅ DÅ E JAG JU NYKTER MEN HELGEN DÄR EFTER,DÅ SKA JAG VARA HEMMA ÄTA NYTTIGT,TRÄNA OCH BARA TA HAND OM MIG SJÄLV....

NU SKA JAG LÄGGA MIG FÖR JAG SKA UPP HALV 8 I MORGON,KÄKA FRUKOST,STICKA OCH TRÄNA MED LINA OCH CHARLOTTE,SEN EFTER DET SKA JAG TRÄFFA MATHILDA EN SNABBIS. SEN VID 4 SKA JAG UT OCH GÅ MED JOHAN RUNT FÄSTNINGEN SEN BLIR DET VÄL ATT ÅKA HEM...

SÅ NU ÖNSKAR JAG ER ALLA EN TREVLIG KVÄLL OCH GODNATT.....


det går fööör fort...:S



    Alltså tiden,veckan, helgerna allt går för fort man hinner verkligen inte med. blir en aning stressad oxå faktiskt.Denna helgen har varit grymt bra alltså. först i fre så skulle jag ta det lugnt,först var jag och Lina o träna på gymmet men blev lite stressigt för hon skulle bort på kvällen så vi stressa igenom allt kändes det som.

jo och så på kvällen skulle jag ju ta det lugnt, då messa emma och fråga om jag ville komma på tacos och vin och varför inte liksom. så det blev väl rätt lugnt ändå men blev ingen film och mys hemma som jag hade planerat. på lördag skulle jag ha fest. hade fått ner Lotta från Horred så skulle festa med henne och det vanliga gänget. Tyvärr kunde inte Lina :S vi får ta vår vinkväll snart oxå tycker jag:)

så på lördag var det allmänt stressigt tyckte jag skulle städa och fixa inför kvällen. men det blev en kanon kväll tack alla som kom det var grymt skojigt.

på söndag vakna jag typ vid 9 och vakna på sidan så jag såg rätt in i mitt vardags rum där det stod massa tomburkar och glas, då vakna jag till klädde mig och så var det röjar dags. hehe vad kallas sånt när man blir så sugen på att städa dagen efter hehe jo nnu vet jag "IDIOTI" hehe

sen blev det att jag och Lina skulle till gymmet på kvällen men så stängde de kl 18 så vi gick en lååång promenad på 2 timmar istället och sen hamna jag hos syrran som bjöd på kaffe och fick gosat med hennes hundar som var på myshumör...

idag måndag gick jag upp kl 8 åt klädde mig och sen kvart i 9 mötte jag lina för vi skulle träna. gud så gott det var att träna på morgonen inte mycket folk på gymmet heller. det blir samma tid i morgon. ¨på Onsdag blir det inte gym utan då blir det boxning.
nu har jag både ätit och tagit ett hett bubbelbad vilket var sååå skönt. funderar på mer vad jag kan göra,pluggat har jag gjort...
borde egentligen damsuga lägenhetetn IGEN, gud så sketet det blir hela tiden..

får se vad som händer mer idag...

jobb


   Nu har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra jag har sökt ett jobb i Norge och även lagt in mig så om de kommer upp jobb så mailar de mig. jag satt här och tänkte på hur många som åker till Norge och hur bra de trivs där så jag tänkte varför inte det blir en utmaning. sen så får vi se vad som händer.

men att jag ens gjorde det var helt otroligt hehe.jaja det ska bli spännande så vi får se vad som händer..:)
nu ska jag till affären hade jag tänkt måste inhandla lite till i helgen, bubbeldricka till söndag haha sen kommer jag antagligen ha fest här i morgon så måste fixa i ordning lite:)

och ikvällblir det tacos och vin hos Emma det ska bli skoj har inte träffat henne på jätte länge...

känslor

 

 vad gör man av känslorna när man inte egentligen ska ha dem? kan man bara stänga av och låtsas som om inget hade hänt? jag försöker göra detta men funkar inte, jag försöker ignorera men det funkar inte heller.
jag vill egentligen inte känna som jag gör när jag inte får något gensvar förutom sorg och besvikelse.

ska jag glömma låta det vara? jag vet inte om jag klarar av det heller,allt är så svårt när man har dessa FÖRBANNANDE känslorna. det ONT önskar bara att det var synligt och att personen skulle förstå hur jävla jobbigt det är!!!

men jag tror det aldrig kommer att hända och det är faan det värsta.och jag är inte stark nog att säga NEJ, för i grund och botten vill jag INTE säga nej

vad jag än gör kommer det bli jag som blir sårad och det ska jag säga er att det är inget jag ser fram emot!!!

träning



    har idag varit på själva gymmet med Lina.jag går bara på pass annars för jag har tyckt att själva gymmet inte var min grej men börjar tycka det var fel tänkt av mig:)

gillade det faktiskt och jag har fått sådan träningsvärk redan så jag vet inte vad!!! men jag hade en plan som jag pratade med Lina om innan idag. att vi kan träna typ varje dag på gymmet i ca 1,5 timme eller nått förutom på onsdagar och fredar för då kör vi boxning.

Lina nappade så det kommer vi köra nu. men denna veckan blir lite krånglig för i morgon ska jag vara med mamma hela dagen och sen på kvällen ska jag till Conny o dricka öl och se på Sverige i fotboll.:)

till helgen blir det fest i allfall, får se vad som händer på fre, men på lördag blir det party. nä jag får väl ta och krypa ner i badet så går tiden lite så kan jag lägga mig sen fattar inte varför jag ska vara så jävla trött

men fått pluggat lite idag i allfall stolt över mig sj. på torsdag blir det jobb för mig, det ska bli skoj att jobba:)


Julen


hmm sitter här och pluggar men vad händer jo jag börjar tänka på julen 2009, min första jul i min lägenhet helt otroligt. jag har nästan bestämt allt vad min gran ska stå och hur jag ska pynta det blir blåa och silvriga kulor.
det är egentligen bara julgardiner som fattas annars har jag allt redan.
i går satt jag och skrev ner alla de som jag skulle köpa julklappar till blev 13 st hehe så jag tänkte att jag får nog ta lite varje månad nu så slipper jag stressa igenom alla senare.:D

men med julen kan det lätt bli att man riskerar att bli väldigt deppig och få ångest och allt sådant jag kan bli lätt deprimerad i mellanåt. men man har så mycket att vara tacksam över så varför vara deprimerad.
i december så ska mamma o jag på julmarknad i år igen, till Rockstock eller hur det stavas, vi var i Selle förra året det var helt otroligt gott att vara där en helg, blir buss resa. så det gäller att spara pengar till det oxå..

tyvärr kommer detta året bli annorlunda, varje juldag brukar en viss man komma till oss och käka julmiddag och tjöta, men iår blir det ej så för mannen dog i sommras, saknar honom mycket han var en glad man hade varit pensionär i 3 dagar sen dog han och varje år han var hos oss så räknade han ner till pensionen. så det är lite sorgligt och tänka på det.

nä nu har jag käkat min frukost och har satt på ännu en kopp kaffe, nu blir det att plugga lite till sen ska jag ta en lååång promenad igen:)

Veckan som är...

  

  tisdag är det redan, jag tycker att helgen går fort väntar bara tills veckan kommer då går allt jättefort. i går måndags så plugga jag en del, sen tog jag och min mp3 spelare gud vad jag älskar den, vi tog en låång promenad var nog ute i ungefär 2 timmar.

sen skulle jag och Lina träna body pump men så var det något som kom i mellan så vi kunde ej träna och jag kunde åkt ner själv men orka inte så jag tog lite hemma träning. sit ups och armhävningar och avsluta allt med att springa på min maskin. men senare på kvällen blev jag ändå rastlös helt otroligt att det kryper i hela kroppen alltså

jag avsluta i allfall kvälen i går med att kolla på CSI New York. en underbar polis serie. sen var jag så himla trött så jag la mig.

Tisdag 

idag vad händer idag, jo jag gick kl 8, satte på mig kläder bädda sängen och starta datorn, gick och satte på kaffe. nu sitter jag vid datorn och dricker mitt morgon kaffe, ska snart påbörja mitt så kallande pluggande för dagen.sen får vi se vad dagen har att bjuda på. kanske ska jag träna med Lina???

nä nu har jag snart druckit upp mitt kaffe jösses vad det gick fort det var med andra ord bra bryggt idag :D

nä nu ska jag plugga så jag får börjar med det.


HELGEN

denna helgen var det jobb för min del,det började bra på fredagen då jag skulle ha Johan hemma hos mig, vi skulle fixa tacos och dricka vin och se på filmen"män som hatar kvinnor" underbart bra film alltså väldigt sevärd. så fredagen var jätte trevlig vi satte nästan i oss 2 flaskor vin:) så lite små lullig var man när man skulle lägga sig, för man skulle upp kl 7 för att man skulle börja jobba kl 8 till 20 på lördagen.

själva jobbdagen gick jätte fort man höll i gång hela tiden så det var kanoners.sen kl 20 när jag sluta så skulle jag hem till Becca och se på film och återigen äta tacos:) då såg vi filmen"Kalle och chokladfabriken" den var oxå himla bra alltså, kl blev väl halv 12 när jag cyklade hemåt för idag söndag skulle jag återigen jobba fast från 9-22.

det var segt att komma upp ida tyvärr och man har varit lite småtrött hela tiden tycker jag allt. så nu har jag nästan precis kommit hem och är lite smått trött faktiskt så det ska bli skönt att lägga sig i sin varma goa säng.

sen fick jag reda på att jag ska antagligen få jobba på torsdag kväll, då blir det 15.30-22. återigen det e långa och goa pass så det blir ju pengar av det. till veckan blir det plugga, träning lite, Lina ville träna Box nu och så kom jag på ikväll att jag kan egentligen bara på fre för på Onsdag har jag snackat med Conny om vi kunde se Sverige matchen i fotboll ihop och kanske ta en öl så det ska vi göra och Matchen börjar ju faan halv 7. så denna veckan blir det nog bara fre som det blir box för min del sen får vi se veckan efter.

sen håller jag ju på med att storstäda min lägenhet har ju sovrummet och klädkammaren kvar men vet ej om jag tar det nu till veckan känns att jag måste plugga lite, även om jag inte har så mycket kvar att plugga:S

men men den som lever får se.nu ska jag nog krypa ner i sängen och somna gott.känns som dess dagar i helgen har det inte blivit mycket sömn precis.

men i morgon är det Måndag och nya tag att ta. just det på tal om nya tag måste ju lämna in min cykel på service oxå har ju inget bakljus och det skulle ju inte förvåna mig att jag åker på nått sådant dumt som böter bara för att. hehe jaja det kanske jag måste fixa i morron.. hmm på Onsdag ska jag i allfall åka till mamma och få musli, hon hade tydligen gjort någon ny nu som jag ska få hehe. på tisdag vet jag ej ännu men antingen ska jag jobba eller blir det att träffa Johan. på torsdag blir det jobb och på fre blir det nog box med Lina så denna veckan e full och den har inte ens börjat än så detta låter väl fint.


film...

 Film är ett av anledningarna till varför jag börjar blogga. Jag såg filmen "You got mail" med Meg Ryan.hon mailar med någon i och för sig men det ser så himla skoj ut. detta är en annan grej med tanke på att jag bloggar inte mailar. men filmen är min inspiration.

varför och vad vill jag blogga om? hmm tuff fråga jag vet inte allt och inget.jag tror att jag vill visa alla vem jag är och att jag är inte så dum som jag ser ut hehe

eller för att jag kanske sitter och fördriver tiden med något så jag kan lika gärna blogga! idag torsdag är en sådan perfekt dag att blogga på. mulet,regnar och man kan verkligen se hur Hösten kommer se ut i år. på ett sätt är det rätt mysigt. sitter i sin soffa och kollar på en film, tänder en hel hög med ljus i lägenheten för att få den rätta höst stämmningnen. jag har den redan det är både skönt men oxå sorgligt, för det betyder att sommaren är förbi och man kommer inte se den förrän nästa år.

sitter i mitt sovrum där jag har datan och tittar ut, det verkligen öser ner och jag kan inte annat än att le för att jag sitter inomhus och har inte blivit blöt,våt eller något sådant. sitter även och tänker på det jag har gjort idag, jag håller på och storstädar min lägenhet nämligen, och det är både roligt,jobbigt men även nyttigt.

personligen är jag nog en person som tänker för mycket och ibland tänker jag inte alls. jag e rätt trevlig när man lär känna mig, nu ska jag fortsätta se min inspirations film och tända lite ljus,mörkret faller och snart kommer här verkligen vara mysigt nog för att sitta med tända ljus....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0