måndagen den 30 november 2009

 så här mysigt har jag med mitt jul pyntande...


stjärna och tomtar på plats,,,


julduk på samt mera tomtar...

i mitt vitrinskåp har jag gjort plats för den traditionella julkrubban:D


ute i hallen blev den en fiin liten duk till samt några tomtar...


i sovrummet fann jag även lite plats för mysiga tomtar:)


och till sist nattduksbordet blev en fin duk gjord av min gudmor..

  så nu har man verkligen kommit i julstämmning verkligen så väntar bara på granen så man kan pynta den och hänga saker i granen :)

ska bli så skojigt...


pepparkakor....

japp då var det dags att baka. jag hade piggnat till oxå efter ha slöat på soffan ett tag hehe

så det var julmusik på och julmust sen var man i stämmning.:)


Degen på bordet och dessa mått skulle jag använda mig utav...

Pillan knådar degen nu, ser lite piggare ut här på bilden, mamma är fotografen:)

hmm hade ett mått av fötter men gjorde dom väldigt tjocka så det ser ut som svullna fötter hehe.

men dom är nog lika goda ändå ska jag säga...


ska bara säga att det är ett måste att provsmaka degen, det är såå gott alltså:)

hehe nu blev Pillan uttråkad,ville inte baka mera så hon avsluta sitt

bak med att göra detta hjärtat lite gladare,mamma skratta åt mig och sa att detta är som när vi var små då vi gjorde egna figurer av degen:D men erkänn visst blir man gladare:)


söndagen den 29 november 2009

 ja idag är man bakis något så in i bomben usch vad hemskt det är. tyckte inte jag drack så mycket men det var väl att man drack för fort eller nått. jag vet inte ska nog faan hålla mig till vin, dricker inte så fort och har inte blivit lika dålig av vin.

vaknade nog halv 12 på söndagen och klädde mig och gick direkt till mina föräldrar tänkte måste få luft annars vet jag inte vad jag gör. så promenaden vad hur go som helst men blev så törstig och så tänkte man att nu får jag inte dricka för fort då spryr jag nog faan alltså.

messa pappa om att sätta på kaffe,ta fram bubbeldricka och choklad för jag var såå sugen. pappa tyckte ju detta var hur kul som  helst se mig bakis,ögonen var helt röda och jag såg allmänt degig ut. så han skratta och fråga om jag ville ha vin:) han e så grymt rolig ibland alltså hehe

idag var det tänkt att mamma o jag skulle baka pepparkakor men jag måste nog få upp orken innan det händer så pappa föreslog att vi kunde se den nya Wallander filmen LÄCKAN... så den såg vi och jag låg i soffan under filten... den var helt oki faktiskt.

                                                                                             

sen blev det mat mamma gjorde en halv specialare vilket är korv med bröd och mos. så himla gott det var det och julmust gjorde susen hehe. sen vid halv 4 började vi baka. mamma gjorde först lussekatter för det tycker jag inte om att göra.
                                                                                   jättegoda blev dom oxå:)

sen vid 19.00 tiden var det match på tv4 sport mellan barcelona och real madrud som jag och pappa ville titta på så vi baka först och kolla mmatchen sen.. barca vann förresten med 1-0 och gissa vem som gjorde målet. svensken Zlatan efter 5 minuter efter han kom in i andra halvlek så näta han den. så grymt snyggt alltså..


lördagen den 28 november 2009

 

ja så var det lördag och man ska till veddige på fest det ska bli såå skoj är taggad till max för detta.

ska först hem till Lasseman på lite förfest. men nu ska vi ej gå händelserna i förväg tagen började att jag vakna vid 8 så gick upp koka kaffe satt och kolla på tintin som jag alltid gjorde när jag var liten. älskade den serien och den kom alltid på lördagar vid 8:)

vid 10 kom mamma o pappa med stora verktygslådan. pappa skulle ta ner min köksdörr för jag går faan in i den hela tiden. sen ska han ta ner mina julsaker från vinden, jag går nämligen inte upp på min egen vind för det är lite läskigt:) vet barnslig...

så det blev 3 lådor med jultomtar och en låda med gran dekorationer. och så satte han upp min julstjärna i fönstret det blev såå fint...

efter do, hade gått så kliade det i fingrarna så jag började med en gång att jul städa och plocka fram allt.så nu är här så julstädat och fint här hemma:)

sen var det att göra mat.skulle haft ostsnitzel men tror ni Pillan hade köpt det hehe nä utan hon hade köpt lövbit vilket oxå är gott men inte det hon var sugen på hehe suck alltså.

sen var det att slänga sig i duschen och göra sig färdig,lyssna på musik och komma i stämmning. Lasseman kom kvart i 5 och hämta mig sen åkte vi hem till han och förfesta lite... skulle vara i Veddige vid 19.00 tiden...

 party värdinnan tack för en trevlig kväll...


fredag den 27 november 2009

 helgen är kommen och ikväll ska jag hem till mamma o pappa och göra korv till julen, eller inte jag utan dom jag ska bara se till att dom jobbar och så ska ja ta massa kort och vara irriterande som bara jag kan vara hehe..

annars så tar jag det rätt lugnt idag, pratat om att mamma o pappa ska komma på lördag och hjälpa mig att ta ner mina julsaker och ta upp min förbannande dörr från köket går ju för fan in i den ju...:)

ikväll blir det även paketleken den är så himla rolig så jag är verkligen taggad till max:D

                      



den färdiga produkten

                   Paketleken

 här är alla paket på plats...

 och här har vi lekt färigt och öppnat alla paketen...:)


Takida

 ja så är man färdig och laddad för en kväll i Göteborg med J och vi ska åka och kolla på Takida.dom är så grymt bra så det ska bli såå skoj så ni anar inte. dom skulle börja spela vid halv 8 tror jag det var. men vi åker typ vid halv 4 för vi ska lämna hans barn hos hans mamma först och så ska vi käka lite och sånt oxå.

det var riktigt längesen jag kolla på takida nu, det var med Becca och Linn och det var i Borås innan dom blev kända. nu kommer det nog vara en hel del folk:)

så får se om jag orkar skriva hur deet var när jag kommer hem ikväll. ska upp tidigt med syrran i morgon och handla och sen ska jag tvätta. sen på kvällen blir det hem till mina föräldrar och göra jul korv hehe men jag ska titta på och ta massa kort på dom som gör detta:)

sen på lördag är det fest i Veddige så denna helgen kommer bli kanon. på söndag ska jag bara slappa och sen ska jag hem till mamma o baka pepparkakor och så fyller Becca och Luis dotter 1 ÅR så får inte glömma messa becca och säga grattis till henne..:)

just nu är jag inne i en bra period oxå. jag har mått bra och inte tänkt allt för mycket. men ska inte säga för mycket för snart kommer det väl:S

eller klart att man tänker och funderar men varför anstränga sig när man är ensam om det. men ska komma på det själv bara!!!

sen hoppas jag att jag träffar Mathilda snart saknar henne, hon ger mig såna bra råd ibland och henne kan jag snacka med om allt och hon har gått igenom nästan samma grejer som jag själv och det kan vara en fördel ibland. i morgon om en vecka så åker jag och mamma till Tyskland på julresa, det ska bli grymt skoj.:) längtar verkligen efter det.

nä men nu ska jag göra i ordning det sista innan jag sticker...

ha det gött alla...

 takida medlemmar...:)


torsdag den 26 november 2009

  torsdag morgon och man sitter i soffan i pyjamasen och dricker varmt kaffe:) vad händer idag jo idag ska jag ut och gå och inget ändrar sig. får se om Lina hör av sig... sen blir det hem o göra sig  i ordning för jag ska till Göteborg och se Takida idag:) ska bli så grym skoj..

får väl se till att handla lite nu oxå:S tyckte det var roligt först men inte lika kul längre tyvärr går ju bara en massa pengar ju hehe.. eller så handlar jag i morgon fredag så får man kanske mer energi???

får se vad jag gör.. jag får väl skriva mera senare ...


slutet på denna onsdag...

ja då har man jobbat ett 6,5 timmars pass ikväll, det var helt oki blev erbjuden jobb på söndag mellan 8-20 jag sa att jag skulle tänka på det. men jag ska ju iväg på lördag och då kan jag inte koppla av om jag vet att man ska jobba på söndag. men tyckte synd om henne för det var en person som var lite sjuk. så jag vet ej ännu hur jag ska göra:S

men ska sova på saken så hoppas jag att vädret tillåter i morgon så jag och Lina kan ut och gå lite. vi har fått skjuta upp det hela tiden bara för att det har varit skit väder...

så nu när man kom hem så betala jag räkningar satte undan pengar till Tyskland som jag o mamma ska göra fredagen den 4 december.:)

ska köpa dom sista julklapparna oxå.:) måste handla lite mat oxå hehe, har inget rostbröd,ost elelr nått så det måste jag oxå göra..

men nu bli det sängen så man orkar upp i morgon vid 8 ringer kl och så ligger man o snozar till 08.09 hehe

                            GODNATT PÅ ER ALLA!!!


jobba

   ja då ska man snart iväg och jobba kvällen. är otroligt trött,frusen och så kollar man ut regn och blåst kul att cykla i detta :S men se det positivt jag får motion och detta är både för kropp och själen hehe

egentligen borde jag diska upp disken i diskhon men vad faan antingen tar jag det i morgon eller när jag kommer hem ikväll efter 22.

så det är bara att på med termobyxor,jacka mössa,vantar och reflexväst så kommer varberg se lilla Pillan när hon försöker ta sig fram hehe


Onsdagen 25 november 2009

ja då var det onsdag och halva veckan har gått.ska jobba kvällen idag så börjar halv 4. hade även tänkt vaccinera mig mor svinis idag oxå hoppas att det ej är slut bara...
jag har även varit och gymmat idag. tänkte få passa på att gymma idag för i morgon ska jag nog helst inte gymma efter sprutan och så ska jag och Lina ut och gå om vädret tillåter.

sen på kvällen ska jag med J till Göteborg och se Takida:D ska bli såå skoj har inte sett dom på asalänge...sen blir det fest i helgen ska till Veddige på lördag och dricka lite:)

men nu hoppar jag fram får ägna mig åt onsdagen än så länge. vart var jag jo just nu har jag kommit hem från gymmet, dom håller på och reparerar så man skulle helst inte duscha där så det blev att jag fick göra det hemma istället. tråkigt att det regnar som tusan idag bara.

sen blir det väl att se till att få nått i magen oxå kanske ska fixa det innan man går och ska ta sprutan???:S  hmm kanske är smidigast jaja får se vad som händer...

såg hockey igår hos J oxå utan att somna helt otroligt men det var massa konstiga regler och sånt så jag hängde inte med hehe men får nog ge et lite tid.
såg Frölunda- HV71 och Frölunda fick storstryk hehe trots att både jag och J hade tröjor på oss hehe

får nog välja annat lag att heja på. vad sägs om HV71 dom leder ju så det ser ju jljust ut hehe...


lördagen den 21 november 2009

då hade Pillan fest hos sig:)
så här kommer lite kort på de personer som kom och förgyllde min kväll...


Helena,Linda och Lina

resten av gänget. sandra,Conny,Johanna och Jimmy


hehe som sagt skål kortet måste ju bara med:)


Sandra,Pillan och Johanna:)


Conny,Pillan och Jimmy som har sin "finaste posering " hehe

även denna kväll blev jättelyckad tackar så mycket..


fredag den 20 nov 2009 "vin kväll"

 japp idag hade jag och Lina vin kväll tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på mig och söta Lina...:)

första kortet blir alltid på oss båda:)

 sen lite singel bilder på oss:) här är Lina med hennes nya vänner. "trollen"


jag som Budda en klassiker hehe...


här vet jag inte vad som händer men vi flumma till det väldigt bra hehe

hehe denna e sån nice,jag leker vampyr eller nått tycker först att Lina gapskrattar men tydligen ska det se ut som hon blir jätterädd och skriker hehe..

det blev en otroligt rolig och flummig kväll med mycket vin och skratt...:)


ny dag,nya utmaningar....


ja då var det tisdag igen då..jösses säger jag bara allt går så snabbt att jag ej hinner med.
jag har bestämt att från och med januari 2010 ska jag ta ett sabatår från skolan min motivation är på noll efter allt som har hänt och jag orkar inte längre.

jag ska jobba och arbeta fram en motivation igen. har ringt om lite jobb men det enda dom säger är att skicka in en intresse anmälan så hör vi av oss och dt vi ju hur bra det brukar gå hehe

har även funderat på Norge,sticka dit jobba ett par veckor och komma hem igen. behöver lite äventyr i mitt ganska tråkiga liv,jag gör inget är inte intressant så vad faan ska en sån som jag göra då????förslag ?

i natt har jag inte sovit så mycket heller, det e fan 2 gången på kort tid detta har hänt det e väldigt jobbigt,skulle ut och gått med Lina idag men hon hade inte heller sovit bra. jag har legat och vridit och vänt mig och vet ej vad jag ska ta vägen och sen har jag gjort det man inte ska göra som tjej för det är så jäkla dumt. "funderat/tänkt"

när vi gör detta så blir det inte bra vi sover knappt,äter knappt bara tänker på vad gör man för fel,eller vad man ska göra för att undelätta???
frågor man ställer till sig själv men vill gärna att andra ska svara på.

en dröm som jag tror alla vill ha är att man går igenom livet ganska lätt och smidigt och man får det man vill ha och vips efter tio år har man man,hus,bil och massa ungar efter sig hehe det hade varit rena drömmen..

men nej så lätt är det inte. man önskar att det vore så enkelt men det är det verkligen inte...
i går vad ska säga då jo jag var på ljusparty hos min moster, det var hur mysigt som helst och det var hur mycket som helst man skulle vilja köpa men vad faan priserna är ju rena rånet.
jag menar ett 12 pack ljus som doftar och brinner i 6-7 timmar kostar över 200 kr det lägger jag tyvärr inte pengar på...

sen så i går morse så gick proppen hos mig så jag hade en tv och data och ljusfri dag igår hehe det var inte lika kul som det låter.fick vänta framåt 17 tiden då pappa kom med proppar och hjälpte mig för proppskåpet ve jag vad det sitter men är tyvärr kort så hjälper inte om jag ens står på stol hade inte hjälpt ändå...då e det illa...

i helgen var det helt oki fre hade jag och lina vinkväll,sluta med krogen som var så förbannat tråkig. på lördag hade jag själv lite fest här hemma vilket var hur lyckat som helst. Var på krogen tills dom stängde fick skjuts hem av Johannas lillasyster tack för det. sen kunde jag inte sova var ju helt uppe i varv då ju. så söndagen var lite seg får jag nog säga...

får se vad som händer idag annars. ska väl snart få i mig lite frukost sen blir det nog att dra iväg på gymmet några timmar, sen ska jag kolla tider så jag ska ta sprutan. sen i kväll ska jag hem till Johan och se på Hockey,har sagt att jag inte kollar på det och han är ett stort fan av frölunda så vi får se hur det går för dom ska tydligen spela ikväll...
jaja se hur intresserad jag kommer bli av detta hehe.

fredag...

fredag är en helt underbar dag,det är början på helgen och slutet på veckan. för innebar det att jag skulle ta det lugnt var det planerat. jag små pyssla lite här hemma och var på strålande humör för solen sken och det var fint väder ute..

bestämde att jag skulle gå ner till stan och till systemet och handla det jag skulle till lördagen då jag ska ha lite fest här hemma!!

så jag packa på mig ryggsäck och mp3 och gav mig ut,underbart gick och små lalla hela vägen var på grymt bra humör..

köpte en bag i box(vin) och även en enkel flaska vin blue nun var det nog.skulle varit och handlat oxå men det blev aldrig så för ryggsäcken blev för tung reddan då. hehe så det var att pallra sig hem och tänka att affären tar jag på lördag...

kom hem satte mig vid datan FB och bara blev rastlös och då tänkte jag va faaan jag drar till gymmet och bränner lite kalorier:) så var där i 1,5 h sen så hade min kompis Lina ringt och messat.

hon och hennes sambo skulle lämna barnen redan på fredagen hos hennes mamma så hon funderade på om hon skulle dricka till det lite idag och undra om jag va på och självklart var jag detta:)

så det var att plocka i ordning diska upp byta kläder och fram med vin glasen.:) så vi pimpla vin igår och lyssna på musik och tog lite sånadär fåniga kort som bara hon och jag kan göra:)

sen blev det stan lite tidigare än vad vi brukar gå och guud så dött det var. jättetrist verkligen på Harrys var inte ens musiken igång så man var grymt besviken, stötte på en vän på krogen så vi satt och snacka lite med han oxå..

blev att man åkte hem typ vid halv 12 tror jag kl var:) men det gör inget för det är idag(lördag) som det verkligen gäller och då vi verkligen ska parta loss:)


ingen rolig dag för Pillan


Jag har tyvärr inte haft den bästa dagen idag tyvärr. har ju sovit dåligt,haft huvudvärk,inte haft matlust och bara varit helt slut...

så idag blev det en slappis dag med mysbyxor och tjocka tröjor...nu blir det att kolla fotboll halv 9 Sverige- italien.

har även haft en sån dag då jag varit lite ledsen förstår egentligen inte detta.men så är det väl ibland. men ser faktiskt fram emot i morgon då först ska nog Lina komma på frukost och sen ska vi gå till Becca vid 12. sen kommer Johan vid halv 7 och käkar. han ska få smaka på min köttfärspaj hoppas att den blir bra nu.
Johan skulle fixa dricka så vi får se,om det blir en flaska vitt i morgon:)

sen på fre blir det nog lugnt. men på lördag blir det fest så det ryker...:) ska bli full och glad...

illa illa :(

ja idag är det "tycka-synd-om-Pernilla-dagen" mår inte alls riktigt bra idag tyvärr. sovit dåligt,orkar inte äta och får inte ens ner kaffet idag:(

det är inte bra då är det ingen bra dag fär Pillan. jag har tänkt lite på mig själv idag och vad jag vill göra med mig och med livet.  jag vill egentligen bara sticka iväg och börja om där ingen känner mig, där ingen kan såra mig eller tycka om mig eller helt enkelt bara ta mig för given...

jag vill bara bli accepterad av alla och har kommit fram till att det aldrig kommer att hända,det kommer alltid finnas något som inte går rätt...men någonstans måste man ju börja,och jag måste börja OM. men vad ska jag börja jo jag ska börja med att festa som faan på lördag och bli så bakis . eller nja festa ska jag göra i allfall.
så idag blir det slappt kollar film och bara ligga under täcket hela dagen... orkar faan inget annat...

 denna filmen är helt underbar,kolla på den i morse....

 och nu kör jag Tracys hämd maraton.

                                 nä nu ska jag lägga mig ber igen och bara glo på film....


Onsdagen den 18 november 2009

Onsdag idag och denna natten har Pillan inte fått mycket sömn tyvärr:( hade en sån fruktansvärd huvudvärk,vaknade vid 7 efter jag somnade till vid 3. vaknade med huvudvärk igen så det var bara upp och jag tänkte att jag skulle testa ett knep som jag gjorde när jag spelade fotboll och hade huvudvärk. då hade man ju en vattenflaska full med kallt vatten. och så hällde man vattnet i nacken och det gör att det onda ska försvinna. och för tillfället funkade det. sen var det att sätta på lite te.


                                       men är så otroligt trött nu eftersom sömnen blev ej mycket i natt.messade Lina nu på morgonen och skrev att jag inte kunde gå promenad med henne och att jag skulle vila upp mig tills ikväll då det blir boxnng för oss,hoppas man är i toppform då...
det var riktigt längesen vi gick på detta så jag har verkligen sett fram emot detta.
blir att vila upp mig idag.för man är så himla seg idag!!!
har inte tid att vara sjuk heller,ska festa i helgen så jag hoppas att denna skallebank jag hade inte var ett tecken på att det är förkylning eller något sånt skit på gång...

men nu blir det att göra frukost och bara krypa ner i soffan. till frukost blir det nog omelett idag!!!
                                                                


     


tisdag hela dagen...

 Tisdag vad har man egentligen gjort idag! jo det började att man steg upp vid 8 kaffe och frukost.skulle promenerat med Lina men vädret var lite ostadigt så vi hoppa det. vilket under förmiddagen så lättade vädret på sig så jag ensam gick en promenad.

sen gjorde jag inte så mycket,gjorde mat,kolla tv och allmänt slappa. vid 3 tiden så kom Mathilda och Belliz till mig.jag och Mathilda skulle träna på gymmet vid 4
sen skulle vi käka lite och så skulle vi se på film och tjöta lite.
blev ingen film utan vi snacka bara,vi har så himla mycket att prata om när vi väl träffas.och det är allt ifrån livet och våra privatliv är det mest. och antingen så blir man lättad när vi väl har snackat eller så blir man tvärtom, helt förvirrad.
sen kolla vi på tv och fastnade på ett tatueringsprogram. så himla skickliga dessa är det är helt otroligt.

mathilda åkte vid halv 10 och då var vi båda helt slut. så jag la mig direkt i säng. men så bara så där pang på fick jag världens huvudvärk. sån huvudvärk så jag vet inte vart jag skulle ta vägen. har knappt sovit alls i natt tyvärr.så på mitt nattduksbord har det stått ett glas vatten och en bunke med kallt vatten och hushållspapper i som jag har baddat pannan med!!!

                                                                


dagen som varit...

 ja så har denna dagen passerat. jösses alltså vad har jag gjort??? varit ute och gott med Lina och har prata i tele om jobb och sen nu i kväll ringde min moster och bjöd med mig till ljusparty nästa måndag.

har även messat med matgilda hon ska komma i morgon och först ska vi träna vid 4 sen blir det att vi ska se på film. ska bli skojigt.:) sen har jag sett på serien tropical heat.
kom ni ihåg denna serien det gör jag för den är så jävla bra alltså hehe. så har laddat ner hela första säsongen så jag har sett 5 avsnitt idag.

sen har jag hunnit med och bada,gör toast och nu snart ska jag ta och diska lite...sätta på lite kaffe och se vad för skoj som är på tv.

messade med Johan oxå så han ska komma hit på torsdag vid halv 7 och bli bjuden på min berömda köttfärspaj,hoppas verkligen att den blir bra nu alltså hehe.. så får vi se Johan skulle fixa dricka så vi får se om det blir vin eller nått. så ska vi även se Criminal minds om vi kommer ihåg det, sist glömde vi ju bort det...:)

sen så är det klart för Lina att hon har fått barnvakt tills på lördag så då ska vi festa ihop, ska bli roligt sen hoppas jag att alla andra kommer oxå:) blir nog ett glatt gäng.

det är väl det som har hänt idag.

i morgon så ska jag gå med Lina vid 10,sen så kommer ju Mathilda vid 16 tiden och då drar vi till gymmet....

nä men nu ska jag göra lite sit ups här hemma


måndag igen

ja så var det måndag igen.helgerna går så himla fort så det e nästan skrämmande idag har jag ringt om jobb men hon hänvisa mig till en bemanning så det var bara att skriva en intresseanmälan och hoppas på att dom ringer i allfall.

sen vid 10 tiden var jag och Lina ute och gick, vi skulle tagit den vanliga rundan men av någon anledning. vi prata nog alldeles för mycket så vi glömde bort hur vi gick så det blev en kortare runda och så lite kringelikrokigt istället hehe men vi var ute i allfall..

nu blir det att göra lite mat och var så himla sugen på mos och korv men så hitta jag en paj bit i frysen så det blir paj istället...:)

sen har jag fått dagiskort från Lina på Amanda och Alexander så jag ska sätta dom i ram så det kommer bli såå fint....:=)


jobba i helgén...

 ja vad kan man säga om denna helgen,jo den har varit så himla lugn,har jobbat lördag och söndag så man har inte hunnit med så mycket mera.

i lördags började jag kl 9-22 så det var verkligen hela dagen,jobbar som Personlig assistent i mellanåt så denna helgen var jag det. det roligaste med jobbet är att han jag har hand om är så otroligt och go och trevlig så tiden går så himla fort.

Så efter detta passet var det bara att åka hem och lägga sig typ för på söndagen var det upp kl 7. började kl 8-20. även denna dagen gick fort, men man var något tröttare i dag framåt eftermiddagen. trodde jag skulle bara åka hem och sova men blev bjuden på mat och kaffe hos syrran och det tackar man inte nej till.

så nu sitter jag här,skulle lagt mig men vad händer jo jag satte på datan och tänkte måste kolla mailen i allafall. så i morgon blir det att upp kl 8. ringa lite om jobb och sen vid 10 ska jag o Lina ut och gå!!!

 Lina och Pernillas partybild. längesen nu Lina....


fredag kväll

 

det är fredag slutet på veckan och helgen är framför oss,för vissa e det sprit,fylla och fest men för Pillan är det lugnt och jobb hela helgen. det är väldigt gott med extra pengar det kan jag inte säga annat.. men idag är det oxå en god väns 30 års fest Maria  heter hon och hon har fest ikväll, jag hoppade den även om jag var sugen men ska upp i tid i morgon så jag orkar jobba 9-22

men ikväll blir det mys med mig själv har tagit fram mat och frukost till helgen sen sitter jag nu i soffan och kollar på morden i midsomer.
med givetvis massa tända ljus och det ser mycket mysigt ut faktiskt.
jag har även diskat allt porslin i köket och dammat av hyllan där så jag inte får massa oinbjudna gäster som... eller
fy bubblan får rysningar av att bara se dessa jäkla bilder...
jag  har även badat idag och gjort mig fin i håret så jag får fint våggt hår i morgon bitti:D

                        Jag har även träffat Mathilda idag,vi var o fika på blå dörren och hade mycket att prata om. som tur var så hämta hon mig för jag har tyvärr haft ont i vaderna efter långa promenader jag har tagit i veckan med Lina...

 Mathilda och Jag från våran ute kväll:)

           NU ÖNSKAR JAG ER ALLA EN RIKTIGT TREVLIG FREDAG OCH HELG....


filmer som letat upp...

 

så nu har jag hittat filmer som jag tror är superbra.  skräck/thriller.vad tror ni har ni sett den??     detta är mer än romantisk film så den hoppas jag på är riktigt bra.

                                                   en jul film. den verkar jätte mysig...


intresseanmälan

NU HAR JAG PRATAT MED PERNILLA HANSSON PÅ BEMANNINGEN OCH FRÅGAT HUR JAG SKA GÅ TILLVÄGA MED ATT JOBBA INOM ÄLDREOMSORGEN. HON SA TILL MIG ATT HON TYCKTE ATT JAG SKULLE FYLLA I EN INTRESSEANMÄLAN PÅ HEMSIDAN OCH SKICKA IN DEN SÅ HÖR DOM AV SIG OM DET BLIR AKTUELLET.

SÅ DET HAR JAG GJORT NU SÅ KOMMIT EN BRA BIT PÅ VÄG.

RINGA PERNILLA HANSSON PÅ BEMANNINGEN  REDAN GJORT :D

SKA DAMMSUGA AV HÄR HEMMA OXÅ FÅR SE OM JAG ORKAR GÖRA DETTA :S

sen ska jag sminka mig,vill se någulunda fiiin ut :)

sen hoppas jag på att mitt utdrag från belastningenregistret kommer idag så jag kan skicka iväg det.

vad har jag mer gjort idag? jo jag har ätit frukost..
 

och nu är jag inne på min andra film  en uppföljare från den andre...


planer för fredagen..

 ja vad ska man göra idag tro

jo jag ska ringa till Pernilla Hansson igen på bemanningen och fråga lite. sen måste jag faan städa här lite oxå. måste förbereda för jobb helgen så göra i ordning matlådor och allt sådant.

 sitter och kollar denna filmen nu innan jag sätter igång..

                                sen i kväll kommer kl 20.00 kommer morden i midsomer.


sen blir det väl som vanligt lite hemma träning, sit ups och sånt..


ny kändis jag gillar....

JAG KOMMER ATT LÄGGA UT BILDER PÅ KÄNDISAR SOM JAG GILLAR SOM ETT LITET MELLANRUM OM ALLT TJAT OM MIG SJÄLV...:)

 den kända killen nu är Clive Robertson...      sexig look
                            lite småbusig look tycker jag:P

 han var med i denna underbara serie Sunset Beach
                                       Clive och hans serie fru Susan Ward..

idag är Clive gift och har barn


torsdag kväll!!!

Ja då är det torsdag kväll och jag har precis sett ett avsnitt av criminal minds.
och det är alltid lika spännande.!!! har även smaskat på en påse godis,choklad och segisar...:)
så nu ska jag snart lägga mig,funderar på att duscha och fläta håret så jag får vågigt hår i morgon men vet ej om jag orkar göra det, kanske gör det i morgon i stället.
så vad har jag annars gjort idag??? hmm jo jag har varit ute på en 2,5 timmars lång promenad med Lina.

sen har jag varit hemma hos mamma o pappa och ätit mat och druckit kaffe så klart.:)



Jennifer Aniston...

 

hur många gillar inte henne.jag tycker hon är så grymt bra så därför kommer här lite olika bilder på henne här...

 Jennifer i en liten konstig hårstil. fått bättre ordning på håret..

jennifer i en korthårig look      vunnit pris:)
                                     Varit på omslaget på Elle    Jennifer och Vince i filmen "the break up"
                                                                        Jennifer här med angelina Jolie som stal hennes man Brad Pitt.

Jennifer med bästa vännen Courtney Cox Arquette             Jennifer Aniston och Brad Pitt var dom inte perfekta för varandra..




           numera är hon singel tror jag...


mitt horoskop :)

 här kommer mitt horoskop...:)

Vattumannen 21/1-18/2

Stress ställer till elände för dig, framför allt saboterar det ditt kärleksliv. Du tappar helt enkelt lusten och dessutom får du kort stubin. Varva ner lite, unna dig några lugna kvällar och ta inte på dig att fixa saker åt andra, på så vis slipper du automatiskt en hel del problem. Sänk tempot rejält.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 4
tur/pengar 2


torsdag eftermiddag....

 

så var det torsdag eftermiddag/kväll. och vad har jag gjort efter min promenad med Lina. jo jag satt och drack te,så fick jag ett ess av mamma hon ville komma och titta på mina julgardiner... så hon kom på kaffe sen skulle hon till ÖB

sen åkte vi till fyndmagasinet och köpte godis för Pillan har varit sugen på choklad idag...

sen fråga mamma om jag ville ha middag potatis och korvstuvning det var grymt gott alltså. sen blev det givetvis kaffe efter maten.sen prata jag och mamma om vår julresa till Tyskland den vi ska ta den 4 december till Rostock så jag hoppas att vi stanna till så man kan handla lite sprit:D
så nu e man hemma igen och ska bara njuta av mys i soffan med påse godis, och criminal minds.

jag ladda även hem filmen "Marley and me" hoppas att den är bra!!!


små sugen...

jaha så var man hemma igen efter en 2,5 timmars lång promenad med Lina. det var riktigt gott och man känner sig väldigt nyttig... Nu blir det att käka lite toast.

givetvis blir det te till detta.
Sen ringde jag Pernilla Hansson på bemanningen för jag tänkte fråga om jobb inom vården. men så satt hon i möte tills 17.00 så jag ska försöka i morgon istället.
och när jag och Lina var ute och gick så blev både hon och jag så sugna på choklad!!!

så det blir nog att man köper lite choklad meddans jag kollar på Criminal Minds ikväll 21.00


morgon...

 godmorgon alla mina kära läsare den något kylda torsdag. sitter med morgon kaffet 

kollar även på nyhetsmorgon. kollade in vädret där vädermannen var tjusigt klädd i vit och blå skjorta med en svart slips till detta. snyggt

Årets julklapp är spikamattan

vid 09.00 ska jag och min kompis Lina ut och promenera..gott det ska bli.
igår kväll innan jag gick och sov så duscha jag och fläta håret så jag skulle få lite lockigt hår på morgonen. så blev det,detta kortet blev bäst,de andra korten så jag ju faan helt trött ut hehe

 jag och min tränings och bästa kompis Lina:D

summering av dagen....

ja då ska jag berätta vad jag har gjort idag! jag hade ställt kl på 08.00

så jag låg och snoza till 08.09 gick upp satte på  sen gjorde jag mina dagliga rutiner.  sen gick jag direkt och satte på kaffet denna bilden säger ju allt.


sen var det att kolla på nyhetsmorgon som har blivit av en liten tradition på morgonen. sen var det att göra lite sit ups.



sen blev det långpromenad och sen var det mat,köttfärspaj och te. sen vid 17.00 tiden messa en kompis och ville träffas så vi åkte och jag såg hennes nya bil,jättefin. sen blev det att vi åt Pizza på Akropolis. jättegott var det.


så nu är kl 21.41 och jag har druckit 2 koppar kaffe och ska snart göra mina 60 sit ups. sen blir det att gå o lägga sig så man orkar upp i morgon för jag och Lina ska gå på Långpromenad. kan ni tänka er att jag och Lina kan faan gå i 3 timmars lång promenad och bara tjöta,så himla skönt alltså...
och vi har pratat om att vi ska boka in oss på boxning både onsdagar och fredagar...

detta är i stort sett hela min dag får se om jag får gjort det jag ska i morgon,håller er informerade om det:)


Rastlös....

jag e så grymt rastlös nu, sitter och kollar på tv, one three hill en helt underbar serie. jag har även diskat upp all disk som låg där sen i morse. sen har jag även fått i mig lite paj.

sen messa en kompis och fråga om vi kunde träffas och varför inte så vi ska nog åka och tvätta hennes nya bil det ska bli skoj att se den...

                                                 

så här illa såg ej min disk ut i och för sig...

                                                                        glömde säga att jag drack te oxå...


onsdag förmiddag.....

så nu har man varit på en liten promenad och ska nu käka lite paj som jag tog upp från frysen. sen blir det lite te framför tv. vad har jag annars gjort idag? hmm kollat tv och bloggat och kollat FB.

så vad ska jag göra ikväll, vad blir det för roligt på tv kanske. eller så blir det en film och slapp i soffan...:)


nyheter...

filmnyheter som jag skulle vilja se.

Tingeling och den Förlorade Skatten

Låt dig förtrollas när världens mest älskade älva återvänder i en helt ny film!

Älvorna förbereder sig för den stora Höstfesten där de med hjälp av fullmånen och den magiska månstenen ska framkalla älvstoft - källan till deras magi. Men en olyckshändelse gör att Tingeling sätter hela Älvdalen i fara och hon måste göra en hemlig resa för att ställa allt till rätta. Informationen hämtad från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. På sin färd får hon oväntad hjälp av sin vän Tristan och den busiga eldflugan Bloss. Tillsammans trotsar de alla faror och Tingeling finner till sist den största skatten av dem alla - sann vänskap.

Tingeling och den förlorade skatten är ett underbart äventyr fyllt av magi, vänskap, skratt och spänning för hela familjen!

]]>

SB

 mina favoritkaraktärer och skådisar...

                                                   

                        dom e fantastiska!!!


mina mål :)

 jag har tänkt nu fram och tillbaka på detta!!! mina träningsmål hur det kommer bli. för detr första ska jag varje morgon och kväll göra sit ups ungefär blir det 120 st varje morgon och kväll!!

sen blir det en långpromenad sj eller med Lina, sen ska jag se till att vara på gymmet så mycket som möjligt. det äär väl ganska bra plan elelr hur??

i morgon(TORSDAG)har jag lite saker att göra!!!

- ska ringa Pernilla Hansson på bemanningen för äldreomsorgen.
- damsuga lägenheten.
- blogga såklart.
- träna, ut och gå, göra sit ups.

   så jag hoppas att jag gör allt detta i morgon nu...


självmord???

usch på nyhetsmorgon sa dom precis att en svensk målvakt som spelade i Tyskland har enligt rykten tagit sitt liv genom att hoppa framför ett tåg!!! det är så skrämmande...

 Robert Enke blev 32 år gammal. skänker en tanke till hans familj,släkt och vänner...


onsdags morgon...

ja min dag börja med att jag gick upp strax eftr 8, satte på datan/tv. gick direkt och satte på morgon kaffet.

nu sitter man framför tv och kollar nyhetsmorgon och har precis druckit upp kaffet. nu blir det att göra lite sit ups på golvet,sen klä mig och messa Lina och fråga om hon vill dra till gymmet med mig...

 jajjamensan jag gör precis detta:)


Sammanfattning av Tisdagen!!!

jag hade ställt kl på 08.00 den ringde då men låg och snoza till 08.09
gick upp satte på tv och nyhetsmorgon på kanal 4. gick till köket satte på kaffet och sen var det dom vanliga rutinerna som man gör på morgonen.

satte även på datan och klädde mig. hade ett par vita leggins och en stickad svart klänning med stor krage.
jag frös lite på morgonen och så kolla jag ut och så regna det så blev man bara lite deppig. men jag tänkte att jag gör lite sit ups så jag gjorde 60 st och sen blev det en heet dusch så jag fick upp värmen.

sen gjorde jag inte mycket och nörda mig framför FB och läste bloggar. kollade även på ett helt avsnitt av våra bästa år. sen gjorde jag en ägg macka vid typ 13.00 tiden.

vid runt 14.30 ringde Linn och vi satt och tjöta i över 2 timmar och då avsluta vi bara för att vi både hade blivit kisse nödiga och lite hungriga.:)

så jag satt och fundera på vad man skulle äta. så typ vid 17.30 började jag göra köttfärspaj och jag ska ärligt talat säga att jag e nog faan grym på detta:) trodde inte den kan vara så god och jag gillar inte att skryta men jag e GRYM hehe

så nu ikväll har jag inte gjort så mycket kollat på Navy CIS och kollat FB:)
så nu har jag borstat tänderna tagit munskölj tagit bort sminket och tagit min body lotion. och även fryst ner 2 stora bitar av min berömda köttfärspajj i frysen. nu ska jag bara skriva klart här och sen blir det sängen så jag orkar upp i morgon vid  08.00

så nu får vi se hur min sköna onsdag ser ut :) godnatt allihopa...


klädval

 så här skulle jag nog gått klädd om jag hade velat och hade figuren och pengarna hehe så här skulle jag kunnat se ut:)

 rött har jag hört e väldigt erotiskt för killar:P
och denna sexigt rosa tunikan hade jag verkligen haft tillsammans med
 denna svarta kjol...

                                                             jag ska även ha lite smycken självklart på mig,som halsband och örhängen...

  en långt halsband skulle passa till min tunika...

 dessa vackra örhängen hade passat perfekt i mina öron...:)



                             så här gott folk så skulle Pillan kunna se ut för en kväll:) men som sagt det e bara drömmar!!!


drömmar....

 har ni någonsin tänkt att om man hade någon att visa upp skit snygga underkläder för? sen så finns det ju en del som har någon att visa upp det för men personen i fråga ser en inte.

 tänk man kunde visa upp för killen denna outfit och han bara wow och bara vill slita av en kläderna eller underkläderna hehe. ja såna drömmar har man haft från och till.
sen underlättar det om man har en sån här kropp oxå..


önskelista 2009

gud det e så mycket man önskar sig i år i julklapp alltså av tomten.

en ny fondation hade inte varit helt fel:)

en morgonrock har jag alltid velat ha ända sedan jag flytta in,men inte fått köpt ännu

 hallå pengar kommer väl alltid väl till pass sådär efter jul och allt.
 diamant örhängen är alltid godkänt oxå men sånt får man väl inte antagligen..

               Vad önskar ni er i julklapp av den snälle tomten iår???


serie


 
   nu har jag gjort lite hemma träning med sit ups och armhävningar och sen en varm dusch på det gjorde susen alltså. särskilt eftersom det öser ner här utanför så man känner inte för att ge sig ut heller, men jag tror att ska jag sitta inne hela dagen så kommer jag klättra på väggarna så det blir nog att man ger sig ut ändå även om det inte slutar regna.

nu har jag även ätit frukost en tallrik musli med yougurt och det var gott,borstat tänderna och även klätt mig. nu sitter jag och kollar på våra bästa år

har inte sett det på evigheter men känner ändå igen det som händer alltså detta är en evighets såpa som aldrig tar slut och varje scen tar faan evigheter ju...

när jag stod och borsta tänderna innan så tänkte jag på hur kul det skulle vara och göra en helomvändning av sig själv. men som sagt sånt tar tid och pengar vilket jag verkligen inte har. varför vill man göra såna saker när man verkligen inte har några pengar???

jag vill att mitt ska få en vändning som jag gillar varför är det vissa som får kämpa som faan för allt för. och vissa flyter allt för? livet e orättvist det visste jag redan men ändå.

nä nu ska jag titta färdigt på våra bästa år och dricka vatten :)


sköna tisdag

ja sköna tisdag vet jag inte nu när jag tittar ut!! regn och grått men vi får se positivt får se vad som händer idag, får se om Mathilda vill träna idag eller om hon har fullt upp.

igår kväll var jag och lina ute och gick en kvällspromenad på nästan  eller mer än 2 timmar så himla skönt det var att bara gå och tjöta. men sen när jag kom hem så blev jag väldigt frusen av mig, satt och små frös hela kvällen. så det blev att krypa ner under mitt varma goa duntäcke så jag fick upp värmen.

nu sitter jag framför tv och kollar på nyhetsmorgon, med Kristin kasperson och vad heter den andre??? hmm nä det kom jag inte på men det är rätt gott att kolla på det på morgonen man vaknar till lite. klart så har jag kaffe i handen oxå. fick börja morgonen med att diska upp disken från igår men det gick relativt snabbt så det är inga problem.

Nu pratar dom om te på nyhetsmorgon och jag har börjat lära mig dricka te vilket e gott..


mitt horoskop :)

Vattumannen 21/1-18/2

Vissa saker fungerar strålande, andra ger dig ideligen nya problem. Just nu är dina släktrelationer den största källan till trassel, medan ditt kärleksliv däremot är ljuvligt och utvecklas åt precis rätt håll. Du känner också att du är beredd att ta nya djärva steg mycket snart.

sex/kärlek
5
kul/nöjen 2
tur/pengar 3


måndag förmiddag

vaknade vid 8 och för första gången så snozzade jag till 10 över 8 hehe sen var det starta datan,sätta på kaffet och tv och kolla på nyhetsmorgon... sen har jag även mailat lite folk kollat om mina saker från skolan var rättade svar NEJ lite frustrerad e jag faktiskt.

sen var jag ute och posta ett brev och gick även en liten promenad nu e jag hemma igen och funderar över om jag ska ta o göra lite toast eller något. vid 5 tiden så ska jag till Lina och vi ska ut och gå. undrar om det blir som i fre då var vi ute på en 3 timmars lång promenad, det var jätte härligt, hade Amanda med oss hon tyckte inte det var lika kul framå slutet hehe

så detta har jag hållt på med nu på förmiddagen så vi får se vad som händer på eftermiddagen..


filmkväll

igår var det helt otroligt roligt var hemma hos Becca och kolla film och drack te och scones gud så gott det är. fick även mysa lite med Liselle jag och hon satt och läste bok :)

åkte dit vid strax efter 4 tror jag det blev. och kom ej hem förrän strax efter 11. och det blev filmerna "the proposol" och  "17 again"

2 underbara filmer.. skulle sett en skräckis the orphan eller något men i och med att jag skulle cykla hem sen på kvällen så hoppa vi det:)


Summering av helgen

 denna helgen har gått otroligt fort, min första nyktra helg,men börja med att jag åkte till mina föräldrar i fre och åt tacos och så blev jag bjuden på vin och öl. det blev väldigt lugnt. vi hyrde även Johan Falk filmerna för mina föräldrar hade inte sett dom, tyckte dom var väldigt bra.

i lördags var det att städa lägenheten och inhandla julmust inför kvällen då jag skulle bara ta det lugnt och kolla film vilket det blev.Först kom Sara en barndoms kompis på fika. sen på kvällen blev det filmerna "the substitute" sen blev det "Montana sky" och avsluta med "Cradle 2 the grave" underbar film. sen gick en film på tv med jacki chan.

och söndag e det fars dag så de börja med att jag messa farsgubben och gratta honom,sen har jag kollat på film och käkat frukost väldigt sent. sov till 11 idag,gott som faan. snart blir det en promenad böjar bli lite rastlös. sen ikväll blir det att åka till becca på te och scones får se om Lina hänger på det hade varit skoj...

 


RSS 2.0