Helgen som var...



Helgen är över och allt roligt som hörde helgen till.. i Fredags efter jobbet var jag o Johan väldigt trötta. jag skulle till Mathilda och jag tänkte att detta orkar jag aldrig,kände att jag hade något på gång. men var nog bara seg efter veckan.

jag åkte till Mathilda och vi hade hur mysigt som helst. åt gott o tjata massor. var lite ensamt att ligga ensam sov över hos Mathilda oxå. Johan ringde på lördag morgon och han hade en bra ide oxå att vi skulle åka till Gekås med hans mamma.. vi hitta en massa saker det var riktigt skoj..

sen på kvällen kom syrran en sväng och tjöta annar´s blev det en lugn kväll med älsklingen. var skönt att somna i hans armar.

på söndag var det dags att fira Mig, gjorde iordning hemmet lite innan gästerna kom.
sen fick jag presenter av Johan o Berit.
av Johan fick jag mitsar och boxningshandskar,så nu ska vi boxas ihop..
av Berit fick jag en ryggsäck,handduk,brickor och gardiner..

sen vid 15 tiden kom mamma o pappa,syrran o Hampus,Johans pappa och min moster AC o Roland o kusinen Lovisa.
mormor skulle kommit men hon låg i 28 graders feber..
fick massa saker och hade jätte trevligt.

så idag måndag ska jag först lämna blod och sen till mitt jobb o lämna timrapporten. sen hem o fira födelsedag.. blir ju 26 år idag ju,,:)

veckokollen!!!



  Då va det dags för veckokollen..Ja det är tisdag idag vad har hänt i veckan såhär långt???

Måndag

Jag var ledig, klockan 10 kom en person och kolla min lägenhet. Hon verkar väldigt intresserad av den så jag hoppas. Sen stod hon först i kön så om hon skulle ta den så frågade hon om jag skulle kunna flytta ut tidigare och det sa jag att det kunde jag!!!

sen kom Johan o barnen hem vid halv 5! åt kvällsmacka,sen lekte jag lite med barnen och sen blev det bollibompa och sen läste jag o natta lill tjejen..

Tisdag

vakna 06.20 och hoppa upp eller nja jag gick upp!! barnen på dagis och älsklingen på jobbet och jag börjar halv 10 idag. jobbar till halv 1.Hem och äta lite sen blir det att gå iväg o handla lite inför resten av veckan då barnen ska vara hemma med farmor..

farmor kommer hit i eftermiddag. Hon blir hämtad på stationen av Johan o barnen. sen kommer det vara full ös här hemma. jag o Johan kommer få tid att prata för vi kommer inte vara intressanta längre. men att prata med Johan mamma får jag göra i helgen då hon är här oxå.:)

onsdag

ja jag jobbar till kl 16 denna dag men börjar inte förrän vid halv 10 så det ska bli gött. barnen kommer nog sova till kl 07.00 och då blir det bollibompa för dom.
sen kommer dom hålla igång o leka med farmor hela dagen verkligen..

Torsdag

Idag blir det en kort dag på jobbet kvart i 10 till halv 1 sen går jag nog hem till mig och röjer lite så man får lite paus. Barnen är underbara men barn tar så mycket tid och kraft från en så man är helt slut..
och jag behöver ju röja lite oxå så det blir kanon att gå hem till mig och packa lite..

Fredag

Slut av veckan gött,barnen ska till sin mamma i eftermiddag. jag jobbar 08.00- 16.00 så efter kl 16 så åker jag,Johan o barnen iväg. vi lämnar barnen och sen så lämnar han mig i Bua hos Mathilda!! där jag ska vara under fredagen.ska ha lite tjej kväll.. se hennes lägenhet oxå så det ska bli roligt.


det var allt från veckokollen denna veckan. vad som händer i veckan kommer senare för det kommer vara fullt upp i helgen oxå så det ska bli trevligt att berätta om. men Nu vill jag önska er alla en riktigt trevlig vecka!!!



  Mathilda o hennes vovve Belliz



 Berit ligger i soffan/julafton

En vecka kvar...

 Nästa måndag är jag 26 år..
här kommer lite bilder från min 25 års dag...

 Susanne och Marika

 släkt och övriga människor..

 party party





 Födelsedagsbarnet själv för snart exakt 1 år sen...


bilder från i julas.. 2010



 vår julgran 2010


 julmidddag hos föräldrarna

 Johan sitter på golvet och öppnar paket..


vilket underbart år det var.. hoppas att 2011 blir lika bra..

Det går sååå fort....



  Helgerna går verkligen jättefort,förstår inte hur fort det går nu för tiden.. på fredagen kom Barnen till mig och Johan..

Fredagen

Blev det kvällsmacka med ägg och köttbullar och yougurth,samt oboy som dom dricker till detta.. Sen blev det att kolla Bollibompa som på fredagar är det halv 7 Kent agent till kvart i 7 då blev det Lunas listiga plan till kvart över och då kom Barda..
sen självklart kl 20 blev det lets dance... det är mitt fredags nöje och barnen verkar gilla det oxå så det är bra.Sen blev det att dom gick o la sig strax efter 21..
Då hade jag o Johan lite egen tid med varandra,vi myste och drack lite vin.. sen blev det sängen för oss


Lördagen

vaknade och gick upp vid 0900,fast barnen vaknade kl 0800 och började leka på deras rum. sen blev det mys frukost med frallor bakade i ugnen med ost och skinka. Och jag o Johan fick dricka morgonkaffet.. vilket är viktigt enligt mig i allfall..

Sen tog jag med mig lill tjejen på promenad till biblioteket och vi lånade böcker för hela veckan,vi läste en hel del på biblioketet oxå.sen gick vi hem,hon är så duktig på att gå den tjejen..

hemma så spelade den stora kille tv spel o Johan vila för han har inte mått så bra denna helgen. sen väl hemma så åt vi mat snitzel och klyftpotatis.sen åkte Johan o lilla tjejen och köpte present till farmor/mamma/svärmor... och även till mig hörde jag :) nyfiken som attan !!!

sen blev det att leka frisör med barnen som gjorde en fin frissa på mig..

nice eller hur?? sen blev det dusch och göra mig fin för sen skulle jag till Lina trolin på party på kvällen.. var väl där vid halv 7 på kvällen o var väl hemma vid halv 12 för blev inge krog för mig..

söndagen

vaknade vid 10 tiden och det var skönt att sova ut men var lite tung i skallen får jag väl ändå säga. men gick upp o åt frukost. sen blev det att dammsuga lite då Johans kompis Mike och hans fru Elin o sonen William kom på fika hos oss. Det blev ett par timmar med tjöt och fika. barnen ville ha deras uppmärksamhet så dom snackade i mun på varandra och ljudnivån var HÖG!!!

sen blev det mat vid halv 5 korvstroganoff så himla gott det var. Barnen var gnälliga och bara tjöta o gnällde så det blev att efter maten så slängde Johan dom i duschen och sen läste han för den minsta,för jag sa att jag vill helst inte lägga henne om hon är gnällig.

den äldsta sitter nu o kollar tv innan det blir hans tur att lägga sig.. Så detta är sammanfattning av våran helg,den har gått såå fort alltså. I morgon är det måndag och Johan o barnen ska upp tidigt för jobb o dagis.

jag ska upp halv 7,träna äta frukost och sen vid 10 ska en komma o kolla på min lägenhet. Sen har jag lite samtal att ringa,sen kommer barnen o Johan hem vid halv 5 blir att äta kvälls macka och umgås med barnen lite sen lägga dom och på tisdag kväll kommer mamma/farmor/svärmor hem till oss och hon ska stanna resten av veckan. Sen är det jobb resten av min vecka och på fre åker jag till Mathilda i Bua,ska bli mysigt film o tjejkväll..

på lördag åker jag hem igen och på söndag ska jag fira min 26 års dag...


träningsugen...



jag och Johan har pratat om att vi ska köpa boxningshandskar och mittsar och börja träna ihop/parträning.låter det inte skoj??? :)
vi har kollat lite på gymgrossistens sida och kolla priserna lite.. det är inte billigt precis. Jag har ju gått i boxning innan så jag har ju lite övningar man vi kan göra oxå så det känns ju jättebra ju..

    249 kr på gymgrossisten


 299 kr på gymgrossisten

 så det kostar lite att börja boxas men det kanske är värt det för då kommer jag i bättre form och Johan kan pumpa upp lite ;) alltså jag e så grymt sugen på detta...


I går var jag hos Lina en sväng,vi skulle handla till tacos som vi skulle köpa och äta hemma hos mig och Johan igår. vi hade det verkligen jättetrevligt..
men så vi ett tillfälle innan vi kunde gå så skulle jag och Lina fixa med sladdar till nätet. alltså jag säger bara det. jag och Lina är som två tummar i en röv..:) vi är så DÅLIGA på all teknik så vi blir galna...

såhär ser det ut då man inte riktigt förstår sig på teknikens underbara värld... haha

perfekt,solig dag...



Jag har fått gjort mycket idag känns det som.
Jag har flyttat barnens kläder från garderoben till deras nya skåp som vi hämtat från mig...
sen har jag tränat och duschat..

sen har jag varit på campus och haft en bra dag där och fått sån hjälp så jag är väldigt tacksam..
sen gick jag till Bokia köpte almenacka och inbudningskort som jag ska skicka iväg så min familj kan komma på min stora dag... 26 år..





         sen gick jag till apoteket för att jag skulle hämtat ut mina P-piller, men då var dom slut. så det var bara att knalla iväg hemåt och satte på lite kaffe och åt lite nötter..
Nu blir det snart att fixa i ordning i badrummet,diska och dammsuga...


   


Skrattkväll



I går var jag ledig och fick ej något jobb så det blev att vara hemma o ta det lugnt.gjorde matlådor till mig o älsklingen.
sen var jag ute och gick en sväng på dagen gick till hajen och köpte lite saker..
sen gick jag hem och bara chilla...såg några vänner avsnitt..älskar den serien..

sen ville Lina hitta på något så vi bestämde att hon skulle komma till mig och Johan.. äta tacos och tjata lite..
och gud vad vi snackade på alltså.
vi hade mycket att prata om,snacka mycket om förra sommaren.. och vi snackade så vi grät ska jag bara säga..
det får vi göra om Lina!!!


 

 

Så på lördag ska vi slå klackarna i taket  igen:) ska bli sköj!!!


trubbel eller???

Kom hem igår och va trött,skallebank.. Då skulle vi först åka till Rusta och sen skulle vi handla lite gott till fikat för från och med i går så har jag flyttat in till Johan.. ändrade adressen så jag får posten redan nu..
så i bilen berättade jag att hans tvättmaskin var lite konstig igår när jag skulle tvätta det kom vatten från den så Johan kolla på den provtvätta med den och det blev väldigt mycket vatten i badrummet :(

så nu har vi tvätt i vardagsrummet istället.. Så jag/vi hoppas inte vi behöver köpa ny tvättmaskin för det hade ju inte varit skoj ska jag ju bara säga...

jaja sen hade vi mysigt på kvällen fick häll ut en kall kopp kaffe pga detta. men sen låg vi och kolla på handboll och myste...Så somna jag in i hans armar.. så gott..

       



idag var det att upp halv 7 dricka kaffe och göra mig i ordning och höra om det skulle plinga i min Iphone om jobb idag men än sålänge har det inte plingat och om ca 30 mmin är det dags för frulle för Pillan.
idag blir det ingen träning i allfall för träna igår och i morgon ska jag vara ledig för jag ska till Campus en sväng och träffa lite lärare..
och innan där ska jag träna lite..


Johan har även sagt om vi kanske ska skaffa oss mitsar och handskar och börjar göra par övningar,och det låter jätteskoj så det hoppas jag verkligen :)

           


undrar vad man ska göra sig lite frukost nu kanske,börjar bli  lite hungrig







nytt liv...



Jag är på väg till en nystart med min mini familj..:) ska bli sambo och hela de köret,det ska bli otroligt roligt,spännande och självklart lite nervöst oxå fast på ett bra sätt..
att packa och rensa bland sakerna i min lägenhet är ingenting.
de är det som kommer efteråt som är det mest nervösa..

Nu blir det att jag får jobba som en toka,sen efter sommaren så börjar jag skolan igen och ska köra mina 1,5 år sen så är jag färdig förskollärare. Så himla spännande...

Men nu får jag ta en sak åt gången annars blir jag bara stressad...
så nu ska jag återgå till vardagen,träna står på agendan just nu. så hej svejs,,

tänker....




Igår och idag har jag tänkt mycket på skolan,min utbildning alltså på högskolan till förskollärare.
jag valde att göra studieuppehåll och det var det bästa jag gjort för nu e jag motiverad att fortsätta och avsluta allt.

men hade jag fortsatt och allt så hade jag varit färdig förskollärare i går.. jag kan väl säga att det suger lite
jag menar kunde varit färdig och börjat mitt liv.. särskilt nu när jag ska flytta ihop med Johan så skulle det varit skönt att vara färdig..

men som sagt kan inte tänka så för jag ångrar inget,bara tänker på hur det kunde gått... Nu har jag mitt framför mig och det är lika kul det...

detta är en intressant rubrik,som du bergis kommer läsa mer....



Fredag,slutet av veckan och början av helgen.denna veckan har gått så fort. idag vaknade barnen tidigt  så Johan fick inte snooza färdigt. och då blev jag klarvaken så jag gick upp 10 över 6,då blev det kaffe.och nu får jag se vad jag ska hitta på idag.tvätta garanterat..

sen ska jag träna.. får se om det blir vanlig träning eller om det blir kinect...
ikväll blir det mys med syster yster,,,

kolla
Lets dance!!!

torsdag den 13 januari 2011



Då var det redan torsdag,veckan går så fort så man hänger inte med.  idag är det sista dagen för barnen att vara hos oss för denna veckan så nu blir vi barnlediga fram till nästa fredag..
jag har fortfarande ej fått något jobb på fredag så vi får se hur det blir. sen ska jag förmodligen röja lite i lägenheten annars. sen ska jag o syrran åka o handla lite för vi ska ha en mys fredag, äta o dricka gott.

meddans min underbara Johan svirar runt på stan på kvällen.. får ta hand om han på kvällen sen.
sen på lördag ska jag oxå röja lite i lägenheten,sen ska jag o Johan har en myskväll dricka och äta gott.
var längesen vi gjorde nått riktigt mysigt ihop..

på söndag skulle han bara ta det lugnt,så jag ska röja lite till hade jag tänkt. mycket röj denna helg o vecka.. måste sortera det jag vill spara och det jag vill slänga..

Igår började jag träna med Kinect och jag har fruktansvärt ont i vaderna nu och i fötterna känner jag så idag blir det bara lite styrketräning så kan jag kanske ge mig på kinect igen..och då ska jag välja vilka övningar jag ska göra,för vissa är både för jobbiga och för svåra.. tur att man kan välja..




   har jobbat rätt mycket oxå,man e helt slut i kroppen känns det som. men nu e jag oå ett underbart ställe,ur och skur. Då är man ute nästan hela tiden och så mycket luft har man inte fått på länge så man e helt slut på kvällen i går så trodde jag att kl var 11 när den var bara 9..


men ikväll sista dagen med barnen ska vi mysa lite,ska köpa lite gotta till dom..:)

Första dagen på veckan!!!



Japp Måndag är det idag och man är helt slut. jobbat hela helgen(25 timmar) och måndag 8-16 sen gick man hem och pausa lite innan barnen kom hem då blev det macka och sen spelade vi spel. tjejerna mot killarna..
spelade även Kitty memory med Lill tjejen vilket blev i slutändan att vi hade dom som gubbar som kunde prata haha :)

Sen blev det in på rummet och leka ännu mera,det var roligt hade ju inte sett dom på hela helgen ju.. så nu lekte man av sig,dom var ganska trötta framåt halv 8 då det blev läggdags..
men ingen läsning för att just det blev såå sent,blev lite gnäll där men gick över rätt snabbt.

sen låg man kvar en stund innan jag gick ut och hälsade på Johan som jag knappt pratat med sen jag kom hem.
blev kaffe,godis och en massa prat med honom om dagen som gått..

Fick även ta mig en dusch hade inte gjort det på länge och det behövdes verkligen,blir ju som en helt annan människa efteråt..

idag tisdag börjar jag inte förrän vid 10-14.15 sen ska man gå lite ärenden och sen förhoppningsvis ska jag börja röja lite i min lägenhet,men vi får se vad klockan blir efter mina ärenden på stan..

annars hem o umgås med barnen. eftersom dom e på dagis från halv 7- och kommer inte hem förrän vid halv 5 så går dom o lägger sig mellan 7 och halv 8 så man får egentligen passa på att umgås med dom de få timmar som e kvar av kvällen innan dom ska sova..

igår blev de inget bollibompa för vi lekte och det tyckte dom var skoj så man kanske ska fortsätta såhär egentligen gäller det bara att sitta där och prata lite med dom och leka med lite.
dom begär ju inte mycket ju...
Sen kan man slappna av runt 8 tiden på kvällen och ägna sig åt Johan ju!!!

tycker detta låter som en utmärkt plan från min sida:) då umgås man mycket och dom får i detta fall aldrig tråkigt och man hittar på saker hela tiden..
det blir kanon tycker nästan att man förtjänar en klapp på axeln "klapp på axeln"  TACK SÅ MYCKET :D

Jaha då var kl strax efter 7 på morgonen tänkte ta itu med disken i köket innan frukost så det blir av..De är det bästa när man har bestät att gå upp halv 7 i vilket fall trots att jag ej börjar förrän vid 10. jag själv får en rutin och det är viktigt..
kan sova ut i helgen då jag o Johan är barnlediga och ska röja i min lägenhet...:) och sen ska vi förstås inte göra något alls :)


fredag,klämdag för vissa,blogg morgon, ja välj själv :)




   Dags att gå upp tidigt idag för att se om det plingar till i telefonen denna morgon??? i går var det en röd dag så vissa har ju klämdag idag men inte alla så vi får väl se om det plingar till här idag..

morgon kaffet är på nergång och håller sakta men säkert på att värma upp magen lite:) gött



  


      Nu ska jag svara Becca:

Death race 2 såg jag först för att att jag trodde jag hade sett första innan men när jag såg fodralet på ettan så hade jag ej detta men det gjorde absolut ingenting att jag såg tvåan före ettan.. enligt Pillan själv..

och Ipman jo Johan har 2 oxå men jag tyckte den var bra i vissa scener men är inte så försjust i såna filmer men Johan tyckte säkert den var bra..


  Ip man 1

 Ip man 2


    En kompis messa mig igår och skrev att hon hade sett min lägenhet ute på VBG bostad och tyckte det var spännande,jag var tvungen och gå in där nu på morgonen så såg jag den:) min lägenhet sen 2 år tillbaka är nu ute på marknaden igen!!!
känns skönt det oxå får jag väl säga.. för jag har fullt upp med att komma i ordning i mitt nya hem och det börjar kännas mer som mitt nu när jag har sagt upp den...:)

i dag "fredag" ska en på Vbg bostad komma o kolla runt i min lägenhet..se om något behöver bytas eller fixas..
när jag snackade med han så behövde jag inte vara med så jag behövde ej ta ledigt för att vara med..
så idag kl 13 kommer han!!!

sen från och med den 11 januari är det 4 st som ska ringa och kolla min lägenhet.. vad spännande.
nästa helg så har jag inget och då ska jag till lägenheten och röja lite hade jag tänkt. se om det är något jag behöver slänga och sånt..

Tänkte att jag skulle gå dit i veckan också börja lite smått i allafall..




en mysig snöig dag i varberg...



 idag har jag o mannen haft en mysig innedag tillsammans,almenackan visade röd dag så Johan var ledig och jag också vilket betyder att vi skulle ha sovmorgon,städa och sen handla inför helgen då barnen kommer och jag ska jobba...

Vaknade i dag vid 10 tiden,skönt ska jag bara säga.tittade ut och det snöade som tusan.Blev en innedag idag tänkte vi då.
åt frukost och planerade vad vi skulle hitta på idag?
det blev att städa undan julen idag. och nu är här så fint här hemma.
har dammat och dammsugit i alla rum och gjort jättefint. har diskat plåtarna idag och det behövdes..

  


    sen blev det att Johan fick skotta fram bilen och så vi kunde åka o storhandla på hajen.. de blev verkligen mycket mat.. sen blev det åka hem o äta lite idag fixade Johan till en tacogratäng och till det hade vi lite vin.. det var riktigt gott och mysigt. vi tände lite ljus o hade jättemysigt i köket..

    


  sen blev det mera mys framför tv med lite godis oxå     
Sen blev det film
första filmen hette Death Race 2 och den var väldigt bra,ska bara se om jag kan se första filmen oxå..




   Så nu kollar Johan på en film som heter IP man,tycker den är lite sådär men vissa scener e helt oki..
sen blir det väl att snart lägga sig så man orkar upp i morgon, se om de blir något jobb för Pillan i morgon fredag...
annars blir det att förbereda inför helgen då man ska jobba 25 timmar på två dagar... inte jobbat på länge så det ska bli skönt..

lördag  9-22
söndag 8-20
måndag 8-26
tisdag 10-14.15
onsdag 11-15.30
torsdag 11-15.30
  

så ser helgen o nästa vecka ut så här långt.. plus att vi har barnen med så det blir full rulle när man kommer hem tills dom lägger sig.
ska hinna med o träna lite oxå.. har inte blivit av denna veckan eller bara promenérat har jag gjort..




Sambo <3



De är klart nu,från och med idag vid halv 3 tiden idag så sa jag upp min lägenhet på Håsten. ska flytta in till killen på Äckregården...
Det ska bli väldigt spännande,jag e så redo för detta... 

Så nu blir de att åka hem till mig och röja och slänga en massa grejer, jag har säkert en hel del grejer som jag ej behöver längre.kläder som kan skänkas saker som kan slägas.. hur som helst så ska det bli härligt.
men bara det att det ska vara 4 st som ska se min lägenhet och kolla runt, bara det ska bli spännande jag vet själv hur det kändes..

   

sen så får man vänta ytterligare för att veta vem som kommer att flytta in i min underbara lägenhet medan jag flyttar in till mannen i mitt liv :)


Så nu börjar det roliga och ett nytt kapitel i mitt liv.. <3<3<3

10 kaffet...



ja då var det dags för Pillans 10 kaffe.. det är viktiga saker detta alltså. sen blir det att fixa sig lite. blir lite hantlar idag för ska ut promenera mycket sen och då tänker jag inte döa ut mig och sen ut o gå...



Nu har man plockat undan julsakerna,det är nästan lite synd..älskar verkligen julen och den är över så fort så man hänger inte med alls.




   så nu ska vi se vad Pillan gjort sen kl 8 i morse..

tvättat
städat undan julen
bäddat
 
ja det är det jag har gjort än så länge
sen ska jag göra

handla
dammsuga
torka golv
göra middag

 ja så det var det hela för dagen...
ha det gött alla...


2011 kommer bli ett underbart år...



  Nytt år nya utmaningar,underbart... spenderade de nya året i Göteborg med Johan och hans mamma o barnen,helt underbart var det. Men det var lite synd om Johan för han har det inte lätt längre när jag o hans mamma kommer sååå bra överrens hehe..

tur att hans pappa kom förbi en sväng så fick han lite medhåll haha.. idag är det måndag och jag planerar att städa undan Julen :( men den kommer tillbaka i år ju så det är bara att vänta in den..

Nu är det först morgonkaffet som ska åke ner o värma magen lite och piggna till

RSS 2.0