bantningstips överallt...




   Vikten är ett hett ämne just nu känns det som.Människor är inte nöjda med sig själva och letar efter bantningstips.. jag har själv försökt med olika saker. just nu  tar jag naturdiet på morgonen och på eftermiddagen med en frukt till som apelsin

     


pratade med Johans mamma om detta och hon kör bara grönsaker och sallad och nötter..
det finns ju så många olika bantnngsmetoder. Gi, viktväktarna,nutrilett,naturdiet m.m

igår kväll satt jag o Johan o hans mamma o prata om julklappar och sånt. ska bli så mysigt med denna julen..

           


    älskar julen,längtar sååå efter julen...:)






en bild på mig förra julen...2009


hjärnan kommer snart ut genom näsan...



  Känns som om min hjärna kommer snart att fluga ut genom näsan när jag snyter mig.
min näsa är svullom och öm så det finns inte.
börjar få skallebank oxå.funderar på om man ska ta och lägga sig en stund. kanske kan sova några timmar.eller någon i allfall.

                             

 

ser ut som jag känner mig,ifall ni undrar:) usch säger jag bara har nog aldrig känns mig såhär dålig.känns som om jag gnäller oxå ja det gör jag. förlåt men det gör jag.

igår gjorde jag en kasslergratäng till Johan som han fick med sig till jobbet idag. fick ett mess innan att han gillade den :) känns bra att höra detta..



serverade den med pasta så den var väldigt god om jag får säga så själv:)
igår kom Johans mamma på besök jag och hon fick lite tid att prata innan Johan o barnen kom hem för sen var det full rulle.

Johan har köpt ett xbox spel där man spelar med kroppen istället för consoller eller va det heter,mser rätt roligt ut,han köpte det till sig sj som fars dags present.:)
både han o hans son älskar detta,dom spelade igår kväll det såg så roligt ut får jag säga. jag ska sj testa så fort jag har blivit bättre

                        


igår var jag oxå hemma och fixa lite saker,sen tog jag mig ett bad så tog jag mig en titt i badrummet igen och då såg jag en gigantisk spindel så stor och äcklig... spola ner den...

 

 

så nu ligger jag o kollar på morden i midsomer och sen ska jag försöka sova lite e så trött och har nog feber oxå.

sen blir det att gå tillbaka till Johan o barnen,har satt in min cykel i förrådet,behöver inte cykeln i veckan för jag ska ändå inte jobba så som jag mår..

 


Förkyld...



Jag har gått och blivit så dunderförkyld så det finns inte.. jag hatar verkligen att vara förkyld,näsan rinner,halsen gör ont..man vill bara kapa huvudet..
hoppas det går över snart...


Så nu är jag hemma hos mig.Johan är på jobbet,barnen är på dagis och i eftermiddag kommer johans mamma(farmor) på besök fram till torsdag det ska bli skoj. så nu kollar jag på lite vänner och dricker varm choklad för att det ska bli bättre i halsen..
                                                    

Har även lagt ut lite bilder på festen i lördags (FB) och jag har ringt timepool för att kolla varför jag ej får jobb,det är för att mitt belastningsregister gått ut..så jag hoppas att mitt nya kommer snart så jag får lite jobb,annars blir december en jobbig månad..:(

vad händer idag annars,jo jag ska handla lite och röja upp lite hos Johan så det inte ser ut som ett bombnerslag..sen ska jag laga mat så min älskling har mat med sig till jobbet. funderar på att göra kasslergratäng får se om han gillar detta.
och nu är det måndag igen vilket innebär naturdiet igen och en massa frukt. från tis-fre så gick jag ner 1,2 kg får hoppas jag går ner igen..:)

        


Jag skulle ju beställa min Iphone idag men så står mitt abonnemang på mamma så jag måste ändra det först.allt detta extra som man måste göra vilket gör mig knasig.jag orkar verkligen inte.. jag vill bara att det ska flyta på..
sa jag förresten att jag var FÖRKYLD suck vad jobbigt allt är just nu.

sen i affären ska jag köpa apelsíner för det gillar jag på morgonen,naturdiet och en apelsin




farsdag




      Idag är det söndag och då är det slappa dag. vilket betyder ligga på soffan och bara slöa,men har man 2 barn hemma så blir det inget slappande.. men idag fick jag och Johan sova till kl 10 och det var riktigt gott sen var vi så hungriga så vi fick gå upp och äta lite frukost med barnen.
och massa kaffe..

Sen var det att fixa sig och gå hem till mig och röja upp lite efter festen jag hade i går(lördag) sen skulle jag lägga mig i ett bad och bara ta det lugnt.
igår på festen så prata jag med en om en mob.som jag har tänkt så mycket på just nu. och jag tror nog att jag ska skaffa en. min pojkvän har en likadan,han är väldigt nöjd..:)


  

en Iphone det är en  telefon jag ska beställa,jag tror det blir att jag ska göra det sen när jag kommer hem till Johan så får han hjälpa mig..

men först som står på schemat nu när man har röjt upp så ska jag bada...




väntat på att få bada så det ska bli riktigt gott..


Johan Andersson



Detta inlägget tänker jag skriva/blogga om honom..Min underbara käraste pojkvän..
Har ni någonsin träffat någon som är så lik dig att det nästan är skrämmande..
vi tänker likt på det mesta. han står bakom mig i allt jag vill,och samma gäller mig med honom.
varje dag så sitter vi vid middagsbordet i köket och pratar om dagen och hur det varit på jobbet..


jag har fått det jag alltid drömt om med killar. att jag skulle hitta någon jag kunde prata med om allt. och jag har verkligen hittat han nu..tänk att det tog så långt tid innan jag hitta han bara men nu har jag han och tänker behålla honom LÄNGE...

jag älskar alla hans små ideer han har.han har lagt golv och byggt en sänggavel som jag hjälpt till att måla..:) och har satt upp den.. han vill göra om i köket och utan att prata med varandra så tyckte vi om samma färg :) det är ju så himla kul,pirrigt. och allt.

Hela veckan har han hållt på med nått projekt av nått slag. men igår så ville han inte detta utan han ville bara ligga o mysa framför tv.. vilket vi gjorde.låg och kolla på "huset fullt" , "vampire Diares" låg i varandras armar och bara myste.. det var hur mysigt som helst.. ikväll blir det mera mys..

i helgen blir det lugnt för han har barnen.. hans pappa kommer på lördag. så vi ska fixa lite mat och bara ha det gött,sen på kvällen ska jag festa så det ska bli skoj.. sen på söndag e det Fars dag så vi ska fira JOhan och hans pappa lite på söndag efter jag har vaknat till och nyktrat till hehe.

                                        











                                            

 

min snygging...


jag är lycklig...




      jag har börjat äta nyttigt och äta frukt och det är så himla gott
och idag ställde jag mig på vågen så från i tisdags har jag gått ner 1,2 kg och jag e glad:)
berätta det för Johan och han tycker jag e duktig. börjat träna och han tyckte att jag även fått lite muskler hehe så allt e kanoners..

så ikväll blir det fredagsmys med Johan o barnen. Johan ska fixa käk och jag skulle fixa lite godis,har bara inte bestämt mig om jag ska äta nått eller inte.jag skulle ju bara lyxa till det på helgerna så egentligen så kan jag äta,men kommer få lite ont i magen...

men kommer inte äta äta nått på lördag så egentligen så kan jag välja vilken dag jag ska äta på...
ja vi får se tufft får se vad som händer ikväll...



visst ser det gott ut..

underbara bilder..






              


Min underbaraste,käraste,kille...;)







ett kort taget när vi hade namnen muttan och bäverfisen
en av våra vinkvällar...;) happy memories...

uppdatering...



  Nu var det jätte jätte jätte längesen jag blogga..så  vad ska jag börja.. jag är hemskt mycket hos Johan,det e ju bra för jag gillar att vara där och vara med honom och barnen. och alla tror det är en tidsfråga innan jag flyttar in.jag vill egentligen.,men så har jag en sån där känsla att det är förtidigt. är inne på 5 månaden.är det för tidigt???

Nu har Johan så många planer.han har köpt våningssäng till barnen och han har byggt en sänggavel som vi båda har målat..
sen har vi bytat ut hans säng mot barnens enkelsängar så de blev en dubbelsäng:D jätteskön är den verkligen.
han har även lagt nytt golv. ingen aning om att jag skaffat en sådan händig karl...;)

jag skämta med han om att då är det bara huset som fattas...:)
men det bästa var ändå när vi hade lite söndagsmys med barnen och kolla på askungen och jag sa
nästa gång jag ska gå i kyrkan så ska jag gifta mig!!
haha hans ögon,blick och kroppsspråk sa allt det var riktigt roligt!!!

och jag har börjat träna och börjat med naturdiet och frukt så vi får se hur detta blir. är inte sugen på sötsaker i allfall det är ju bra:)

så nu är jag bara hemma o kollar läget och fixar lite skolsaker..
sen vill jag festa på lördag hoppas att någon kan festa med mig..:) sen kan jag inte fessta på länge....

RSS 2.0