veckokollen...



Måndag:

hände idag jo jag var ledig så jag passa på och tvätta och greja en massa och gjorde även egen potatisgratäng med fläskfile som Johan kan ha med till jobbet så med andra ord har handlat idag.
dagen har bara svischat förbi har inte hängt med alls ska jag bara säga.
men jag och Johan gick en promenad nu i eftermiddag det var riktigt gott..

  

Tisdag:

vet ej vad som händer förhoppningsvis så får jag jobb. annars så finns det miljoner saker som jag kan göra.
sen vid 18 tiden ska mina föräldrar komma på fika och så ska dom får se fondväggen som mitt hjärta gjorde i helgen då jag jobba... och det blev riktigt bra ska jag bara säga...



Onsdag:

samma sak här har ingen aning om vad jag ska göra om jag får jobb eller ej. men som sagt det tror jag nog att jag kommer få,brukar ofta plinga till ¨på morgonen.. så det gäller att vara beredd alltså.
färdig och klar kl 0700 i morgon bitti.. inte slöa till här inte..




sen vad som händer torsdag-söndag kommer längre fram eller om det blir ändring i veckan som jag redan skrivit...
nu sitter jag med kaffe och kolla fight,mindre kul men vad gör man ej för att umgås med hjärtat mitt..

    


skärp dig Pillan


Ny månad och nytt liv för Fröken Karlsson.. jag måste fy fasiken skärpa mig nu annars kommer jag se ut som ett gigantiskt kylskåp...

blir sit ups och armhävningar och cykla o gå så mycket som möjligt.. nu får det fasiken vara nog...


skallebank



har sån skallebank idag så det finns inte. torsdag idag och i morgon blir vi barnlediga och jag ska jobba helgen.. i morgon blir det mys för hela slanten och fira att jag har flyttat in på Äckregården:)
vad ska jag göra sen i veckan på måndag ska jag vara ledig och plocka och ringa lite samtal och såna saker..



 

några festkort jag leta upp nu.. med Johanna,Jimmy och Conny


bak humör :)



Har varit på sånt bakhumör idag så det finns inte. började dagen med att göra Jordgubbsrulltårta,gick ju snabbt och enkelt ju.

sen avanserade jag med jordgubbsgrottor (hallongrotter ska det vara egentligen)
 var tvungen att smaka på en och dom var helt oki faktiskt..:)

 

sen blev det chokladsnittar nu på eftermiddagen. dom ser oxå väldigt goda ut.

 direkt ut ugnen och skivade och allt. mumma..

känns gott har lite små kakor hemma:)


vinkväll :)


Helgen gick som vanligt vansinnigt fort. <vi hade barnen denna helgen. men dom var i Göteborg från fredag till lördag så jag var ensam hemma. men gick aldrig som jag tänkte mig skulle skulle baka och allt men skar mig på min matberedare så det blev en soff liggande kväll framför mig med vampire diaries.

sen blev det en tidig kväll i säng...



på lördag var det dags för vinkväll med Lina Trolin. så vi träffades vi 2 tror jag och då gick vi och åt och sen gick vi hem till Lina och gjorde i ordning oss,drack lite vin och lyssna på musik.
det var riktigt skoj och det var längesen..

sen var man lite seg men va tusan det bjussar jag på det händer ju inte så ofta..






Bara några kort av våran roliga kväll:)

vilken vecka alltså



Denna vecka har gått i trötthetens tecken får jag nog allt säga. Först så på fredagen när barnen kom så var dom båda lite tjuriga och trötta så det blev tidigt i säng för deras del. På lördag vid 12 tiden kom Johans pappa,barnens farfar farfar på besök.. Han skulle passa barnen lite meddans vi flytta lite mer saker från min gamla lägenhet till min nya,fick låna JOhans pappas bil så vi fick med mer än vad vi trodde det var riktigt skoj men sen såg här ut som attan. fick bjussa Johans pappa på mat och sen ble det hockey för deras del och jag och Johan kopplade av med en Öl,och sen sluta det med att vi både satt i köket och grogga ihop medddans vi plockat in glas i vårat vitrinskåp..

sen på söndag var Johan lite seg och jag höll på och röja och hade mig i köket och i vardagsrummet. Johan låg på soffan o vilade sig lite. barnen fick min tv och video in till rummet så nu kollar dom på bollibompa i deras rum så det är himla skönt får jag allt säga.

sen på måndag morgon var det jag som väckte barnen,för Johan började kl 05.00 på morgonen så jag får gå upp kvart i 6 och väcka barnen och göra dom i ordning till 10 över 6 då Johan kommer och kör dom till dagis.

i dag (onsdag) har jag varit ledig så barnen har varit hemma med mig. så vi har lekt hela dagen. började med att vi satt och åt frukost länge..sen lekte vi lite på deras rum och sen blev det fika på barnens golv,hade lite picknick där. med saft och arracksbolle. sen blev det att gå ut och spela lite innebandy.

Då kom en kärring ut (vår granne) hon började babbla om att vi var för högljudda och att detta inte är landet att man inte kunde låta så högt. så sen vågade inte den äldsta inte ens öppna munnen för att inte vara högljudd..

sen kom kärringen ut IGEN och då fick vi inte spela innebandy ute på VÅRAN gård utan vi var tvungna att gå till lekplatsen, alltså jag blev så himla rasande men sa inget för barnen var med men gud vilket dåligt humör jag blev på.

sen gick vi till lekplatsen ändå för dom ville gunga lite vi var nog ute i 2 timmar sen gick vi in och laga mat och dom fick se lite på film meddans jag gjorde mat.

sen gick jag o Johan o lill tjejen bort till affären för att köpa lite mjölk. var en go promenad. sen blev det kvällsmacka..
nu har lilltjejen lagt sig och den stora spelat tv spel.. dom har duschat idag oxå.
i morgon e det sista kvällen på våran vecka med dom så då ska vi köpa pizzakit och göra egen pizza och bara mysa..





                 den har vi sett mycket av idag,gotti



 barnen är grymma på att spela innebandy så det var roligt att spela med dom..



                                             påminner om grannen(kärring)

Månad 2



Det är redan februari månad,helt otroligt så snabbt tiden går så det finns inte. är i full gång med att flytta nu så den andre kan flytta in i Mars.:)
 har även jobbat idag 9-13 en lagom tid,tyvärr inte mycket pengar men gött att komma iväg en sväng.
sen hem till mig o börja packa.

jag bara säger det att sätta ihop flyttlådor är så himla svårt :S
Diskat upp monsterdisken och fått tvättat lite,så nu blir det mys i soffan..

Igår var det min födelsedag och det var väldigt lugnt. fick lite paket av Johan och sen myste vi i soffan med cola o godis som jag fick av svärfar :)

såg en film med Jason Statham,sylvester Stallone och Jet Li...2010 The Expendables hette filmen som vi såg det var en himla bra film tycker jag!!!


 Minne från Grekland resan 2010

RSS 2.0