nytt liv...



IDAG BÖRJAR JAG OCH JOHAN VÅRAT NYA LIV VI HAR LEVT PÅ MYCKET GOA SAKER NU OCH VISST DET ÄR JU INTE KONSTIGT MEN NU FÅR DET BLI ÄNDRING..
SÅ IDAG SKA VI HA MYSKVÄLL I HANS NYA SOFFA OCH DÅ SKA VI INTE MYSA MED COLA OCH MASSA GODSAKER UTAN JAG HAR KÖPT MORÖTTER,GURKA  O ANNANAS SÅ VI SKA VARA NYTTIGA OCH ÄVEN LITE CASHENÖTTER...

I HELGEN HAR JAG O JOHAN FESTAT TILL DET OCH VI SKULLE HA EN SLÖ SÖNDAG BARA LIGGA PÅ SOFFAN O KÄKA GODIS O SLAPPA MEN VI MÅDDE BRA O VAR RASTLÖSA BÅDA TVÅ..

SÅ NU SKA JAG VISA ER MIN ABSOLUT BÄSTA,AWIGASTE BILDEN PÅ MIN UNDERBARA KILLE...





ÅHH SÅ SNYGG HAN ÄR....

lycklig



   JAG ÄR SÅ LYCKLIG OCH GLAD NU TACK VARE MIN UNDERBARA POJKVÄN JOHAN...
ATT JAG PILLAN KUNDE FÅ HAN ÄR HELT OTROLIGT ATT MAN KAN VARA SÅ GLAD ATT LIVET KÄNNS LÄTTARE ATT LEVA..

JAG KÄNNER FÖR ATT GÖRA ROMANTISKA MIDDAGAR, BAKA OCH SÅNNA SAKER.. HOPPAS ATT DETTA VARAR FÖR EVIGT..

LOVE YOU JOHAN ANDERSSON



                                                                  

sååå lycklig



är på strålande humör idag.ställde kl på 08.00 men snozza minst 3 ggr så vid halv 9 gick Pillan upp. då drack hon kaffe och gjorde frukost.
sen skulle jag bädda sängen men kom på att jag inte bytt lakan på länge så jag gjorde de så tänkte jag att jag måste nog tvätta mina lakan så det blir tvätta idag oxå för Pillan tycker det är såå skoj..

sen blir det att ge sig ut o cykla lite ska även ut o springa ikväll det ska bli såå härligt blev inget spring i igår men jag cykla en del så det jämna ut sig tycker jag nog allt:)
vet ej om man åker hem till Johan ikväll,blir nog kanske det sov ensam inatt o det var inte skoj..
mysigare att ha mannen i sitt liv jämte sig...;)

en riktigt slappadag känns de som det kommer bli idag.. sånt e gott det oxå..
hoppas att alla får en lika bra dag..:)


dagens planer...



  gick upp i tid för kaffe o lite frukost. sen var det plocka upp lite här hemma och sen var det protein dryck innan det var dags för min dagliga jogging tur..
sen var det dags att förbereda maten innan man börjar jobba kl 13-16... lagom med 3 timmar...

så nu e det kaffe efter maten dags. kollar lite på vänner o samlar min inför jobbet..
efter jobbet blir det en sväng till ÖB och kolla läget innan jag åker hem till Johan o Barnen..


underbara onsdag...




    vaknade och var på otroligt bra humör..:) jag e ledig resten av veckan:) solen skiner genom mina fönstren och det var underbart...;)  så idag har jag fullspäckat schema! ska träffa mathilda på stan och bara gå omkring och tjöta o mysa..:)

sen blir det att åka till Johan o mysa! vad ska man göra mera jo på torsdag blir det att städa lite och sen ut på kvällen med Maria Rivero:) det ska bli såå skoj!!

så idag innan jag träffar Mathilda ska jag ge mih ut och springa lite..:) det ska bli så skönt. sen ska jag köpa hårfärg och fixa till håret på mig sj idag så vi får se hur det blir.... håll tummarna för mig!!

låååångledig



   sista kvällen för denna veckan kommer jag jobba nu,sen låångledig det behöver jag verkligen och det ska bli så himla skönt så ni anars inte.. dricka lite kaffe nu på morgonen och sen sätta lite fart alltså.
jag behöver vara ledig känner jag för att jag ska kunna orka med mig själv e helt slut i kroppen.

så i morgon blir det en dag med att träffa mathilda vi ska ut på stan o käka o bara umgås och sen hem till Johan..
på torsdag ska jag fortsätta städa och sen ska jag ut festa lite...
på fre kommer Johans barn hem så jag ska ägna hela helgen åt mys med Johan o barnen vi ska iväg o hitta på lite saker så det ska bli trevligt...

så det ska bli skönt med lite avkoppling ska jag säga..men nu måste jag snart göra nått åt min lägenhet orkar inte se skiten hehe  ska iväg o springa oxå hade jag tänkt..:) innan jobbet..

Städ/tvätt måndag...



 helgen är över och den har gått så fort kan jag bara meddela. Nu sitter jag o dricker kaffe börjar ej förrän halv 4.. gott är så trött  nu så det finns inte.ska städa o tvätta idag hade jag tänkt. men ska börja lite smått. börja i stora rummet och ta ett rum åt gången det borde göra susen tror jag ju alltså...

Men självklart bara för att jag ska tvätta så öppnar himlen sig:( hörde muller innan hoppas det ej blir mer för åska e det värsta jag vet alltså..

Igår var min mamma så snäll å hämta mig på jobbet så jag har cykel kvar så det blir en promenad ikväll å hämta den.. börjar bli mörkt på kvällarna nu så jag får nog ta fram min reflexväst tror jag...:)
nä nu ska jag snart in och lägga in en eller jag menar 2 maskiner tvätt:)

ha en mysig måndag alla...

helg...



 Ja då var det helg igen gud vad tiden går hinner inte med nu för tiden.. har jobbat hela veckan på Håstensgårdens sommarförskola och jag känner att jag bara har tjatat och skrikit åt barnen men så blir det när barnen bestämmer sig för att jaaa vi lyssnar inte på Fröken pillan denna veckan så hon får skälla på oss istället :S

jag har varit sååå arg så det finns inte. jag menar det har funnits barn som slagit varandra och som bara har retats och jag tänker men herregud det måste dom väl förstå att så gör man ju faktiskt inte:) men har kommit på sen att dom har varit mellan 2-5 år men man har varit helt slut på dagarna kan jag ju bara säga...

sen har jag fått en sträckning i halsen så det blir linement och alvedon så inte man har så himla ont när man rör på skallen hehe gud känner mig gammal. är otroligt seg i kroppen känner att jag behöver egentligen lite ledigt nu för att jag inte ska bli helt knäckt. har jobbat rätt mycket. men har helgen och sen måndag o tisdag kväll så då börjar jag halv 4 till 22 det e rätt lugnt...

sen från och med onsdag och fram till söndag ska jag inte ta nått jobb måste vara ledig ta hand om mig,mysa med Johan självklart och sova länge och en ta hand om min lägenhet som ser ut som faan hehe ska tvätta på måndag mellan 9-13 så det känns bra kan ju passa på att städa lite då oxå ju. sen blir det att springa innan jobbet..

har börjat att springa på eftermiddagen istället för på morgonen det har blivit bättre inte så stor press längre att gå upp tidigt bara för att springa kan göra det i lugn o ro på kvällen eller eftermiddagen istället.. skitbra..
en nu har det varit två dagar jag ej har sprungit och i helgen kommer jag ej hinna med de eftersom jag jobbar... så Måndag e det nya tag o ska även se om jag klarar av att springa längre springer två varv men stannar vid ett ställe och går fort istället men tänkte uttöka det stället nu:) kanske få göra de på onsdag för har ju tappat lite nu när man inte sprunit sen i onsdags..

Igår slutade jag tidigt för att jag skulle hinna med mycket men gud vad stressigt det kändes som ändå. sluta halv 2 då cykla jag direkt till VBG-bostad bytte ut mina nyklar har fått nytt lås funkar mycket bättre nu så tackar..:) sen direkt till stan-ticket där jag betalade en liten summa av min o Johans resa till grekland:) så nu e resan vår :D så himla glad att det är bokat är sååå lycklig har inte varit ute o rest på sååå länge och resa nu tillsammans med min pojkvän är helt otroligt. En helt underbar känsla verkligen...

sen efter det åkte jag hem för Johanna skulle komma kl 15 och fika hon hade ordnat fika så jag fixa tee bara och bara det kändes konstigt hehe:)
men det var trevligt...hon visade mig ett par hörlurar som hon har när hon är ute och springer som sitter kvar i örat och dom såg hur fräcka och stabila ut som helst så något liknande ska jag skaffa,älskar ju min mp3 men kan ju ej använda den för lurarna sitter ju ej kvar i örat på mig ju...

sen vid 18 tiden åkte jag till min syster v såg film o käka o speka yatsy.sen vid 22 tiden åkte jag hem för då skulle jag fixa käk tills idag(lördag) då jag ska jobba och sen blev det sängen för min del,vilket var gott ska jag bara inormera.fick mes från min älskling oxå som var  onykter och ute o svira med sin fader så det ska bli spännande o se hur han mår idag:)

Nä nu e kl 07.03 och jag har druckit upp kaffet,äter frukosten på jobbet ska bara klä mig och ge mig iväg men börjar inte förrän kl 08.00 så jag åker inte än så jag är tidigt ute känns det som och det e väl tur det egentligen behöver lite tid på mig att fixa till mig på morgonen...:) jag menar alla dessa krämer och bodylotion som ska på så man luktar gott sånt är viktigt serni...

Så nu önskar jag er alla en trevlig lördag för jag ska ha en trevlig lördag med jobb :D

tidig morgon...



  halv 6 ringde kl hos Pillan idag,gud så jobbigt tidigt det är,men det e bara att stänga av klockan,gå upp o se glad ut hehe. börjar halv 7 idag och öppnar. slutar kl 14 idag så det blir en tidig dag idag. och sen på onsdag skulle jag egentligen stänga men bytte med en kollega så jag stänger på torsdag istället.  så i morgon onsdag blir det 8-15.30 istället.

klart man ställer upp liksom.
Nu e det bestämt,jag och Johan åker till Grekland- Kreta den 9 okt 2010 i en vecka ska vi bara umgås och ro om varandra efter denna sommar som jag bara har jobbat käns det som har knappt hunnit träffat han!

ska bli såå jätteskönt så det finns inte sova länge,och bara sola o bada, äta gott och gå i affärer hehe det kommer bli så underbart härligt ska jag bara säga. får passa på nu för sen börjar man skolan i januari igen o då kommer jag ej kunna resa innan jag e klar. så om man ska göra det så ska jag fixa detta nu meddans jag kan...

tiden passade Johan oxå för då hade han ej barnen så det var ju perfekt verkligen. kan det bli bättre :)


Denna veckan och helgen kommer jag jobba även jobba kvällen måndag och tisdag nästa vecka. sen har jag inte mer jobb förrän jag har lagt in på timepool då har förskolorna öppnats som vanligt o allt går tillbaka till det normala igen!!!
Sommaren är snart över :( den har gått på tok för fört alltså.. usch säger jag ju bara...

Dikt...





                                 Du får mig att skratta
                              Du får mig att le
                             Du får mig att se (hur underbar du e)
                              Du får mig att må bra att vara dig nära.
                              Du får mig att känna vad kärlek är.
                             Med allt detta vill ja bara säga att jag håller dig kärt...

                                        ÄLSKAR DIG




                       Denna underbara dikt fick jag av Johan ikväll... hur underbar är inte han!!! Älskar dig Johan!!!

jogging..



  har börjat jogga/springa igen,det är så himla skönt. ska nog fortsätta med det,istället för gymmet nu framöver i allfall,bättre kondis,slimmad kropp kan jag även få om man joggar.. måste bara hålla i detta och det ska jag göra nu alltså.:)

men innan har jag haft dille på att springa på morgonen men idag sprang jag efter jobbet vilket var himla skönt så jag ska nog inte säga att jag bara ska göra det en viss tid för då kan det gå åt pipen ändå...

så nu blir det efter jobbet så man få sova ut och vara pigg o glad.men e man uppe tidigt så kan man ju springa på morgonen men annars blir det nog på eftermiddagen nu istället.:)

så nu e man pigg på kvällen istället och ska snart göra matlåda tills i morgon..ska till Johan på kvällen så måste fixa lådan tills på onsdag innan jag åker till Johan...

Måndag morgon...



  Det är måndag morgon igen,är lite små seg men sitter med morgonkaffet som smakar helt gudomligt ska jag ju bara tillägga..:)
denna vecka är det dagis/förskola jobb för min del. helt andra tider...
börjar veckan med att gå 07.30-16
gott eller vad..:)

vad händer annars idag jo jag hade tänkt springa i eftermiddag istället. Så jag kunde sova ut ida.vilket va skönt...
sen blir det att göra matlåda tills i veckan. sen i säng tidigt för man ska öppna på tisdag 06.30-14
sen hem,fixa och sen ut o springa. på kvällen blir det hem te Johan o mysa.. skönt för på onsdag förjar jag 10-18.30 :)

sen får jag se om jag åker till Johan på kvällen kanske jag gör för sen på torsdag blir det 07.30-16 igen och sen efter de så ska jag o Johan träffas o bestämma om resan om vi ska ha den vi bokade eller om vi ska ta de andra hotellet som var typ 1000 kr billigare men ingen Ac och jag vet inte,är nog rätt gott att ha detta..

på fredag blir det tidigt 06.30-14 igen sen ska jag kanske träffa Johanna och fika o bara umgås lite innan hon åker tillbaka till Mariestad o pluggar... Sen på fre kommer Johans pappa och dom ska gå ut och jag jobbar hela helgen, 25 timmar för lördag och söndag...
Så ser Pillans vecka ut än så länge full rulle med andra ord..

Ledig hela helgen...




     Så skönt är ledig hela helgen. så i går efter jobbet så åkte jag direkt till Johan o barnen o kolla lite tv. drack kaffe på balkongen... sen så vid halv 9 tiden så var det läggdags för barnen och då läste jag för den äldsta och Johan för den minsta.. så vid 21 tiden satt jag o Johan och kolla på Irene Huss. en svensk deckar serie som är hur bra som helst vi gillar den verkligen...

idag lördag så började vi med att äta frukost allihopa,blev varma mackor jättegott var det sen blev det en skogspromenad med barnen på en 30 minuter hur gott som helst...

sen kom hans mamma på fika o hon ska passa barnen när Johan ska på bröllop.. Jag ska ha lite folk hemma o festa till det ska bli sååå skoj,blir även en sväng på stan oxå...:)

Nu har jag gjort matlåda tills måndag och så har jag även ätit idag,ska snart slänga mig i duschen och göra mig färdig..
hoppas ni alla får en trevlig lördag..

söndag morgon....




  idag är det söndag sista dagen på veckan den som brukar vara den tråkigaste värsta dagen på veckan grå o dassig.stämmer in ganska bra idag. det regnar som tusan och är grått o trist. tur att vi på jobbet kolla efter att han hade allt hemma så vi behöver ej gå utanför dörren :) sånt gillar vi hehe...

Ska ju bara säga att jag börjar få lite smått panik här hemma nu.ser ut som faan verkligen och behöver verkligen tvätta.:s men men ledig på tisdag o torsdag. torsdag får det nog bli tvättdag. på tisdag måste jg nog faan röja här lite... städa fixa i ordning kan ju inte se ut såhär....

ikväll efter jag slutat åker jag direkt till Johan och sen ska vi åka till Göteborg. ska träffa både hans föräldrar plus vänner så detta ska bli skoj. lite nervöst faktiskt.
ska stanna över där tills på måndag och måndagen är fullspäckad verkligen...

på tisdag ska jag iväg på morgonen en sväng och sen på kvällen vid 18 tiden så ska jag presentera Johan för mina föräldrar.kommer gå kanon bra men lite pirrigt är det allt ändå...det är ett stort steg att presentera någon för sina föräldrar...tycker jag!!!

ska messa Johan sen för han ringde mig i natt vid 3 tiden men sa inget tror han ringde mig i sömnen men ändå lite roligt...han e ju så söt min lille älskling...

uscha o bläää nu öser det verkligen ner.jaha det blir regnkläder på o se glad ut hehe..jaja tur att man har snygga regnkläder hehe.
Nu ska man packa ner det sista jag ska ha med mig.. så kommer jag väl skriva sen när jag kommer tillbaka hem till lille Varberg igen!!!

RSS 2.0