blabla bla



    Så lyder dagen replik fråga mig inte varför. vilken underbar morgon vakna tidigt av att solen sken och det gjorde inte mig något alls.
så nu gick man upp ska dricka lite protein dryck sen blir det att springa.
sen äta frukost.

kl 11 kommer Mathilda och då ska vi umgås vekligen!! ska bli sååå skoj att träffa henne igen
Det har blivit mer o mer sällan nu tyvärr.. men när vi väl träffas får vi väl utnyttja tiden verkligen..
så nu ska jag snart svida om till jogging kläder..

ha en underbar tisdag alla..

Midsommarhelgen...




   Midsommar 2010 kommer bli oförglömlig.Det var då jag o Johan bestämde oss för att säga att vi var ihop:) så ja nu är vi det!!! ÄNTLIGEN!!!
sen åkte jag te jobbet och han åkte te High Chapparall... jag jobba från 9-19 sen kom Linas bror Jesper o hans tjej Rebecca samt Lina och harlotte o hämta mig så åkte vi te Öxabäck där Linas kusiner bor så fira vi midsommar där.

efter ett 10 timmars pass var man helt slut så vi 12 tiden kom vi på att vi åker till Charlotte i Veddige o sover där istället och snackar lite.. så det gjorde vi,gött.
sen åkte vi hem dagen efter. Johan skulle komma hem till mig så jag skulle köpa mat och fixa lite.
bjöd han på Pepparbiff o potatisgratäng.vi drack även lite vin.

sen blev det film o mys i soffan. Jo jag fick present oxå :D ett jättefint vit/rosa armband av stenar som han köpt. så himla gullig han är. han sa att han hade sett tendeser att jag gillar smycken hmm konstigt;)

VÄRLDENS UNDERBARASTE KILLE !!!

Nu är jag uppe ska snart iväg te jobbet,skulle ätit frukost med Johan och sen skulle han fått krypa ner i sängen igen men han sover så gott så jag vill inte väcka han!!!

så jag äter frukosten själv och sen åker jag te jobbet så åker jag till han ikväll!!!

På måndag o Tisdag är jag ledig men på Tisdag ska jag träffa Mathilda :D det ska bli såå skoj har inte sett henne på evigheter o vi har massor att ta igen så i morgon Måndag blir det en städ dag. måste fixa lite saker.sen jobbar Johan o sen kommer hans barn. så vi får se när jag åker till dom nästa gång...

Så nu sitter jag med kaffet i handen så jag vaknar till lite. Var så varmt i natt så hade lite svårt att sova!!! sen bråka mina grannar igår vid typ 3 eller halv 4 så jag o Johan låg o lyssna på detta...hoppas att dom löst detta nu!!!

Dagens Matcher:

vid 16 tiden skulle Tyskland-USA spela kan nog bli intressant,Tyskland ska lätt vinna men man vet ju aldrig...
sen var det 20.30 spelar Argentina- Mexico..

har bytt lag oxå tror att Argentina kommer gå låångt,längre än Tyskland. så det ska bli intressant att se..

Tittar man ut ser man lite molnighet men solen kan nog titta fram om man flyttar på molnen så klart ;D Pillans humor är låg känner jag idag hehe..

tvättdags igen...



ja så ska man ge sig på högen med tvätt igen:( det är så satans tråkigt så det finns inte men sen när det är klart så bra man mår hehe.
fått det över så man klarar sig till veckan hehe...

vaknade vid typ halv 9 idag gick upp och gav mig ut o jogga.så himla skönt det var..sen skulle jag käka lite frulle och sen iväg till stan för att inhandla lite saker.
ska börja tvätta kl 13-17 gud vad jag ej ser fram emot detta. ska även göra lite mat som jag ska ha med mig till jobbet i morgon!!!
För i kväll ska jag sova hos Johan så det blir att man får släpa med sig sakerna dit och sen ta med dom till jobbet,sen direkt efter jobbet så blir jag upphämtad och så ska vi iväg o festa lite.

så kläder till det får jag oxå ha.jösses så mycket packning det kommer bli för Pillan! tur att man har en bra cykel!
ska bli skoj att träffa Johan igen såg han inte igår för då var jag hos syrran och sen skulle han upp kl 5 i morse så därför tänkte jag att han kunde få sova själv i natt.

på lördag får vi se när vi åker hem från Linas kusiner,då kommer Johan hem till mig o myser.men tar det ändå lugnt för jag ska upp o jobba på söndag hela dagen. 9-22

På Tisdag ska jag träffa Mathilda ska bli så skoj det var så längesen kändes det som vi sågs nu,måste uppdatera henne om mitt liv och vice versa...
nä nu e det bara tio minuter kvar tills första tvätten ska vara i maskinen!!!

Tur att man har förberett!!!

ska även hinna med att duscha oxå jösses känns att jag har mer att göra när jag e ledig än när jag jobbar hehe skumt det där hehe...
nu ska jag börja gå bort mot min tvättstuga ha det gött alles...

onsdagkväll hos syrran



Denna kväll har jag spenderat hos min syster.käkat tacos och kollat på morden i Midsomer.
den serien är så grymt bra så det finns inte.
annars har jag ej gjort så mycket idag. jobbat lite och sen bara slappat och klart jag tog en låång promenad oxå för det blev inget joggande.Skärpning Pillan...

I morgon Torsdag vad händer? ledig. jo jag ska tvätta och städa lite och packa väskan till jobbet och kläder som man ska ha med sig.
får även packa en liten väska tills i morgon kväll då jag åker till Johan!!!

sen blir det direkt till jobbet.jobba ett 10 timmars pass o sen festa!!!:)
midsommar kan inte fatta detta,helt otroligt att det går så snabbt.
ska gå förbi stan i morgon oxå o inhandla lite saker oxå. nu när LÖNEN kommer i morgon :D

Men nu blir det att göra sig i ordning och slänga sig i sängen så man kan få sovit något..
sov gott alla...

underbara J



Igår var jag hos Johan. vi var på stan o fixa kort från bröllopet han var på. sen åt vi glass och gick runt fästningen,det var tyvärr lite kallt och blåsigt just då men det var skönt.
sen åkte vi till hajen och köpte lite mat till kvällen blev en tonfisk sallad så himla god så det finns inte.:)

vi var på Ö o B oxå o köpte album till korten och sen lite stickers:) så nu ska han få pyssla hehe.
sen kolla vi fotbollen

Argerntina-Grekland. det var ingen rolig match tyvärr men Argentina vann så det var bra.Jag sov över oxå så vi la oss tidigt för vi båda skulle upp o jobba dagen efter. hade jätte mysigt.
på morgonen vaknade jag o gick upp och såg ett jättegullig lapp på köksbänken från Johan. >3

Idag onsdag var det en kort dag på jobbet sen hem o vila. och har gått en lång promenad.Så nu ska jag vila upp mig tills ikväll Då jag ska till syrran på tacos och sen ska vi kolla på morden i midsomer. så nu blir det lite film och bada och sen ska jag dit..

kommer sakna Johan i kväll i allafall det vet jag i allfall..

mys



ja i morgon blir det mys i massor för Pillan. hon ska först jobba från 07.30-12.30 sen hem och ladda om tills Johan kommer så åker vi ner till Stan för att framkalla kort och köpa album.blir nog även glass vid fästningen oxå. sen ska vi åka o handla sen åker vi hem till Johan och myser ska se fotboll ska även stanna över:)

så massa mys blir det för Pillan!!!

Så nu ska jag sova så jag e utvilad i morgon,.

Natti natti

lycklig,glad o kär!!



Ja Pillan har trillat dit och det rejält.:) eller nja rejält och rejält har gått och blivit kär i allfall. tänker på han hela tiden verkligen träffa han igår och vi hade en sån otroligt mysigt.:)
barnledig denna veckan e han så jag hoppas på att vi kommer träffas mycket!!!

i morgon blir det jobb fram till halv 1 sen funderar jag på om jag ska framkalla lite kort så jag kan börja sätta in i mitt album.får se om jag gör detta eller ej får se.

ikväll blir det att gå bort till syrran lite o fika sen hem o sova så man orkar upp i morgon :)



    Har inget mer att skriva för tillfället så jag återkommer tack och hej leverpastej...

Nykterist...



   jag funderar skarpt på att bli nykteriskt alltså.hade grymt skoj igår på 100 års festen.god mat,sköna människor och massa dans:)
men idag Söndag har jag inte mått så bra. ont i huvudet,mår illa och allmänt seg.

skulle varit på kalas nu vid 2 men orka inte alltså känner mig blek och allt så idag blir det bara att ta det lugnt.
Nu sitter jag o kollar på Extreame home makeover och det har bara varit igång i 5 min sen började jag gråta. och det tar faan på krafterna ska jag ju bara säga!!!

snart dags:)




 Då var det snart dags för 100 års fest och pillan är klädd som Pirat!!!
så såhär kommer jag se ut ikväll!!!


   

19 Juni 2010 kl 11.01



  Lördag idag och det regnar:( tråkigt hoppas att det ej regnar i Horred i kväl där det kommer bli 100 års fest!!!
igår var jag oxå på en 25 års fest och det var min kusin.. det var trevligt träffade henes nye kille och sen massa släkt och sånt som ja det var väl sådär är inte så jätte förtjust att träffa släkt men fick stå ut.

Idag på 100 års festen blir det maskerad aktigt. man skulle klä ut sig på nått på B.. vilket var svårt och det första jag tänkte på var banan...:D

men Nu blir det kanon tror jag absolut. Saknar Johan.Han är på bröllop och ska agera fotograf så jag hoppas att han har finare väder där han är än här...

Idag är det en stor dag för Svenska kungligheter oxå. Kronprinsessan Viktoria ska gifta sig med Daniel Westling, Så man får väl säga grattis och lycka till i framtiden..





ny profilbild...



  Nu har jag äntligen tvättat klart och njuter nu av att det är färdigt. Ska snart in i duschen inför kvällen oxå.
har till och med ändrat profilbild på FB
detta är den nya vad tycks???




                                      

Snart helg igen!!!



  Jaha så var snart denna veckan slut helt otroligt vad tiden går snabbt alltså. Veckorna bara springer iväg så jag blir helt knasig hehe.Veckan har gått som tjosan hejsan ju. igår var jag hos Becca och Luis och Lilla Liselle och stanna över kolla matchen med Luis. Mexico vann gött:)

och i dag morse skulle jag mess väcka Johan.han är i Göteborg hos en kompis och idag vid 10 tiden åkte dom till Västervik tror jag det var för dom skulle på bröllop och Johan ska vara fotograf.
kommer hem på söndag. idag fredag ska jag på min kusins 25 års fest och i morgon blir det en annan 25 års fest i Horred.

Idag tvättar jag oxå gud vad tråkigt det är alltså.men tur att man inte samlat på sig allt för mycket.
så det blir bara två maskiner så det e gött.
la in en maskin och sen gav jag mig iväg och sprang, och jag klara av 2 varv:) är så himla stolt över mig själv!!!
Så nu sitter man och väntar på att maskinerna ska bli klara och under tiden kollar jag på matchen
Tyskland-Serbien..

Sitter med ett glas vatten oxå efter joggingen måste man ju dricka..Köpte nya smycken igår som jag ska ha på mig idag:) ska bli nice!!!

Torsdag den 17 juni 2010 10.14



Sovmorgon har Pillan fått och det gilla hon,hade en sån otroligt fin dröm oxå;) Men är uppe nu ska dricka kaffe och proteindrycken sen blir det att springa! Brukar ju springa tidigt på morgonen men blev ej så denna denna gången för jag sov ut!!

Igår var jag hos min syster,drack lite öl och tjöta och såg "Morden i Midsomer"

Idag är det full rulle oxå.ska springa sen och sen träffa Lina en sväng på stan och sen vid 5 tiden kommer Becca och då ska jag hem till henne på te och Scones.:) gotti säger jag bara!

 


min underbara Onsdag...




  Idag har jag haft en underbar dag! Den började med att jag vakna vid kl 8 då gick jag upp klädde om och skulle ge mig ut och springa! drack en proteindryck som jag tar innan jag ger mig ut och springer och en omgång typ till mellanmålet.

mitt springande gick kanon jag orkade 1,5 varv av 2 varv. och det är kanonbra jag älskar det verkligen sen hem och duscha och bytte om åt frukost och sen var det iväg att jobba 11-17

sen blev det möte på Håstensgården för det är där vi ska jobba i sommar.:)
så nu är man hemma och ska snart iväg till Syrran,dricka lite öl och kolla på morden i midsomer.

sen messa Johan och hans son hade sagt att varför inte Johan gifter sig med mig även om jag bor här och han där liksom.så himla söt kille verkligen.

Jag vakna idag och tänkte på gårdagen och hur mysigt det verkligen var mellan mig och Johan. Vi myste så otroligt mycket,satt och höll om varandra,höll handen och hade jättemysigt..sen tänkte jag på att han ska iväg nu och jag kommer verkligen att sakna han!

han skrev innan att han inte hade sovit bra i natt och det var nog för att jag inte låg i jämte han.kan man hitta någon bättre kille:) han e ju helt underbar.!!! så i morgon åker han till Göteborg och lämnar barnen och sen på fre åker han igen och så är han borta hela helgen. får höras via mess.

men på måndag kommer jag nog träffa han måste nog bara få hålla om han!!! men jag kommer ha fullt upp i helgen så det kommer gå fort alltså tror jag säkert.!!!

nä Nu ska jag packa ner några Bira så jag e färdig då man ska dra till syrran!!!
tack och hej leverpastej!!!


saknar, redan...



 har haft Johan här ikväll,han kommer ju åka iväg över helgen så detta var enda dagen vi kunde ses på innan han åker och jag saknar han redan.och jag kommer inte träffa han förrän på måndag eller tisdag nästa vecka:)
jobbigt när man saknar en person..

men det e bara att gilla läget vi kommer ju höras på mess men det hjälper ju inte! men det kommer gå fort denna veckan o helgen och då kommer jag snart att se honom:)

nu blir det att äta lite är så himla hungrig sen sova så man orkar upp vid 8 i morgon så ska jag springa och sen åka till jobbet...:)

kär och galen....




   Tror nog att jag gått och blivit kär. Saknar han,messat med han hela helgen.drömmer om han och han är allt jag har drömt om hos en kille. kan man ha mera tur eller vad :) känns otroligt bra. Saknar till och med hans underbara barn.

Denna helgen kommer han åka bort,ska på bröllop kommer sakna han.
sen midsommar helgen då ska vi ses. på fre ska jag o Lina ut o på söndag ska jag jobba men på lördag ska jag vara med Johan. ska bli roligt mysa hela dagen lång...

han kommer även till mig i morgon..:) åker på torsdag så jag måste se han i morgon sen på onsdag ska han packa o allt. :)


Nu blir det fotboll Italien- Paraguay...

Nya Tider...



   Då var denna helgen över med jobb,gud så fort det har gått hänger inte med ibland alltså. Synd att det varit dåligt väder bara så vi har ej varit ute lika mycket som velat. Men blir jobb idag med 9-19 så det kommer ju gå rätt snabbt känns det som!

Igår var jag ute och sprang innan jag åkte till jobbet så i morgon ska jag på det igen hade ställt klockan så jag skulle ut och springa idag men kom på att jag springer varannan dag så nej nej inget spring för Pillan denna morgon utan det blir i morgon!!

har i allfall tvättat håret nu på morgonen det var så himla gott. Igår upptäckte jag lite tider som fallit bort från mig som M inte hade tänkt på men herregud tänkte jag hon är ensam om att göra schemat tror jag inte konstigt om det bli lite galet ibland inget jag klandrar henne för. Men hon blev förtvivlad.

hon fråga mig oxå om jag skulle vara intresserad av att ha en helg fast och så var det nog en helgdag till tror jag det. och jag blev jätteglad,jag bara självklart. jag tycker det e harmoniskt och kul att jobba helger. vet ej varför och m är så tacksam för det är helgerna som hon har svårast att ta in folk ju!!!

sen igår innan jag var ute och sprang skulle jag messa Johan o väcka honom.Tyckte det kändes så himla mysigt att bara messa han godmorgon och att det är dags att kliva upp hehe
han låg ju o snozzza till 9 ändå sa han senare..

Förhoppningsvis hinner jag träffa han lite innan han åker iväg.han kanske åker redan på torsdag till bröllopet som han ska på.får ej se han på hela helgen:( får åka till han på söndag kväll och mysa ordentligt sen är han barnfri hela veckan så då får man passa på:)

Men men får se vad som händer och fötter här.. nu blir det snart att blåsa till håret lite och sen cykla iväg till jobbet!!!
ha en bra dag alla och jo håll nu på Danmark idag för dom spelar ju!!!

Jobbar helg...



  Denna helgen är det min jobb helg,så idag lördag blir det 8-20 och på söndag 9-22
men detta betyder oxå att tiden kommer gå så himla fort så man kommer inte hinna tänka!!!
har inte ens en tanke på att gå in på FB i dag heller så denna dagen har gått såå fort alltså.

Hade tagit med mig cola till jobbet så det har man druckit idag så man har festat till det ordentligt:) skulle egentligen köpt lite godis med men hoppade det för jag skulle ju skärpa mig med min kost. Cola är väl ej så bra då heller men lite lyx får man ägna sig åt helgerna:)

sen har det varit skit väder oxå i mellan åt så vi på jobbet fick sticka ut mellan skurarna:) förhoppningsvis blir det finare väder i morgon så man kan vara ute mera.  Känns skönt att komma hem o här är fint har ju städat i veckan så nu e det fint här hemma.

I morgon innan jobbet ska jag ut och springa hade jag tänkt,får se hur vädret är förhoppningsvis funkar det att springa i allafall. :)

kan ni tänka er att om 2 veckor är det midsommarafton helt otroligt vad tidern går fort alltså. jag hänger inte med,tiden går för fort känns det som.

Nästa vecka kommer jag oxå vara upptagen hela helgen och dessutom kommer Johan vara flera mil härifrån,han ska på bröllop och åker på fre. barnledig är han oxå men men får träffa han på veckan innan han hämtar barnen så man får mysa lite ;)

Det känns bättre och bättre mellan oss så jag e så glad.efter allt krångel för mig känns det himla skönt att äntligen får vara lycklig och träffar en kille som har tid och vill träffa mig ofta!!!
ger mig komplimanger så jag vet ej vad jag ska ta vägen.:) han e såå gullig...

Nu sitter man och väntar på sina varma mackor och ser fotbollsmatchen England- USA
England leder med ett poäng än så länge så det e bra, England hejar vi på!!!
får nog bli ett glas Cola till mackorna oxå..:)

hoppas att ni alla får en trevlig fortsatt lördag..:)

fredagsmys...


   Idag blir det fredags mys och fotbolls vm med Johan. ikväll halv 9 spelar Uruguay-Frankrike. Nu sitter jag och kollar på andra halvlek av första matchen. Syd Africa-Mexico det står 1-1

missa första halvlek för att jag var på möte med jobbet som personlig ass. så nu var man hemma och kolla på den och dricker ett glas cola.
efter matchen blir det att byta tröja och sen ge sig iväg till Johan och barnen...

så Nu önskar jag er alla en trevlig helg. får se om jag kommer skriva nått på bloggen under helgen eller om det blir nästa vecka jag gör detta!!!

ha det götta
pözz

Fotbolls Vm 2010


Ja så sätts de igång idag vid 15. Fotbolls VM 2010. Sverige är inte med men det ska bli skoj att följa de andra lagen genom Vm iår.
jag ska hålla på Tyskland och Danmark hade jag tänkt så får vi se hur långt dessa lagen går,dom kanske inte alls spelar bra!!!

Vad har Pillan annars gjort idag jo jag har sprungit och dammsugit min lägenhet.gott att få det gjort inför helgen som jag dessutom ska jobba!!!
så det blir massa förberedelse inför detta!

sen kl 15 ska jag till folkets hus på personalmöte! sen ikväll hem till Johan och kolla Match... 



                                                   

 

Min nytagna profilbild på FB ja jag kanske är lite ego men vad tusan det får man vara! Nu sitter man kollar på Jönssonligan på Mallorca.


Sova...



   Pillan ska sova nu.Varit hos sin syster på kvällskaffe. Spelat lite uno oxå.
men nu blir det att borsta tänderna och knyta sig. ska upp vid 9 i morgon så man hinner få gjort så mycket som möjligt i morgon!!!







                                                                 


Pillan önskar er alla en god natt

Gå i ide...




                      

 

Är så satans trött så jag vet inte vad det känns som om jag vill sova i en vecka... men idag på Hajen så köpte jag vitaminer så jag kanske blir lite piggare,sen har jag även köpt protein dryck som Johan föreslog att jag skulle ta innan jag springer så jag bygger upp muskler och även ger mig näring.

så detta ska bli bra att ta i morgon.först ska jag sova så länge jag kan och sen göra mina sysslor.:)

 




två trötta bilder på Pillan denna underbara Torsdag...:)
nu blir det snart Criminal Minds och sen blir det säkert sängen!
just nu känns det så i allfall..


Jönssonligan!!!




   

Nytaget kort på Pillan

har tyvärr fortfarande skallebank så jag vet inte vad,snackade med pappa innan och det är tydligen vanligt att man kan få de av detta vädret oxå. jag brukar kunna få spännings huvudvärk innan det blir oväder,det är en sådan slags huvudvärk som jag har så det fattas bara att det kommer åska..

Så nu sitter jag hemma o väntar på pappa ska komma o köra mig till hajen. så jag kan få storhandlat lite! sen hemma och packa upp så jag kan koppla av. Just nu kollar jag på jönssonligan dyker upp

Tänker på hur jag ska få plats med allt i frysen men det ska nog gå galant tror jag i allfall! hehe vilka problem man kan ha. Fått gjort mycket idag ändå.dammat och slängt skräp så i morgon blir det dammsugning som gäller innan mötet i morgon vid 15.

I morse sov jag ju till och med till kl 9 vilket va jätteskönt. sen var det kaffe och sen iväg och jogga 2 varv som vanligt,går bättre och bättre tycker jag och detta e andra veckan. idag ska jag köpa protein dryck som jag ska ta innan träning och sen vid mellanmål. vilket gör att jag bygger upp muskler samtidigt som jag jobbar.

Johan tipsade mig om detta. Nästa vecka ska jag uttöka min runda med 3 varv istället för 2. jag har tänkt att att 3 varv ska jag hålla sen ett tag tills då jag orkar jogga alla 3 varven utan att stanna o gå som jag gör nu.
sen springer jag varannan dag vilket är väldigt bra tycker jag.men denna veckan blir det att jag joggar, måndag,torsdag och fredag..

Har fått köpt 2 nya plast orkider på gekås igår så nu har jag enbart plast i fönstrerna men man kan tro att det är riktiga, är jättefint i mina fönster nu:)





                            


vad ska jag göra????






   vad ska jag göra när man har så mycket att göra och ska städa och allt men så har man ont i huvudet det är inte roligt alls det sinkar allt annat man gör.

sitter här i valet och kvalet om man ska åka till Lina idag får se om huvudvärken släpper. annars blir det en lugn hemma kväll för mig!!!

Torsdag den 10 juni 2010 9.25







kan ni fatta att jag sov ända till kl 9 idag :) så himla gott det var ska jag ju bara säga.känns som om jag har gått omkring och varit jättetrött hela tiden och inte fattat varför nu har jag sovit ut förhoppningsvis i allfall..

så nu blir det snart kaffe till uppvaknandet.sen ut och springa. ska röja lite bland sen o städa,göra mat tills i helgen! ska sen åka o handla med pappa:) ska storhandla känns det som så det kommer ta tid!
sen hem till Lina.. ska hem ganska tidigt på fre så jag har lite tid hemma innan man ska på möte med jobbet och sen hem till Johan o se Fotboll...

detta årets fotbolss vm ska jag hålla på Tyskland. har jag redan bestämt och dom spelar på söndag halv 9 och då jag slutar kl 20 så då åker jag direkt till Johan och kollar matchen sen hem och sova för på måndag jobbar jag verkligen hela dagen! 9-19

I morse satt jag och tänkte på en annan kompis som jag saknar jättemycket vi har inte setts så mycket och  det är Mathilda! så jag hoppas att vi snart kan träffas.

    
skål på dig tjejen...

onsdagen den 9 Juni 2010 21.20




Jag och Rutan i vårat Esse:)

              Denna vecka passar jag på att ta ledigt oxå, kan säga att det blir en mini semester för mig inför sommaren. skulle städa och tvätta vilket jag i och för sig har gjort men inte ordentligt som jag hoppats på. men har nu två dagar då jag kan ta igen detta!

I morgon Torsdags ska jag sova länge och sen ut och springa och sen städa hade jag tänkt. sen efter 16 får jag skjuts av pappa till affären det är gott de. har en del att köpa nu inför veckan och jobbar helgen.

idag onsdag har jag varit hos Lina över natten och sen har vi ej gjort så mycket. sen åkte jag hem rätt tidigt eller vid 14 för kl 16 skulle jag o Johan till gekås och hjälpa han välja sommar kläder till hans barn. det var jätteskoj.dyrt för han:)

på fre ska jag te Johan o se fotbolls vm som börjar men ska först på Möte med jobbet vid 15 tiden. sen har jag jobb hela lördagen och söndagen 9-22 och 8-20 sen efter 20 på söndag åker jag till Johan och ser fotboll igen! ska göra matlådor i morgon oxå som jag ska ha te helgen..

Nu är man helt slut efter gekås turen. sitter o kollar på "Morden i Midsomer"

på gekås fick jag köpt en massa pyssel saker,och två nya plast blommor till mina fönster.

sen skulle jag ladda på mob och gjorde de via nätet.suck alltså så krångla de jag loggades ut så jag börja om så istället för att fylla på mob med 300 så har jag nu fyllt på med 600. åhh så surt det är när dom 300 hade jag kunnat använda till annat  men sån är jag!!!


Stel...



Vknade idag stel och jävlig. vaknade liggandes på mage,som jag gillar men ligger jag för mycket på magen känner jag mig sååå stel men då är det bara att gå upp så man lear upp hela kroppen.
det e nackdelen med att ha en dålig rygg,man blir stel och känner sig konstig..

idag vad händer idag??? jo min syster ska låna cykeln så hon kommer snart o hämtar den
ska vika tvätten från igår och sen duscha,sen ska jag packa lite saker som jag ska ta med till Lina..
det är väl det som händer idag!!!

så nu blir det kaffe så jag slutar se suddigt hehe..

Stolt över Pillan :)



Japp idag är jag verkligen stolt över mig själv.
klarade av att springa ännu mera utan att flåsa mera!!! det börjar arta sig, det är nog bra detta med varannan dag. men i morgon blir det att jogga oxå bara för att sen ska jag te Lina o sova över och sen på onsdag blir det inget joggande för då ska jag te Gekås emd Johan!!!

men jag e verkligen stolt just nu kändes som om jag ville springa mera varv men tänkte nej ska nog ta o lugna mig så det inte blir bakslag som det har en förmåga att bli annars.. Få njuta av att jag är stolt just nu!!!

ska även köpa någon dryck på Hajen som Johan rekomenderade,med choklad smak fick smaka på den i lördags väldigt god. ska ta den innnan träning och sen som mellanmål.

den är till för att bygga upp muskler och det vill man ju verkligen:) jag bygger ju upp muskler när jag speinger men inte på samma sätt som om jag är på ett gym och lyfter hantlar ju!!!

men nu passar det bäst att springa när det är fint väder och det börjar bli sommar kanske kan få nice body till beachen oxå hehe!!!

nä nu ska jag snart iväg och torka min tvätt sen blir det frukost eller om jag tar frukost först:S alltså ett dilemma det där...

fullspäckad dag!!!



   Måndag morgon och Pillan har fullt upp hela dagen. börjar dagen med att tvätta kl 9-13
sen ska jag hinna med o jobba 2 varv,sen hem o duscha och äta frukost.
och hänga upp tvätten sen kommer Johanna på fika!!!

sen blir det av till jobbet och jobba kväll!!! 15.30-22
lite mulet idag så det blir nog att springa i byxor...

Nu blir det kaffe,skulle upp halv 9 men vakna vid 8 så jag kommer vara seg i dag tror jag nog allt...
men nu blir det kaffe mjam mjam...


Solsken---


Gud så underbart solen skiner och det verkar bli en het och varm dag!!
det verkar vara kanonbra alltså. idag e det lördag och det e dagen D
har gått o väntat på denna dagen så det ska bli skoj!

Nu väntar man på kaffet ska rinna ner och så ska man dricka lite vatten och sen ska jag ge mig ut och springa några varv i slingan.. hem och duscha och så sen blir det iväg te Johan!

Han var lite små lurig igår han sa att om jag kommer i tid så skulle vi göra en sak vi gjorde förra året och jag har verkligen tänkt  på vad det kan vara men så kom jag på det i natt ;) undra om det var picnicken han tänkte på.vår första träff var ju vid ankaret med pickninck korg:)

Hur som helst så blir det nog kanon idag i vilket fall som helst. Nu blir det kaffe och så ska jag sätta mig och rita lite och lyssna på musik innan jag ska ge mig ut och springa!!!

Ha det gött gott folk...
kramizzar..

längtar...



   Gud vad jag längtar tills på lördag så det finns alltså inte. hoppas att denna fredag går snabbt:) vilket jag vet att den kommer göra:)
sen e det hem o sova så man e utvilad tills på lördag oxå.gud så skoj det ska bli!!!
ska bli bjuden på mat,men jag ska stå för vinet men de gör ju inget när man blir bjuden på mat!!!

så idag var man uppe med tuppen verkligen halv 6 ringde klockan så pigg o alert för solen skiner ju så gick man upp o duschade,satte på kaffet så nu sitter man här och dricker morgonkaffet och det är sååå himla härligt ska jag bara säga!!!

kommer säkert vara helt slutkörd i kväll när man cyklar hem från jobbet,men vad gör de. ska ju bara hem o sova ju så det gör ju inget hehe

igår var jag på riktigt pysselhumör oxå. har ju införskaffat en målarbok och färgpennor så jag satt o rita,väldigt bra terapi verkligen,ska inte måla utanför och jag ska inte hoppa i målarboken utan börja från början och arbeta mig framåt!!!

sen har jag även införskaffat pärlor och snöre så jag gjorde mig ett litet armband i går samtidigt som jag kolla på Säongsavslutningen av Criminal Minds..

det blev jättefint verkligen.. jag tror även att man kan ha dessa pärlor när man gör egna kort det tror jag nämligen. ska testa det en gång. Daum som jag ser fram emot: 19 Juni, 25 Juni, 10 Juli
datum jag kommer ihåg så länge!

Tänk vad lite solsken kan göra att man mår såååå bra! det e nästan lite små lustigt. att man kan få ett leende på läpparna halv 6 på morgonen bara för att solen skiner i ögonen på en.
hade det regnat eller varit mulet så hade man bara suckat och velat dra täcket över huvudet men icke nu!!!

Nä nu ska jag sätta på lite musik och blåsa håret!!! ha en underbar fredag och helg!!!
bye bye

Liseberg...



ja då är vi ett gäng som ska ta sig till Liseberg och ha en heldag verkligen. ska bli så grymt skoj så det finns inte.
jobbar inte heller så det kan inte bli annat än bra..

u har det slagit mig att jag ska träffa Johan hela Lördagen.ska bara springa o duscha hemma o sen ska jag iväg te han!!!

jag längtar nått så alldeles men är oxå lite nervös över det och det är såå skoj att den känslan är tillbaka.jag måste känna lite nervositet för att det ska bli bra och det har jag ej känt innan förrän nu och det är så skönt så jag hoppas att detta blir kanon för mig!!!

Nu sitter jag o fryser lite så jag ska koka mig lite te och sen ska jag ta ett bad.tvätta håret det behövs verkligen.
och i morgon börjar jag halv 8 så jag har planerat att jag ska upp tidigare och springa och sen hem o duscha och sen till jobbet så jag får sprungit :) tror ni att jag kommer fixa detta:)
jag hoppas verklgien detta!!!;)


svävar på moln....



Det trodde jag faktist inte att jag skulle göra efter allt som har hänt men nu har det hänt och jag e sååå glad.
var hos Johan igår såg film och snackade.jag fick till o med natta hans två underbara barn.läsa sagor blev det.

sen blev det popcorn,cola o film mys i soffan,satt o höll varandra i handen och hade jättemysigt snackade om lördagen då vi ska spendera hela dagen i hop..:D

men i går blev en tokig dag. först ¨åkte jag te Johan vid 18 tiden åkte hem vid tup halv 12 på natten då messa ja med kaffemannen
då skulle han till Halmstad till akuten där för han hade fått en skruvmejsel i handen,så jag fråga om jag skulle hänga med som sällskap.så han hämta mig vid typ halv 1 tror jag det var så åkte vi dit sen var vi ej hemma förrän vid halv 4 i morse

så idag e man lite små seg men har varit ute o sprungit nu så nu blir det ägg frukost;) mums säger jag bara
sen får vi se vad dagen har att erbjuda jag ska iväg o handla det vet jag och sen ska jag beställa kort från nätet för jag har köpt album så nu ska här beställas kort..

i morgon blir det jobb hela dagen så jag ska bara ta det lugnt idag. men har ändå saker att göra det e helt otroligt alltså. denna veckan har gått så grymt snabbt så det finns inte. men får se om helgen går lika snabbt.
på lördagen var det ju hos Johan hela dagen.
på söndagen ska jag o Lina o barnen gå på stan för det är nationaldagen så de kan nog hända lite grejer på torget kan jag tro...


2 juni 2010 16.46



 Då var det onsdag och denna veckan har verkligen sprungit iväg. jobbade i måndags och sen har jag ej lagt in några tider på timepool denna veckan.. så jag har bara gottat mig. så ska jag jobba på fredag med. sen helg!!!

Det går såå bra med Johan nu så det är inte sant. tänk att en kille kan göra att känslor spelar ett spratt med en.. nu ser ag allt klarare men det behövdes så nu ska jag ge allt för nu har jag bara Johan som jag vill koncentrera mig på. den andre såra mig på det mest elakste sättet så han har jag ej mycket till övers för nu tyvärr.

I söndags träffade jag han och idag onsdag ska jag träffa han vi ska se film o mya det ska bli nice alltså..
på lördag ska jag vara med han hela dagen tror jag i allafall tror de kan ska ut och springa o duscha hemma o så men annars ska jag vara med han så det ska bli sååå skoj.får se vad som händer på fredag,jobbar till 22 sen hem o sova men kanske blir Johan då med vem vet inte du vem vet inte jag :)

jag går omkring med fjärilar i magen just nu.och det är det jag vill känna,bara tanken att någon vill träffa mig och messar mig bara sådär det är helt otroligt.helt underbart är det att ha den känsla..

han har två barn men för tillfället så har jag inte sett det som nått hinder.förutom om det verkligen blir allvar mellan oss och jag vill ju ha barn vill han ha flera då? den tanken e ganska låångt borta men ändå man tänker på det...:)

jaja tiden får utvisa vad som kommer att hända i framtiden,förhoppningsvis vänder detta nu så jag kan vara lite glad för en gångs skull. tycker verkligen att jag behöver detta!!!


RSS 2.0