Mys torsdag 30 edcember 2010



Idag är det Torsdag och dagen innan nyår. hela veckan har jag inte haft jobb men haft saker att göra ändå. igår tränade jag med Kinect och ska egentligen göra det idag oxå (torsdag) men har sån träningsvärk i benen/vaderna så jag går som en gammal tant så idag blir det att bara lyfta lite vikter..



sen ska jag duscha lite och fixa i ordning mig:) packa lite inför Göterborgs helgen.:)
igår var Mathilda och Belliz hos mig och åt och tjöta lite. det var riktigt trevligt sen körde hon hem mig till Johan så jag slappa gå i mörkret och kylan..



så idag ska jag inte göra nått sitter fortfarande i pyjamas,gjort frukost och kollar på ensam hemma 3


den e så grymt rolig så det finns inte.:) skrattar nästan hela tiden..

på tal om Nyår  

har ni några nyårslöften???

jag ska nog inte ha några för varför ha nyårslöften som man inte kan hålla ändå.
men jag kan säga såhär att jag ska bli bättre på att träna nu när man har material till det. äta nyttigt o bra är väl ett bra löfte trots allt så det kan jag ju ta...

hade ju varit bra om jag blir bättre på att blogga så det ska jag också bli bättre på men som sagt allt är periodvis och ibland känns det som om man inte har något att skriva om och bara blogga om saker som e hur ovissäntliga är ju inget roligt,då är det ingen som läser ändå..tror jag...

I morgon om en månad så är det min födelsedag då fyller jag hela 26 år..

är det något att fira?? klart jag älskar att fylla år. så nått blir det ju säkert.
jag har haft ett helt underbart halvår tillsammans med min älskling så nästa år kommer bli så himla mycket bättre har jag en känsla av. blir ju mer  o mer kär i Johan ju mer man träffar honom  

När man tror att man nog inte kan bli mer kär så överraskar han och gör eller säger nått som gör att man blir alldeles varm inombords..:)
ja nu har jag väl babblat på tillräckligt för en morgon som denna, så nu säger jag ha en trevlig dag för det ska jag ha och jag ska göra absolut ingenting...:)
ha de...


  

onsdagen den 29 december 2010



Tänk vad en kopp kaffe kan göra för ens morgon..

ska träna lite snart också,får se så det ej krånglar som dom gjorde igår jag har ju en kvinnlig personlig tränare så det ska bli skoj att sätta igång igen. tränade själv igår, så lite träningsvärk i låren har jag.
men det e bara att köra på igen..

vad händer annars idag???

jo jag ska tvätta kläder och träna o duscha
sen vid 13 ska jag ut o gå med Lina...
sen ikväll ska jag ha filmkväll med Mathilda o Belliz...

Så dagen är fulltecknad:)
dessutom sov jag extra 1,5 timme gott som tusan var det;)

Så Nu har jag sagt mitt morgonhallå till världen....:)

Shopping



 idag har jag fått gjort en hel del... vaknade med tuppen vid 7 tiden och gjorde kaffe och sen två varma mackor till mig. sen skulle jag börja träna framför tv men så haka den upp sig och den hängde sig så jag blev så himla irriterad. så jag la ner det o bara stängde av så vi får se hur mycket jag har förstört nu...:S

så det blev att jag träna vanligt, hade sett några övningar som Johan gjort så jag gjorde likadant och jag måste erkänna att jag blev rejält svettig.. men skönt var det och sen blev det en 2 timmars lååång promenad till stan o shoppa lite...

fick tag på parfymen jag velat ha.. Hugo Boss XX
 
underbar doft måste jag bara säga.. älskar den så den ska jag inte slösa på. 2 till 3 sprut räcker alldeles lagom till mig:)

sen har jag fått köpt present till stora killen när han fyller och sen till Mathilda

sen har jag fått köpt örhängen och armband till mig själv:) så min lilla shoppingrunda gjorde susen men dyr blev den :)

köpte också filmen Mysteriet på Greveholm.
1996 års julkalender. den absolut bästa enligt mig själv alltså...



Nu är kl 14.41 och det är dags för förhäxad

Och sen vid 16 tiden kommer älsklingen in genom dörren och det ska bli kul att se han igen:) vaknade till när han skulle gå upp kl 04.00 i morse...

slutet av 2010 och början av 2011



Då är det snart nyår som man ska fira i Götenorg med Lenny o Carro,och barnen såklart så det ska bli mysigt.. sen på söndag fyller den äldste hela 6 år stora killen..

Jag har stor förväntningar på 2011 det ska bli ett bra år verkligen. får hoppas att allt går som man vill bara..
har ju några planer så får se om de kommer slå in..:)

Nä nu ska jag snart börja träna första passet idag får se hur detta kommer gå..:) sen fixa i ordning mig och sen ner till staden...:)
hej svejs grus o gnäjs

julklappar...



  idag ska jag leta julklappar om jag inte får jobb men verkar inte troligt,inte många barn på dagisarna så vikarierna behövs ej nu ju..
men då får jag chansen att köpa min julklapp till mannen min. får se vad det kan bli för nått..:)

men under tiden ska jag äta fruksost träna tror jag oxå att jag ska hinna med innan jag ger mig ut...

sen när Johan kommer hem så ska vi åka o handla inför helgen. då Johans mamma kommer över Julen.
på julafton ska vi till mamma o pappa o äta det ska bli såå mysigt. sen på kvällen ska jag vara med Johan o svärmor:)



snart jul...



   Kan inte fatta att det snart är Jul,har ingen känsla för julen än även om granen är uppe o pyntad och julsakerna är framme o julstädat har man oxå gjort ¨å jag förstår ej vad som fattas..???

men det kommer väl så småningom.. idag verkar det inte bli nått jobb så jag tänkte tvätta o städa lite här hemma hos Johan..

så skönt att jag fått tillbaka min tele oxå.

nu blir de kaffe och tv..
ha det gött alla

14 december 2010



Inte långt kvar till jul nu och man är allt lite spänd det får jag allt erkänna,älskar julen med allt som det innebär..
har kommit in i en rutin att jag går upp halv 7 fast jag inte börjar så tidigt,rätt skönt att inte stressa på morgonen och bara chilla.

Fått gjort en del nu på morgonen,frukost,träna och suttit och mailat med lärare om min skolgång.skulle träffat en nu denna veckan och har sett fram emot detta men så fick jag till svar att han ej kommer till Vbg förrän i januarie hur kul e det då får allt ske via mail ändå... suck..

men men är laddad nu så det ska bli skoj.

igår pysslade man med barnen. Jag hade köpt julgranskulor och nått i gips som man kunde måla och sen hänga upp i granen,dom blev väldigt fina kan jag allt säga. slutade dock med att det var bara jag o Johan som satt kvar o måla i slutet meddans barnen kolla bolibompa :)

sen blev det sagoläsning och sen var de lite egentid för mig o Johan,men han fightades i början så han var ej kontaktbar men sen kröp han ner jämte mig i soffan och kolla lite tv sen blev det nana kudden...

på onsdag är det Luciafirade på barnens dagis så då ska man dit ska bli mysigt.
på torsdag och fre är jag ledig. för  på torsdag ska jag först ner till stan vid 10 tiden och sen blir det julbord med jobbet ska bli trevligt.
på fredag ska jag sova och sen träffa Mathilda o byta julklappar.:)
sen på kvällen så får vi göra klart för vårat julfirande med barnen,paket under granen,fixa mat och dra över snabbt med dammsugaren så här ser fiiint ut...

På lördag kommer dom farmor o farfar och ska fira jul med barnen så vi får göra det så juligt som möjligt,för sen på måndag åker barnen till deras mamma och ska fira jul där..

Så det var denna veckas planering för Pillan. nu ska hon ska snart iväg. jobbigt att jobbet e så nära man vet ej riktigt när man ska börhöva gå haha:)

men men nu fick jag skrivit lite i allfall.. ha det gött alla o ha en trevlig dag...

Längesen....



Längesen man skrev något på bloggen har haft fullt upp med att vara sjuk och bara chilla... det e nog tusan 3 veckor man har varit dålig helt otroligt alltså. feber,hosta o näsan rinner..
nu e man på hugget igen och börjat träna så det e rätt gött

tränade måndags o tisdag så idag onsdag blir det vilodag,får ej slita ut mig ju, har fått träningsvärk i magen av allt detta ju haha.
men det e gött oxå då känns det att man rör på sig...



har jobbat måndag o tisdag o idag har jag ej fått nått ännu så idag blir det städ o tvätt som gäller tror jag nog allt. får umgås lite med Johans mamma som e på besök.. hon träffa mina föräldrar igår och det gick bra vi hade en trevlig fikastund hemma hos dom...




Nu på morgonen har jag suttit och pysslat lite har gjort lite armband och sånt,blir rätt fina. tror nog att Johans dotter kommer tycka dom e fina..

 

Så nu ska jag ut i köket och äta lite frukost innan man sätter igång med dagens aktiviteter

städ
tvätt
disk

       


Så jag säger hej svejs så länge...

RSS 2.0