mycket just nu...




   Ja det kan man lugnt säga att jag har mycket att göra nu med jobb och med att träffa Johan och planera att träffa vänner och allt. så nu har jag helgen kvar sen har jag gjort mitt jobbiga jobb veckor. jobbade hela förra helgen plus veckan och hela denna helgen.

ikväll var det först jobb 9-19 sen träffa Mathilda,såg på film o käka. och nu håller man på att förbereda inför morgondagen då man ska jobba hela dagen 9-22
ska dricka kaffe och duscha hade jag tänkt innan jag kryper ner.

Johan sover hemma hos sig idag.han träffar en gammal jobbar kompis och dricker några öl så jag åkte ej till han så vi både kunde få lite sömn...:P
 på söndag efter jobbet åker jag te Johan för vi ska till Göteborg då. träffa släkt och vänner så lite nervös e man allt. Men men jag överlever nog:)

Nä nu e snart kaffet uppdruckit och då blir det duschen och sen sängen..
natti natti alla..

nervöst



  då är man inne på en jobbar vecka igen.ska jobba veckan o helgen nu. men denna vecka kommer nog gå galet fort alltså.
igår börja jag halv 4 efter en hård helgspass. det var rätt gött att få sova ut.
men vid halv 12 så kom lenny o carro o lille Hugo på besök,vänner till Johan... snacka om nervöst,men väldigt trevliga personer så det gick bra.

så de blev lite kaffe,en rundtur runt fästningen o sen hem till Johan på grillning.
sen jobba kvällen.

idag tisdag ska jag jobba 9-19 och på onsdag jobbar jag kvällen så det e rätt skönt så man får lite sovmorgon i allfall.

ska höra med en på jobbet som jag jobbar helgen med om vi kan byta tider att jag slutar tidigt på söndag istället för på lördag.ska nämligen åka till Göteborg med Johan och så vi tänkte att vi kunde ju åka efter mitt jobb. så vi får se hur detta går.håll tummarna för detta:)

jag tittar ut och det verkar bli en fin dag idag,detta gillar Pillan!!!

han kommer hem idag :)



 Ja äntligen säger jag bara. En veckas väntande är över idag kommer min underbara johan hem från en veckas tid på Gotland..Hoppas att han har haft det skoj i allfall med barnen...

snacka med han igår och han hade då lite hemlängtan så det var lite gulligt.han ville hem te mig :) snacka vad glad jag blir när man blir saknad det e en underba känsla:)

Så direkt efter mitt jobb så kommer jag åka hem förhoppningsvis ska jag börja städa lite och sen blir det att jag åker hem te Johan o myser med han o barnen.:)

så nu ska jag bara äta lite frukost nu på morgonen sen blir det att cykla te han ta in posten och sen cykla till jobbet...
goa tider denna veckan 2 dagar börjat  10.30-17
och 2 dagar börjat 06.30-13..
lyx eller vad...

men sen kommer helgen då blir det annat.
fre 9-19
lördag. 9-22
söndag 9-22

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det ägg frukost.. ha det gött alles...

annat jobb i veckan...



Då var det ny dag,ny vecka men samma månad!!! från måndag- torsdag kommer jag jobba på Håstensgården och sommardagiset. så nu blir det helt andra tider för Pillan
börjar med ett pass från 10.30-17. rätt go tid egentligen.:)

Så här kommer min vecka/veckor se ut...

Vecka 29

måndag: 10.30-17
tisdag:06.30-13
onsdag:10.30-17
torsdag:06.30-13
fredag:9-19
lördag:09-22
söndag: 09- 22

Vecka 30

måndag: 15.30- 22
tisdag: 09-19
onsdag:15.30-22
torsdag: 09-19
fredag: 09-19
lördag: 08-20
söndag: 09-22


                              så jag kommer ha fullt upp nu i 2 veckors tid i allfall,men gud vilka goa pengar det är sen nästa månad  och för sig men ändå:)
Så nu ska Pillan snart ut och springa,sen duscha,fixa sallad som man ska äta idag..:) så denna förmiddagen kommer springa iväg hehe...

slut för i år ...



  ja då var årets Wheels and wings över för i år. men kommer nästa år igen. jag festade till det i fredags,jobbade först 7-15 sen hem o svida om stack till Lina och sen började festen. drack öl och åkte i Jim Marks bil. hur kul som helst var det. var ute fram till kl 3 på morgonen.

sen sov jag typ fram till kl 12 på lördagen gött som tusan var det. sen var det bara duscha så man blev människa,eller jag var aldrig dålig men en dusch o lite kaffe gjorde susen. sen blev det att åka te lina igen. men denna dagen blev det nyktert.skulle ju jobba på söndag så jag ville ej dricka kunde ju druckit lite men kände verkligen inte för det.

åkte hem vid typ halv 10 och kände att jag var lite trött och ville hem o sova. så det var gott,hade sån fruktansvärd huvudvärk så det var att sätta på kaffe när man kom hem o sen sova. men vakna kl 2 o hade fortfarande huvudvärk.tog en tablett o somna om.
hade ställt kl på 7 idag (söndag) så nu sitter man med kaffe o ska vakna till.

lite mulet idag.får bli myskläder känns det som. Nästa vecka e det dagis på schemat. mån-tors... så nu blir det helt andra tider det ska bli rätt gött.
så jag vet att på måndag blir det 10.30-17
tisdag  6.30-13 sen ska jag träffa Mathilda det ska bli sååå skoj alltså.

wheels and wings 2010



först e det jobb till kl 15 som gäller sn hem o styla om och så får vi se vad som händer och fötter:) fest blir det i allfall.kommer ha fullt upp idag känns det som.
städ dag på jobbet oxå.

alltså en sån här tid gillar jag verkligen inte att gå upp.jag gillar bättre 9-19 klar flera timmar men det är en lagom tid att både börja o sluta.
men jag ville verkligen inte gå till 19 idag när man ska partaja känns som om man aldrig kommer igång då ju.

så idag blir det till kl 15.

så nu sitter man med morgonkaffet och det är så gudomligt gott så det finns inte. morgonkaffet gör allt verkligen. idag får jag verligfen planera min mat oxå. så jag hinner äta precis så de ej är många timmar i mellan innan man börjar dricka.

jag vet, Pillan o hennes planerande men det har alltid funkat så varför bryta ett givande mönster hehe
i går messa jag lite med killen :) han hade haft en jätterolig och varm dag med sina underbara barn.Men han gillade ej att sova i husvagn och så låg han o tänkte på mig så det var ju tur det ;)

ska ju bara säga att det är fruktansvärt jobbigt att vara borta från han verkligen. det tar inte långt tid att vänja sig efter en person och det gör ont verkligen när man inte vaknar upp brevid honom eller bara tanken att han finns i närheten så man kan åka till han.

som i morgon lördag,ska jag ta det lugnt för jag ska jobba på söndag.hade ju varit perfekt om han hade varit hemma så kunde vi mysa te det men icke då:)
men som sagt får göra det nästa fredag istället. jobbar hela helgen nästa gång och på nästa söndag firar jag o Johan en
månad :D

Herregud vad tiden går fort säger jag ju bara. Vi har även planerat att åka utomlands efter sommaren.blir nog i oktober eller nått.känner att jag behöver det eftersom jag jobbar så otroligt mycket nu i sommar. och vad passar inte bäst då med att åka med min drömprins i en vecka till ett varm o underbart land.

gå promenader,äta gott,mysa och bara sola o bada tillsammans gud vad jag vill detta!!! får bara se vad det blir för land man åker te. jag vill gärna tebks til Kreta=Grekland. får se om killen vill dit oxå annars får de bli något annat. snackade med mamma o pappa om detta och dom har varit ute o rest mycket så dom tyckte jag förtjäna detta nu när man jobbar så pass mycket som jag gör.

jobbar ju faan mer än heltid och har dessutom 2 jobb..

nä nu får man göra sig klar till sitt jobb men ha det gött gott folk så ses vi i dimman i Varberg bland alla motorer hehe;)


box installerad



ja idag torsdag är boxen installerad av min käre fader...:) och det gick väldigt fort och lätt så det är nästan lite skrämmande. men kul e det. bilden blir klarare och fått mer kanaler.
tog ett paket som heter viasat guld.

en dag har gått sen Johan åkte. som sagt det känns som om det kommer bli en låång vecka men som tur är kommer jag vara upptagen nu ända tills han kommer hem te mig :)

torsdag: jobba kvällen 15.30-22

fredag: jobba 7-15 sen e det fest WHEELS

lördag: kolla läget på stan,ta det lugnt..

söndag: jobba 8-20

måndag: jobba 10.30-17

tisdag.: jobba 6.30-13 sen träffa Mathilda..:D

onsdag: jobba 10.30-17   JOHAN KOMMER HEM :D

som sagt denna veckan kommer nog gå snabbt men ändå långsamt men kommer ha fullt upp...

Nu har han åkt...



Nu har min Johan åkt på sin semester med sin mamma o sina barn...:( kommer sakna han jättemycket!!!
sitter här hemma o laddar för att åka o jobba hela dagen verkligen. rätt gött så slipper jag tänka!!!
idag efter jobbet ska jag till mamma o pappa o äta kvällsmat.:)

i morgon torsdag jobbar jag kvällen och på dagen ska jag hinna med att ringa lite samtal sen kommer pappa o ska fixa min box här hemma så det ska bli skoj!!! kommerbåde ha sport o filmkanaler ¨som jag o Johan kan se på:)

på fredag börjar redan kl 7 på morgonen och slutar 15. sen hem o göra sig i ordning för sen blir det till att partaja järnet. är ju Wheels ;)

ska få åka med Jim Mark i hans bil så det ska bli sköj som tusan!!!:)

min vecka:)



Måndag: 
 
Var på stranden med Johan o barnen. var ledig..

Tisdag:

frukost hos mamma o pappa.jobba kvällen 15.30-22

Onsdag:

Johan o barnen åker till Gotland.jobbar 9-19

Torsdag:

pappa kommer och ska fixa min box.jobba kvällen 15.30-22

Fredag:

jobbar 7-15. festa med Lina och Charlotte.ska åka raggarbil (JIm Marks) :D

Lördag: ska ta det väldigt lugnt,kolla läget på stan.Nykter...

söndag:

ska jobba 8-20

en vecka...




   Hejsan nu var det längesen jag skrev här. har varit på liseberg och sen har jag varit hos Johan o myst med han och hans barn...

i morgon onsdag åker Johan o barnen till Gotland hur ska jag klara mig i en vecka utan han;(
tur att man jobbar mycket så man slipper tänka så mycket;)

så idag var jag hos mamma o pappa o åt frukost och ikväll blir det jobb för min del!!!:)
så nu ska man diska lite och äta något innan det e dags för jobb..



tiden går...




   Ja idag är det 2 veckor sen jag o Johan blev tillsammans.Kan inte fatta detta! tiden går så himla snabbt kan inte fatta det alls.

så idag blir det att tvätta och städa lite.solen skiner kanske kan sola lite oxå. sen hämta biljetter till tåget till Liseberg. som vi ska till på lördag...


regn..





    Idag var jag och lämna blod kl 11. och jag blev förmiddagens snabbaste tappning.under 5 min... allt gick snabbt så jag låg i stolen en stund så jag inte skulle bli yr om jag reste mig upp för fort...

sen cykla jag hem fixa i ordning lite inför tjejkvällen.ska åka o handla sen med Linn o Becca. Ligger just nu i soffan o bara myser med en god film i regnet..


Min vecka än så länge!!!




Måndag: träffade jag Linn och vi satt o tjöta lite!  jobba 15.30-22

tisdag: var ute o gick.gjorde sit ups o armhävningar. Johan kom på kvällen fixade mat och så satt vi o kolla fotboll...

Onsdag: fixat här hemma.hämtat box,sagt upp kabeltv. fixat tvätttid tills på fredag. ska till malin i eftermiddag.

Torsdag: städa och träna. lämna blod.tjejkväll på kvällen.

Fredag: tvätta,träna o fixa lite saker innan man åker till Johan o barnen.

Lördag:
ÅKA TILL LISEBERG..

Söndag: sover hos Johan tills på tisdag,han o barnen åker till Gotland då:(

tog fel



Jaha så tog man fel på datum till blodgivningen. trodde att jag skulle lämna blod idag men i själva verket var det i morgon torsdag istället.. jaja klassiskt misstag.. tur att man upptäckte det i tid så man inte gick dit nu en dag för tidigt hehe...

onsdag...




   Uppe med tuppen.johan gick vid 5 till jobbet och då ringde alarmet på min nya mob så jag blev pigg så det var bara att gå upp och sätta på lite kaffe och nu e man i full gång.
ska lämna blod kl 11

sen ska jag, Becca o Linn till malin och träffa hennes nyfödda! Clara skulle komma oxå det ska bli roligt o träffa henne och malin o Louise.ska bli skoj!!




Mys tisdag med Johan




   idag blir det verkligen mys tisdag med Johan. har gjort en tonfisksallad och ska lägga in vitlöksbaguetter i ugnen så det ska bli smarrigt. sen har jag även gjort en matlåda till Johan som han kan ta med till jobbet i morgon...

känner mig som en liten hemmafru som gör mat till sin kille:)

ska bli såå mysigt i kväll.längtar efter han redan nu...

funderingar




   Sitter och tänker och funderar på vad livet kan ändras snabbt. Ändrat på ett positivt sätt men man får ändå en funderare. Men det ska jag inte göra för då blir man ju knäpp hehe...

Nytt kapitel i Pillans liv just nu och det känns väldigt bra!!! jag kan ärligt talat säga att Johan är det bästa som hänt mig. Han förstår mig,accepterar mig för den jag är. vi gillar samma saker och gillar att hitta på saker. och det är inte lätt att hitta någon som är så på pricken lik en själv. det är hur bra som helst att man hittar en sådan kille. trodde ärligt talat inte att han skulle finnas i varberg men de gjorde han!:)

på lördag åker man till Liseberg det ska bli såå grymt skoj..
och i morgon onsdag ska man lämna blod!!! det var längesen man gjorde de nu.. gött det ska bli att få lämna lite..

fullt upp



jag har verkligen haft fullt upp nu ett tag så därför har jag ej bloggat! har jobbat som en tok verkligen.hela helgen har man jobbat och det har varit 9-22 ena dagen och 8-22 andra dagen så man e helt färdig plus att man jobbat i veckan måndag gick man in extra och sen ledig tisdag. sen jobba ons,tors,fre,lördag,söndag och nu idag måndag kväll sen e jag ledig ett tag!!!

Sen har jag ju varit hos Johan mycket,han e barnledig. så man får verkligen ta vara på ledigheten som jag har nu denna veckan..:) efter i kväll så e jag lååång ledig verkligen och det känner jag att jag behöver efter mycket jobb.

ska även jobba 2 veckor på dagis som jag har tagit när jag ej jobbar som personlig ass. så det kommer bli full rulle verkligen dena sommaren!!!

jag har ju pratat om en ny mob ju och i helgen efter jag jobbat och kom hem till Johan så fick jag hans reserv mob:) det tyckte jag var jöttegulligt den var jättefin såg knappt använd ut så i veckan blir det väl att försöka lära sig den!!!

Så Nu e snart kl 10 och Linn kommer snart och ska umgås med mig lite..:) det ska bli skojigt..

joooooooobbbar



Det kommer jag göra ganska mycket i sommar. denna vecka har jag bara varit ledig i tisdags och då hade jag fullt upp verkligen träffa både Mathilda och johan på kvällen!!

sen har jag bara haft fullt upp på jobbet. jobbat 9-19 två dagar i rad
idag fre blir det 7-15 sen hem till Becca en sväng sen hem till Johan packa först för jag ska sova där..

sen lördag  9-22
söndag 8-22
måndag 15.30-22

sen e jag ledig resten av veckan.då jäklar måste jag verkligen jogga,städa o tvätta. har en del att göra även om man är ledig. Linn kommer hem oxå så då får man umgås med henne :D
Johan e barnledig så man vill ju träffa han oxå ganska mycket.

förhoppningsvis så är det sommar o sol så man kan sola lite:)
nä nu ska jag fixa i ordning det sista sen blir det att åka iväg så man inte kommer för sent..
ha en underbar helg nu alla ihopa!!

RSS 2.0