31 maj 2010 07.19



Det är Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt hehe nej jag skojar bara det känns inte alls tungt skojar bara..
sovit någolunda bra i natt somna ej med en gång men så är det. nu är man uppe och dricker kaffet i allfall, det är mycket viktigt :)

idag ska jag jobba som personlig assistent 9-19
ska bli skoj,blir absolut hela dagen men det ska bli sköjer.
denna veckan har jag ej lagt in något jobb på timepool tänkte att jag skulle ta denna veckan ledigt från timepool och bara vara. har jobb idag o på fredag. sen tis-torsdag e jag ledig.. gött det i allfall.

känns jag har fått lite distans efter helgen,mår bättre idag och det känns kanon. har kommit fram till att jag kan inte sluta leva för att killar är svin för om jag har otur så kanske jag kommer stöta på många såna i mitt liv tyvärr. så det gäller bara bita ihop,tuffa till sig och sen gå vidare.

jag menar jag vet folk som varit gifta i många,många många år som helt plötsligt skiljer sig för dom hittat någon annan. vad ska man göra då sluta leva! nej för då gäller det att fånga upp sig själv.

som Johan fråga mig igår,om jag var redo nu för att ge mig in i nått nytt,jag sa kan ju gå sakta fram så kom jag på att jag var aldrig tillsammans med fanskapet ju så klart som faen att jag e redo nu!men jag fatta vad han mena.

hans barn e något såå söta så det är synd om dom alltså. den äldste har en period med Cowboys så han berätta om Billy the Kid och Lucky Luke i går och jag var helt lost...

hans minsta är inne i en period så hon hittar på andra namn till alla så hon berätta att hennes mamma hette nått hon ej gjorde
"Johan,jag citierar- Nej men nu ljuger du, mamma heter inte alls så ju.." dom e så söta..

sen i går kväll fick jag ett mess av Johan hans äldsta hade haft lite funderingar om varför han inte fick se där jag bor?? hehe så det får vi nog ordna någon gång.
sen hade han frågat Johan om jag hade barn?
Johan bara- nej.
då hade han sagt att när jag väl får barn så skulle han lära det barnet allt han kunde men inget pang pang hehe
sååå gulligt. måste ju betyda att han gillar mig haha...

promenad...



   så har man varit hos Johan o barnen lovade att ta med glass o fika lite.det var en trevlig stund,vi satt o fika i 3 timmar och hans 2 barn e helt underbara.

så nu sitter man i soffan o kollar tv,funderade på att gå en promenad få lite luft och rensa tankarna lite. tog på mig regnkläder för det regnar ute ju. så var jag ute o gick.men så idag har jag inte mått så bra efter gårdagens nyhet. så jag har slarvat med mat o dryck ida så när jag började gå så blev jag lite svimfärdig och tänkte faan nu måste jag ta en mindre runda.

så nu efter  någon halvtimme e jag hemma igen suck alltså...

denna vecka har Johan barnen fram till fredag.så tisdag elelr onsdag ska jag till Johan o se film. sen på lördag ska jag oxå hem till han.vi ska käka och dricka lite vin.det ska bli trevligt. vi har bestämt att vi ska ge oss ett försök till. efter allt som hänt hos oss så får vi ta det lugnt.

Johan har sitt ex som har strulat lite och jag har haft problem med en idiot oxå,som har sårat mig så mycket så nu har jag klippt av alla band som jag hade med honom.som mob nr,msn,FB sida allt e borta och för mig finns han inte längre.
han ljög och hade inte ens mage o säga sanningen till mig trots att han vet att han har sårat mig såå mycket genom tiden vi träffats. nu e de över.

jag vill verkligen inte se fanskapet längre.!!!

men att gå vidare känns som om det kommer ta tid, men jag har träffat Johan och han gör det mycket enklare för mig. När jag var hos han så glömde jag bort  alla problem jag hade. det känns bra så jag hoppas att det går enklare att glömma han nu. jag behöver känna trygghet just nu och jag tror Johan kan ge mig detta. kan ju alltid hoppas ju...:)

30 maj 2010 11.53



Då var det söndag.denna helgen trodde jag kunde bli jättebra men sluta inte bra alls..fick reda på saker igår som har gjort mig både ledsen o förbannad.
har nog aldrig kännt mig så jävla sårad i hela mitt liv.

ett litet tips: säg som det är iställat för att total ignorera.jävla rövhål!!!

gör det mycket enklare så slipper folk bli ledsna och sårade mer än nödvändnigt men tror nog att han måste velat såra mig för annars hade man väl aldrig varit så jävla korkad!!!

eller så e man helt enkelt så jävla dum!!jag förstår ej men det är väl eej meningen heller antagligen.
nu ska jag snart duscha så jag e färdig med det tills jag ska åka till Johan idag!! där har vi en som VILL träffa mig och framför allt VÅGAR..

helt annan känsla verkligen!!!

 

 






28 maj 2010 06.11



Freddag morgon kaffet har jag i handen och nu var det ett tag sen jag blogga tycker jag.
i tisdags kväll åkte jag till Johan och drack vin o tjöta. det var hur trevligt som helst. sen på onsdag så hade jag tagit ledigt för jag skulle städa.. tog även ledigt hela torsdagen för jag skulle till gekås med syrran..

på onsdagen så fick jag ett mess om jag kunde jobba kvällen på torsdag och självklart kunde jag ej tacka nejj till detta. fick städat en del i onsdags även i min klädgarderob det är jag sååå glad för..

sen på eftermiddagen så cykla jag till Lina o barnen. vi möttes upp i stan o gick lite sen hem till henne där vi skulle käka tacos o bara ha trevligt.

skulle sovit över men blidde ej så.

så jag sov hemma,skulle ju ändå upp tidigt på torsdagen.äta frukost hos min syster och sen iväg. vilket jag gjorde. ssen var vi väl på gekås vid halv 10 tiden. sen tog Pillan en kundvagn o gac sig ut i denna affären..
gick förbi kläderna o det skulle hon inte gjort.
fick syn på jätte många fiiina kläder som bara stod mitt namn på:)

så denna tripp blev dyrare än vad jag hade räknat med :S men men det var snygga kläder och färger som jag passar i och det var riktigt fina kläder så jag e verkligen nöjd med de hela...

sen hem till mamma så hon kunde fixa mina kläder ionför fredagen hon hade inhandlat ett limegrönt tyg jättefint.
och jag har två olika så jag får välja idag.:) vilket jag inte har tid med men men..

sen vid halv 4 var jag på jobbet och det va ett tag sen så det var skoj att komma dit.. jobba fram till 22 sen hem o sova tänkte jag men blev att jag stack te johan på kaffe och prat och sen hem så sent i säng i går oxå..

Men nu e jag uppe och solen skiner så jag tror det kommer bli en jättefiiin dag :D
med en matlåda från syrran o frukosten tigger jag på jobbet så är dagen fulländad...:) ska se vad jag ska ha på mig idag oxå bara...

ha det soligt o fiiiint idag gott folk..

25 maj 2010 07.17



Då var det tisdag och det är job som gäller för Pillan idag.. ska till Rundgården vid 9-14 avd.Junibacken..
ska bli skoj har inte varit där på länge nu så de ska verkligen bli skoj.
men det blåser som satan alltså så det blir att cykla vid 08.30 så jag kommer i tid.

i natt har jag inte sovot sådär jättebra har tänkt mycket och allt sånt.
varför e det så att när man haft en bra dag som jag hade igår så kommer alltid en liten mindre dag dagen efter
känns att det alltid gör så.
ska bli gott att jag har tagit ledigt både i morgon o på torsdag ska kurera mig oxå från denna jävla förkylning..

ska hem till Johan ikväll och bjussa på lite vin som jag köpt i Tyskland..
sen i morgon onsdag ska jag städa hade jag tänkt.måste ha en dag då jag e hemma o bara tar det lugnt..
har även fått lite lön idag så det e gött..
hälften av den går till mina räkningar sen så kommer resten av pengarna på torsdag den 27...

tog ett kort på ett blåsande träd utanför fönstret..

ett lite smalare träd där ju..

 



dagens trötta bild på Pillan :)


måndag kväll...



 ja det är en helt vanlig Måndag kväll och jag sitter och kollar på CSI på 5:an..
men jag gillar ju bäst CSI New York... den är absolut bäst.
jag har lyssnat på Doris och knäckebröderna.. har velat lyssna på den hela dagen för jag lyssna på en låt idag när
vi hade mini-röris på jobbet..

den e så grymt bra denna skiva alltså..

Nu sitter jag i soffan och dricker te.ska kolla färsigt på CSI sen blir det nog sängen så man orkar med dagen i morgon.ska jobba på Rundgården. 9-14, sen hem o tvätta vid 17 tiden.

sen blir det hem te Johan o dricka lite vin. ska vara ledig onsdag o torsdag. gött ska städa på onsdag hade jag tänkt och på torsdag blir det gekås emd syrran. sen kanske malin och Lille Louise kommer på besök...

på fredag e det ju Toga fest/25 års fest för Jim Marks...

jag har även bytat profilbid på FB

vad tycker ni om denna??

jag älskar alltså svart/vita bilder...:)


kvällsmat...



 ja då har man fixat maten för i morgon och kvällens mat.. så gott att få gjort maten såå tidigt så slipper jag o stressa senare ikväll så det är gott..



köttbullar, mos, lingon. ketchup och amerikansk dressing... ser det inte aptitligt ut...?

nu blir det film: Hillman thriller- den blå ryttare...

börjar kl 09.00-14.00 i morgon sen blir det tvätta kl 17.00 blir nog bara ett par tvättar sen ska jag nog hem till Johan och dricka lite vin och tjöta lite...
han är ju barnledig tills på fredag får väl passa på o träffa han nu meddans han e ensam...


sol,regn ????



ja denna dagen har varit lite små lustig på förmiddagen har solen skinit och det har stänkt lite regn i mellanåt.. men nu när man skulle cykla hem då kom skuren verkligen blev genomvåt verkligen..men på något sett är jag på bra humör ändå av någon konstig anledning.vet ej vad det kan bero på egentligen. vet bara att idag har jag varit på toppen humör för en gångs skull...

underlättar väldigt mycket att man e på ett ställe där jag trivs oxå kan ju vara det med...
men allt verkar gå min väg just nu i allfall. jag har ju bestämt mig att jag inte ska ödsla någon energi åt en viss person och när jag väl har bestämt mig så går det undan med andra saker oxå.

börjar han krångla nu och komplicerar det för mig blir det förvirrande i och för sig men just nu struntar jag i vad han gör för just nu har han förlorat mig.och så som han påstår att jag betyder nått för honom, det tror jag inte ett dugg på för han leker bara med mig och nu mår jag så pass dåligt över de så nu lägger jag ner helt enkelt.

vill han så får han faan i mig kämpa oxå men det kommer han inte göra det vet jag redan.så finito med detta,lite synd för jag gillade han verkligen. gillar han fortfarande men får inte tillåta mig själv att göra det mera...



ruffsig i håret och allmänt fuktig...




Alltså såhär kan man se ut när man precis varit ute på en cykeltur i ÖSregn

24 maj 2010 06.20



Det är måndag morgon och jag är uppe med tuppen eller nja jag känner mig inte direkt att jag är uppe precis..
sitter i soffan och dricker mitt kaffe..
ska jobba på breared idag mellan 07.30-16 och det bästa är att man får allt där. frukost,mat o mellanmål :D så egentligen behöver jag bara gå upp dricka kaffe,klä mig och ge mig iväg hehe sånt e gött...



dagens morgon bild på Pillan,gud så trött jag ser ut alltså.

vad händer annars idag nej inget spec.jobba o sen blir det säkert om jag känner mig sj rätt att jag ger mig ut på en promenad. får se om jag orkar. ska fixa mat tills på tisdagen då jag ska vara på Rundgården...

sen blir det nog tidigt i säng i dag e så förbannat trött, fattar inte alltså.det ser ut att inte bli lika fint väder idag som det var i går.. gud så gott det var när solen var framme.
hade jag haft balkong hade jag suttit på den o bara njutit...

sen på torsdag efter gekås får vi se för då kanske malin och hennes lilla Louise kommer på besök det hade ju varit sååå himla skoj,så man får se henne det hade ju varit så underbart...

igår var jag ju ute i 2 omgångar för att det var fint väder och att jag blev rastlös bara av att sitta hemma liksom.. förhoppningsvis är vi ute mycket nu oxå:)
nä nu ska jag fortsätta dricka kaffet och kolla FB och sen klä på mig så jag kan ge mig iväg till jobbet sen en uppfriskande cykeltur det är vad Pillan behöver såhär på morgonen...

23 maj 2010 21.49


då var det söndag kväll och jag är såå himla trött så det blir snart sängen så man orar upp i morgon då man ska jobba hela dagen. ska vara på Breared så det ska bli skoj. halv 8-16 är det i morgon...

på tisdag jobbar jag 9-14 sen tvätta vid 17... på onsdag har jag ej fått något jobb ännu.
torsdag har jag tagit ledigt,så jag o syrran ska till gekås och kolla lite...
på fre e det jobb på Björnligan till halv 4 sen ska jag på Toga party ute i veddige hos Jim...
det ska bli såå skoj..

på lördag vet jag ej vad som händer ännu. antingen festa eller ta det lugnt får se vad som händer.
känner för att ut och träffa vänner på fest men inte dricka så mycket,har blivit lite försiktig med det nu tyvärr,är tillbaka i mitt förra betende inte dricka så mycket...och sluta innan 12 och bara ta vatten sen...

jag hoppas att från och med idag att jag Pillan ska må bättre,jag förtjänar det tycker jag.
att vara lycklig är det för mycket begärt...

nä nu blir det bingen för Pillan. hon ska upp kl 06.00 i morgon...
natti natti alla goa vänner...

bestämt mig...



 hör orden "vad var det jag sa" eka i skallen hela tiden.att folk försökte få mig att inse att detta var inte det bästa för mig.men lyssna jag -NEJ klart jag inte gjorde varför skulle jag.
lätt att vara efterklok nu...

känner mig tyvärr bara så himla dum. men man måste tyvärr gå igenom det oxå. nu blir det andra tider hoppas jag.jag har ju sagt att när jag e 25 skulle vara ett bra år för mig.kan ju säga att det stämmer inte bra så som man har mått det senaste... men får väl bli ändring på detta nu!!!

vill bara ut o bara ha en massa raj raj skoj ju..usch känns hemskt att tänka så oxå för så ska inte jag tänka över huvudtaget men tyvärr gör man det..
nu e det söndag och helgen har varit lugn och städad... har tyvärr inte mått så bra. förkylning på G
men har inte tid med detta så det e bara att förtränga...

gud vad man har lust att bara gå i ide och sova några timmar...det hade gjort susen ska jag bara säga!!!





dagens kort på mig,ser ni hur trött jag ser ut..jösses säger jag bara..
ska slänga mig på sofflocket nu och bara vara.bokade om min tvättid tills på tisdag i stället för idag orkar jag faan inte tvätta kl 21 ikväll.. suck alltså blir nog tidigt i säng ska ni veta...


22 maj 2010 10.15



sitter och är färdig för att åka till färldrarna och fira pappas födelsedag som var i onsdags...:) vi ska käka brunch:) gotti sen hem o städa och se vad jag kan gömma min dricka någonstans hehe..

jag hoppas att jag kommer på bättre tankar nu idag.igår var det jobbigt nä jag väl kom hem och satt hemma själv.hållt igång hela dagen så blev jag helt plötsligt själv och det var sååå tyst..

men stängde till och med av mob i natt bara för att.ska nog göra det i natt oxå.jag orkar inte med sånt i natt alltså.men hade inte fått nått bara av min vanliga och det blir jag bara glad över...

har inte orkat ens att vara inne på Fb så får se när jag går..kanske en snabbis i morgon eller nått jag vet inte har ej bestämt mig ännu. det e jobbigt att komma över någon man tycker om men i detta fall är de nödvändigt tyvärr för jag mår bara dåligt över honom...


hmm och nästa fredag ska jag till Veddige på 25 års fest det ska bli skoj men ska klä ut sig,som man såg ut på Romartiden hmm nu får Pillan verkligen tänka efter hehe har absolut ingen aning ju hehe
det blir säkert bra,kul ska det bli i allfall...

usch kollar över min lägenhet just nu och ser hur här ser ut tur att man ska städa idag hehe uscha det e ju nästan att jag får lite panik just nu alltså.

idag är det Bakken för vissa oxå en stor raggarträff eller vad man säger.det kommer nog bli fullt med folk dom ska åka ifrån Varberg vid 10 tiden tror jag det var så dom är väl på väg ut från varberg nu.
Lasseman skulle ju till och med dricka för mig ikväll så honom sägar jag tack till och lycka till med att inte däcka för då skulle han få skylla på mig hehe...

Nä nu ska jag göra klart det sista innan det är dags att driva med min cykel till breared...
ha det götta så länge...

nyss hemkommen :D


Ja då var man nyss hemkommen från en underbar dag i Tyskland med mamma... vi köpte go saker inför sommaren.. fick köpt en massa öl och vin..
och vi har verkligen haft en tur med vädret,haft strålande solsken..

efter en dag full med en massa buss åkande så e de gott att komma hem o bara ta det lugnt innan man hoppar ner i sängen...:)


detta är 6 flak öl plus 24 liter vin :D kan det bli bättre...



ännu en bild på god sakerna:)



Här har vi till och med Luis Whiskey flaska hoppas att den ska smaka...:)

Kulturresa.... 21 maj 2010 kl 05.03




 Då var det äntligen dags,dagen D är inne för min och mammas "kulturresa"... det ska bli såå spännande.man la sig tidigt i går men somna ej med en gång...var tvungen att gå på toa en gång oxå ;) men nu sitter man vid datan med sitt morron kaffe och försöker piggna till...

om exakt en timme så rullar Bussen från varbergs station mot Tyskland med klart lite stop för att åka båt :) sen ska det bli spännande o se vart vi hamnar någonstans...


jag har ju hittat mitt pass som jag yrade runt i går som en jävla tok efter..jösses trodde verkligen att nu har jag slarvat bort det alltså... så låg det längst in i en låda,och när jag hitta det kom jag ihåg att här la jag den för jag skulle ha fest och vlle inte att det skulle ligga framme :S det är ju jävligt smart att veta vad jag lägger mina grejer...

missade början av Criminal minds i går bara för detta,hade ju verkligen sett fram emot att kolla på det ju.men men sånt e livet.såg slutet...

sitter här och funderar om jag ska ha med mig någon bok eller inte. mp3 spelaren tar jag inte med mig för sist så lyssna jag ej så mycket på den. men bok läste jag ju. och det kan ju vara bra att ha liksom..
får väl ta med mig en av mina berömda och lättlästa Kitty böcker...;)

borde faan har diskat upp oxå men va faan kan jagnju göra i kväll när jag komer hem eller i morgon när jag vaknar..innan vi ska fira pappsen...

satt o kolla på klänningar/tunikor igår på olika klädställen på nätet.gud så mycket fiiint här finns..blir så sugen på att shoppa men inga pengar alls.:( så är det man får spara om det är något man verkligen vill ha.
sen i Juni kommer skattepengarna så det ska bli skoj o få dom:)

Nej nu ska man lyssna på lite musik och göra färdigt det sista innan mina föräldrar kommer o hämta mig...
so looong everyone....

Pillan för helvete....



 Gud höll på och få en hjärtattack just nu skulle göra i ordning väskan inflr i morgon.vad händer då jo Pillan hittar faan inte sitt pass,det hade ju varit klockrent om jag inte hade hittat det. har faan vänt upp och ner på hela lägenheten.

jo jag grät nog faan en liten skvätt oxå. jag vet att att det ej va längesen jag såg passet nämligen och så bara sådär så var det borta.trodde aldrig att jag kunde bli så rädd i hela mitt liv..

bara såg hur vi inte kunde åka iväg bara för att jag har förlagt det..detta får mig att verkligen vilja storstäda och sätta grejerna¨på plats så jag hittar grejerna...



detta e Pillans pass och det är hittat nu:) gud vad glad jag e för detta hörrni...

shoppar sugen...

här är en klänningar som jag kollat på..


en vit klänning, den e så grymt snygg alltså.. men vitt e ju lite sådär ni vet men snygg är den..


hmmm kunde ej hålla mig...



nej det är sant jag kunde inte hålla mig.jag var tvungen att cykla till Håstenshallen o köpa lite godis.jag fattar inte att jag e så otroligt godissugen hela tiden..men men det är ju gott så varför inte liksom hehe
så nu sitter man o kollar tv o äter lite godis. jag har till och med badat och sånt innan idag så nu luktar man gott och allt..:)

ikväll blir det Criminal Minds och sen blir det sängen.:) ska ju te Tyskland i morgon bitti så man får ju vara utvilad till detta,men har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig..:S svårt det där med kläder..

är så sugen på ny mobil oxå.
Sony Ericsson F100i Jalou
snygg eller vad:)

den blåa blir det såklart. har kollat på den länge nu ju så den blir det nog någon gång framöver...:)

Sugen!!!!




    ååååhhh vad jag blir galen när man e sugen på nått sött... varför måste de finnas att man e sugen på godis det e ju bara sååå onödigt tycker jag nog allt heheh
men men så är det väl. när man väl tycker at man har fått kontroll över sitt liv med träning o kost så kommer detta att man blir sugen.

jaja funderar på att ta mig ett bad och sen ta mig lite te innan det är dags för Criminal Minds ikväll,ska försöka lista ut vad jag ska ha på mig i morron oxå då man ska till Tyskland....

tröttt...



   Gud vad jag är trött,har somnat till lite nu under filmen som jag ser på.. det var jättegott men var tvungen att sätta på lite kaffe...




titta där se hur kaffet bara rinner ner och bara väntar på att bli uppdrucken :)



tänkte att ni skulle se hur fin jag har diskat och som nu ligger på tork...



och i dishon väntar troget lite mera disk..det tar aldrig slut...


funderar på att ta varma mackor sen så jag får ätit nått idag är inte hungrig men måste ju annars e det ju inte bra ju!!!
har lite ont i huvudet oxå förstår inte detta...
nä nu ska jag ta o dricka lite.. kaffe alltså...

torsdag 14.08

nu blir det film och slappa jag e helt slut efter jobbet och förkylningen som är på gång alltså.
så nu ska jag slänga mig på soffan o se på
miss Marple

har till och med växlat pengarna tills i morgon.ska bli kul och skönt att få åka iväg ett tageller rättare sagt en hel dag.bara ta det lugnt och umgås med mamma!!!




visst e det typiskt att man börjar bli kass när det är såå fint väder..


20 maj 2010 kl 07.30



   det är torsdag och Pillans huvud känns sååååå tungt... jag har alltså något på gång just nu. men jobbar idag och åker till Tyskland i morgon så jag har verkligen inte tid med detta så det e bara att bita i hop,ta alvedon och se glad ut..

har sovit hur gott som helst i natt,men morgonen så mår man ofta skit alltså. innan man kommer igång med allt.
jag o mamma o pappa satt i går och prata om vad vi skulle köpa i Tyskland..Sånt är sååå himla skoj...
sen på lördag vet jag ej hur jag ska göra.skule umgåtts med Mathilda men i och med att något kommer bryta ut tror jag att jag ska strunta i det,åka till mamma o pappa och tycka synd om mig.

även om jag känner mig dålig vill jag inte vara ensam hemma för då tänker jag för mycket. det gör jag ju den lilla stunden då jag är hemma nu ju.
men men så är det väl innan man vet vad som händer med ens liv ju!!!

nu ska jag bara gå igenom ett jobb pass på 4 timmar visst låter det hårt  :P det ska bli skoj har för mig att det är små barn oxå så tiden kommer gå som tjosan. sen ner till staden och fixat
Euro

sen hem o käka lite,för blir att ta med mackor idag till middag i och med att det är en kort dag så tar jag ej med mig mat..

och ikväll kommer Criminal minds kl 21 på 5:an det ska bli skoj känns som evigheter jag såg det nu!!! så det blir det och sen blir det väl sängen hehe.. ska upp vid 5 i morgon bitti.då kommer Pillan vara trött tror ju jag alltså.. sen inte komma hem förrän kanske vid 9 eller 10 tiden på kvällen...

       

detta köpte jag förra året när jag o mamma var på julmarknad..:)
nu kommer de bli vin och öl bara i stället :P


19 maj 2010



 idag fyller min käre far år men ska fira han på lördag förmiddag med brunch:D
men idag efter jobbet så hade jag ändå inget att göra ville ej vara hemma o bara sita och grubbla så jag sa till mamma att jag gärna kommer o fikar.

blev i och för sig mat oxå.:D

kaffe o pärontårta på kvällen mumsigt värre.. min dag har varit otroligt mysig i dag. började kl 8 och då åkte jag till jobbet,fiint väder kom på när jag skulle ge mig iväg att min jacka har legat i min cykelkorg hela natten :S en tjej som inte hade huvudet med sig i går kväll:D

så iväg till jobbet käka frukost o bara tog det lugnt,hade pratat om att vi skulle ge oss ut på utflykt till en annan lekplats. så det gjorde vi. tog våra 13 barn o gav oss i väg till Mittpunkten på Håsten till den leksplatsen. barnen hade såå skoj. jag hade förberett innan med frukt,vatten och även saft...
solen gassade så det är viktigt att dricka mycket...

va väl där o lekte i någon timme fika och tog en massa kort o hade mysigt...

väl hemma sen så var det att gå in och sätta sig och äta mat... blev fisk..
sen vila och sen direkt ut igen.antar att vissa barn kommer somna fort ikväll:D
sen väl ute så tyckte jag att o en annan att vi kunde ju bre lite smörgåsar och äta mellanmålet ute. så det gjorde vi.:) det blev kanon bra sen var det lek för hela slanten.

jag sluta halv 4 så jag kom hem drack lite vatten kolla tv och bytte om,sen vid 4 tiden skulle jag börja gå till Breared... så jäkla varmt det va alltså... så när jag kom var maten klar o självklart ville man ju ha mat...

sen kaffe på deras balkong:D kan det bli bättre!!! vi prata mycket om min o mammas kulturresa som vi ska göra på fredag.:) vad vi har planerat att köpa o lite sånt...

så nu e kl 22.42 o jag e nyss hemkommen från en trevlig kväll. har fört över lite pengar så efter jobbet kl 13 i morgon ska jag till banken och ta pengar till fre...
det ska bli så himla skoj alltså.
känner att det är en förkylning i luften oxå men den har jag ej tid med..

så i morgon blir det jobb mellan 9-13 det e bra avslut på veckan alltså.:) sen till banken o sen hem.blir nog att vila lite tror jag.. så jag orkar med fre.blir att sitta på en buss hela dagen verkligen. men det ska bli skoj att komma bort från Varberg lite. har varit en hel del nu och jag måste få komma i balans med mitt liv nu känner jag. mår inte bra av detta!!!

så nu ska Pillan lägga sig så hon kan sova gott till halv 8 i morgon hehe...:)
godnatt alla trogna läsare..




       GRATTIS PAPPA

ska lägga ner FB ett tag...



Då har jag bestämt att jag ska lägga ner FB ett tag nu.orkar inte se eller läsa mera nu blir bara ledsen/besviken.
att känna att man bara duger när det passar och att resten av tiden så leker du bara med mig!!!
känns inte oki.

ville vara glad för en gångs skull men inte ens det fick jag vara utan du bara himla med ögonen och sen var jag där igen och bara svansa efter .orkar inte mera nu! jag måste helt enkelt gåå vidare för att få vara glad... då måste jag göra det. för du verkar inte bry dig för 5 öre...

:( :( :(

blir så förbannat trött...




  Nu är det onsdag morgon och jag känner mig helt jävla död.har en förkylning som bara väntar på att få blomma ut men icke sa Nicke.. sitter och dricker mitt berömda morgonkaffe.

varför finns det idioter? och ärligt det finns gott om dom oxå. Om jag hade varit som förr hade jag skrivit denna text på FB men vaa faan kan ju lika gärna blogga om det så blir det lättare för mig..


jag har skrivit /messat ett förslag kan man säga till en person men kan denna person svara på detta för jag gjorde de för att det skulle underlätta??? nej självklart har inte denna person gjort detta.blir så trött på det så jag vet ej vad jag gör snart alltså.

det värsta e att jag känner på mig att detta jävla svar får jag när jag helt inte vill ha det och då känner jag att det är inte värt det.denna veckan är faan piss alltså. tur att jag försöker hålla mig sysselsatt genom att ut och gå och jobba som en galning...

på fre ska jag o mamma till Tyskland ska bli så jäkla skoj att lämna denna jävla håla över en dag...det är faan inte mycket man begär men det är tydligen himla svårt ändå av någon anledning..
tydligen ska jag inte få vara glad när jag vill utan det kanske är så att jag måste skita i denna person för att uppleva lycka men jävligt svårt alltså men för var dag som går gräver denna personen sin egen grav enligt mig mig..

gilla läget Pillan!!!

en helt vanlig tisdag kväll...

har haft en såå himla stor och då menar jag stor diskhög i diskhon i flera dagar nu för jag har verkligen inte orkat,men nu blev jag sååå trött,mådde ju faan dåligt över skiten så jag tog den nu...

sitter o kollar hockeyn oxå Sverige leder mot Schweitz med 1-0 det e gött...
var ute på promenad  på 1,5 timme innan gick ner mot stan och gick förbi pubarna och där träffa jag Andreas Petterson och Peter Andersson dom satt o tog en kaffe o tjöta lite..

så nu e man väligt mör i benen o i vaderna. men gott var det,hade ej någon jacka heller för det var så grymt varmt alltså. så nu såg jag i spegeln att jag hade fått lite färg i ansiktet.

i morgon e det onsdag.sen är det ej låångt kvar tills på fredag då jag o mamma ska till Tyskland..det ska bli såå skoj alltså.
och i morgon onsdag fyller även min pappa år..honom ska vi fira på lördag men jag ska dit efter jobbet och fika lite..


  

 
















                                                                                  

MÅL



mit mål nu inför sommaren och allt..

ska gå ca 2 timmar om dagen,beroende på hur jag jobbar annars en timme blir ju bra.. sen äta mycket nyttigare som jag alltid försöker med känns det som men aldrig går särskilt bra hehe

har lite svårt att focusera för tänker mycket på annat men förhoppningsvis så kommer detta funka kanoners.. kan ju alltid hoppas i allfall...

behöver nått som får mig att tänka på annat en stund.har kommit fram till att jag tänker för mycket på saker och ting och det gör att jag o mitt humör går upp o ner.. får jag bara en bra balans så kommer detta funka kanon bra...

NEJ NEJ NEJ




   kan ju bara säga en sak.jag total vägrar bli sjuk nu jag gör verkligen detta. alltså VÄGRAR...känner att nått e på gång i kroppen faan oxå liksom. det e bara att streta i mot för jag tänker verkligen inte bli sjuk nu!
har jobb som jag ska göra,mina promenader. sen på fredag ska jag o mamma ut på äventyr till Tyskland så visst på lördag o söndag kan det ju komma om jag nu måste bli sjuk men på måndag har jag jobb igen så det måste gå över på söndag kväll hehe...

men klart detta funkar,bara att ignorera skiten har ju fungerat förr ju!!! idag e det jobb från 9.30-17.30
sen hem o pausa lite sen blir det promenad hade jag tänkt. vet ej om jag ska gå 2 timmar som igår,blir kanske så.förhoppningsvis så hämtas barnen innan halv 6 men man vet ju aldrig ju hehe

sen efter promenaden blir det kaffe och slappa i soffan innan det e dags för sängen o sista dagen på Stenåsa förskola..
sen på torsdag ska jag till Bokens förskola jobba en kortis.9-13 sen växla pengar tills på fredag sen hem igen.får nog ta o snacka ihop mig med mamma oxå :)

på fre åker vi kl 6 på morgonen från stationen. komme hem vid ca 21 eller 22 på kvällen. gött då blir det att slappa eller lägga sig direkt :)

igår kom min syster förbi och vi snacka drack lite öl och en limetto. och hade jätte trevligt tyvärr satt jag o gäspa vid 23.30 så då gick hon hem så jag kunde nana kudden:)

och nu denna Tisdag sitter jag framför datan slappar kollar FB och bloggar och framför allt dricker mitt morgon kaffe så jag kommer igång... ska snart koka lite pasta till min mat idag för det orka jag ej göra igår så det blir till att göra detta idag istället...

ny vecka igen...




   tiden går såå fort så jag hinner ej med alltså. så har ännu en helg passerat.gött med en ny vecka.blir jobb måndag- torsdag sen på fredag åker jag o mamma till Tyskland...
blir borta hela dagen skulle nog komma hem vid 21 tiden på fre kvällen då blir det väl att slänga sig i sängen antar jag..

sen på lördagen händer inte mycket funderar skarpt på att bara vara hemma o inte göra nått alls bara gå omkring o njuta av tystheten..

på söndag likaså...

men nu e det bara måndag så vi får ta det lite lugnt här nu. slutar halv 2 idag gött.ska nog ut o gå och ta lite kort hade jag tänkt om inget annat inträffar...

har laddat kameran så det ska väl bli väl nu. funderar på mina mål med träning nu när gymmet e uppsagt inför sommaren. alltså att gå en mil ¨på ca 2 timmar e helt oki alltså så om jag e ute och går i 2 timmar så borde det ju räcka o bli över alltså. kanske inte varje dag,för de pallar nog inte Pillans vader med...

idag är det Norges nationaldag oxå så där e det väl värsta hallå idag,dom brukar ju kunna fira det ganska rejält...

Jag känner på mig att denna dag/vecka kommer bli en funderar vecka.jag hade ju beslutat en grej får se om jag får nått svar på mina funderingar,tror jag inte om jag tänker efter men man vet ju aldrig under kan ju ske....


jag hatar när jag tänker för mycket vilket jag gör ofta,vissa kan inte förstå att vissa människor e sådana som tänker mycket och vill prata om det dom tänker på..jag är en sådan person,och träffar man då en person som är raka motsatsen så kommer man få problem vilket jag har fått...men vad ska jag göra kan inte tvinga folk att snacka om saker som dom ej vill snacka om..

skit saksamma förhoppningsvis löser de sig i slutändan eller blir man sårad det e ett äventyr i sig....

Dikter



Jag älskar dig så
det är du som får mitt hjärta att slå.
Utan dig vill jag inte leva
utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva.
Du gör mig lycklig och glad
och jag tackar gud var dag.
För att du är min
och för att jag får vara din.




                                                                          

Don´t kiss a boy who eyes are black.
He kiss you once and never come´s back.
Don´t kiss a boy who eyes are brown.
He kiss you twice and then live town.
Don´t kiss a boy who eyes are green.
He kiss you once and then finds another queen.
Kiss a boy who eyes are blue.
He kiss you back and then always love you.



Jag älskar en kille som älskar en tjej
som älskar en kille som älskar mig.


To young to die
to old to cry
to much in love
to say goodbye.



fest



   då var denna helgen över och massa fest blev det,men ändå ganska lugnt för Pillan. jag passar mig för dricka nu sen allt som hänt,blev lite nojjig över detta!!! på fre hade jag lite fest hemma det var väldigt trevligt. så det blev en massa fina bilder...

nu är det söndag och man sitter i soffan o kollar tv har varit ute på promenad men har fått ont i höger vadern vilket jag vet betyder att jag har gått och ansträngt mig för mycket.

så det gäller att ta det lugnt, tills i morgon då i allfall då är det jobb som gäller. har jobb måndag-torsdag
på fredag ska jag o mamma åka till Tyskland på "KULTURRESA"

helgen blir ovanligt lugn funderar skarpt på att stänga av mob och bara vara hemma...
i natt hann jag tänka en del.när man tänker på en viss person blir man helt såld på denna personern,men när man inte får någon respons på detta så börjar man tvivla så i morse har jag sagt till denna personen vad jag vill från och med nu så vi får se vad som händer.vad jag tror kommer absolut inget att hända. jag känner starkt inför beslutet jag gjorde men det gör fortfarande ont tyvärr... 



                      



























 

 

    Lite bilder från i lördags:)


fest hos Pillan

 


    jaja nu blev det visst party hos Pillan ska bli sköj precis som vanligt. får se vilka som kommer..:) tur att man har städat i allfall.. nu blir det slappa innan det är dags för en promenad till Apelviken!!! sen blir det att möta Lina

jag har bestämt att jag ska sluta vara nojjig i allfall för ikväll. är så trött på att sitta o bara vara orolig nästan gråta för att amn inte vet vad som händer... eller pågår.. sånt är livet tyvärr det e bara att bita i det sura äpplet. på tal om äpple blir det nog en frukt nu..är lite sugen på nått i allfall...:)

jaja nu ska jag fortsätta att ligga i soffan o kolla Stålmannen...
Dean Cain är så jävla snygg så jag dånar haha



                ojoj jösses...sikken snygging

städning pågår...



 så då var städningen i full gång.dammsugning o våttorkning av golven är helt färdiga nu och det är helt rent o fint här. dammning får ske en annan dag.nu blir det slappa i soffan o se film innan de e dags att ta sig en promenad ner till Apelviken...

det verkar vara uppehåll än sålänge i allfall..hoppas att det är uppehåll hela helgen. ska ladda kameran oxå så den e fullladdad inför helgen!!!

men som sagt har ju fattat att jag inte ska se fram emot saker o ting för då brukar det gå åt skogen så vi får helt enkelt se vad som händer...

men ska bara meddela er gott folk att bilderna kommer bli i svart vita för det e så jag vill ha det numera...


så jag funderar skarpt på att lägga mig o läsa en bok,det hade ju varit lite mysigt...får se om jag hittar en bra bok...:)

klump i magen




jag vet inte vad jag ska göra..denna klumpen i magen känns inte bra alltså jag vet inte vad som är problemet men nått är det som inte stämmer.
ska jag ignorera det som jag brukar göra eller ska jag skita i allt.???

vill ju gärna veta om man går framåt med sitt liv eller man går bakåt för det känns som man går bakåt.. lust att lägga mig ner o inte göra nått bara gråta lite och sen hoppas på att allt löser sig i slut ändan...

jaja nu har jag gjort lite av min städning idag.ska bara dammsuga o torka golven sen e det klart men först blir det frukost o kaffe...:)


14 maj 2010

ja då var det fre igen och vad ska Pillan göra jo hon ska städa,Lina e på jobbet fram te kl 15 för då ska jag möta henne där. så jag får planera min städning här märker jag,för jag ska även gå till Apelviken och lämna nyklarna till en förskola som jag har jobbat på nu i veckan...

gick o la mig tidigt igår för att jag var helt slut efter att ha gjort absolut ingenting hehe.somna nästan direkt men tänkte på lite saker i går kväll och i morse vakna jag med en stor klump i magen över att något inte står rätt till.jag hoppas verkligen inte att det är så som jag tror det är för då vet jag inte vad jag gör!!!

dagen schema består alltså av städning.dammsugning,torka golven så här ser respektabelt ut.panta burkar gör jag nog i morgon lördag i stället vet ej om jag hinner o orkar med det idag för då blir det massa gående ju:)        

detta är väl en fiin nyvaken bild på Pillan det är faan det bästa med svart/vita kort man ser ju helt oki ut ju.hade det varit färg då usch hade jag inte velat veta hur jag hade sett ut...



 igår kväll så myste jag till det med att ta en drink. likör 43 med mjölk,en sån himla goood drink ska jag säga.man blir sådär lagom trött oxå...sen blev det att bada och sen sängen...




 likör 43 med mjölk... mumma säger jag bara...


redo för jobb!!!


  ja då är man redo för ännu en jobbdag. den sista för denna veckan!!! gött sen ska här sovas o städas!!!


 

 





   Ha en underbar Onsdag önskar jag er alla!!!


sköna onsdag....



    jaaa idag kommer det bli en lååång dag för Pillan. börjar kl 08.00-18.30 förhoppningsvis kommer sista barnets föräldrar tidigare men man vet ju aldrig nu e det mig vi snackar om!! jag la mig i tid i går så att jag skule orka med hela dagen.men vakna ändå till fick mess i natt så svara jag för jag brukar göra detta men fick säga att jag skulle sova hehe.. så idag när kl ringde var jag sååå trött kändes det som i allafall..





hehe såhär ser man ut när man precis kommit upp lite små trött e jag nog allt alltså..:)

idag kommer Lina till mig tror jag det var i allfall,får se vad som händer ikväll tillåter vädret blir det nog att gå ner till Harrys för Geta har quiz där och har aldrig varit på något sånt får se,hoppas de ej är inträde för pengar har jag inga än i allfall...

funderar starkt på att ta ledigt på fre oxå så jag bara ska slappa ordentligt på fre.det får nog bli så.sova länge städa och sånt.
får gå in och lägga in det nu innan Pillan glömmer detta!

fick ett samtal i går kväll oxå om jag ville jobba i sommar på Håstensgården. jag sa att jag skulle kolla på det. dom veckorna det gällde har jag lite strödagar så jag kan ju försöka göra så jag slutar innan så jag åker hem o pausar lite bara... har bestämt att i sommar kommer jag bli en riktig arbetsnarkoman. sommaren e min höjdpunkt då får man jobba arslet av sig alltså för att man ska komma någonstans...

så nästa vecka ska jag jobba på stenåsa och då skulle jag har bestömt o tittat på tiderna så jag ska skriva en liten lapp till henne jag snacka med så får  hon bestämma vad hon vill göra. för jobba vill jag gärna göra.:)


sitter här nu och funderar skarpt på att hoppa frukosten o käka de på jobbet istället kan man vara så fräck???? ja klart man kan..:) så nu blir det bara kaffe nu på morgonen sen klä sig och sen iväg.det bästa är att det tar en stund att åka till jobbet så man hinner piggna till en aning...


                                     






Gud vad jag älskar svart vita bilder det ska bli bara sånna nu..:) känns mycket bättre så slipper man se blek eller för röd ut utan man ser naturligt fiiin ut hehe...
nä nu blir det nog lite musik så man kommer igång en aning här....

ge upp Pillan




    hur långt ska det gå innan jag borde ge upp..när ska jag bara inse att detta aldrig kommer att hända för mig.att jag konstant bli sårad är inget skoj ska jag bara säga.det tar på krafterna och det blir inte lättare med tiden.

att jag e den som verkligen kämpar och får inte ens någon respons är vekligen jobbigt..jag vill ha respons jag vill veta vad jag är och vad jag betyder. är det verkligen såååå svårt,jag tror inte detta..


                                           

en helt vanlig bild på lille mig...










                                  

gottesugen...



tisdag kväll o jag e gottesugen fattar inte detta,så jag åkte till Håstenshallen o köpte en påse sååå himla gott.
har bara en dag kvar att jobba sen e det ledigt igen såå himla gott..









                             

jobba,jobba,jobba och så blir det lite mera jobb...


  dessa 3 dagarna består av att jobba ganska mycket,gott att det är en röd dag på torsdag så man kan sova ut lite. igår hade jag fått tid till 18.30 men det barnet som hade den tiden var ledig men han/hon skulle komma på onsdag. och dom skulle sätta in en vikarie till men i och med att jag hade varit där så ville dom att jag skulle stäng vilket jag tackade givetvis ja till.vilket betyder att jag jobbar från 08.00-18.30 den dagen så jag fick lite extra timmar:S

jag förstod att det skulle bli en lååång dag men ändå jösses som jag känner idag e jag helt död.jag kommer aldrig i säng i tid i dag får det bli skärpning måste orka hela dagen i morgon så ikväll blir det i tid verkligen. som tur e har jag redan gjort matlådan tills i morgon så det är skönt.

i går måndag var jag hemma vid ungefär vid 18.00 tiden vilket innebar lite ut pustande i soffan och lite varma mackor och sen blev jag sååå rastlös så det blev en låångpromenad på kvällen,underbart väder ju.med lite musik i öronen så funkar allt. när jag kom hem strax efter 20.00 så var jag lite öm i benen..helst vaderna,jag har fått det i innan nästan som kramp då vet jag att jag anstränger mig för mycket. för jag cyklar ju först ner till Apelviken-kurorten där förskolan jag är på ligger. sen sen cykla hem och sen ut o gå på kvällen.

igår tog jag rundan ner mot Brandstationen förbi Barnabro så jag kom ut vid Gif second hand-sen ner mot Donken,upp mot Brunnsberg och gena över St Jörgens kapell och sen vidare upp till Håsten så det blev en rejäl runda i går.tog säkert 1,5 timme.

så idag jobbar jag 08.00-16.00 gott det känns som en kort dag.sen ska jag bara hem och jag vet ej om jag ska ut o gå något mera.ska i allfall lägga mig i tid så jag faan är utvilad på onsdag..

Torsdag=RÖD DAG vilket innebär ledig sååå himla gott. blir nog att sova ut och sen städa...
nu är kl 06.34 dricker kaffe ska snart klä mig och göra mig i ordning ska käka ett litet äpple hade jag tänkt oxå.  för strx innan 07.30 ska jag driva iväg på Bengan min....alltså cykeln:P

Måndag morgon...



Då var det måndag morgon och man känner sig sådär lagom trött idag. La mig i god tid igår så man har sovit många timmar. idag blir det jobb mellan  09.30-18.30 det blir en lååång dag på ett ställe jag ej varit på innan. tur att man tog en liten cykeltur dit igår o kolla läget...

blir en kort vecka måndag - onsdag sen e det en röd torsdag vet ju ej om jag får jobba på fre det märker jag om jag får nått jobb...

gött Sverige vann över Norge i hockey igår..ja och jag satt o kolla på hela matchen jag e nästan lite imponerad över mig själv:D

jag hade nog världens mest knasigaste dröm i natt. jag var på fest någonstans,och skulle hem.skulle åka med någon och tog 2 vändor på stan innan jag kom hem och fick betala 19 kr inte dåligt hehe det tyckte jag verkligen var billligt sen vakna jag av kl..

Hockey söndag...




   jaha då ska Pillan sitta klistraad framför tv ikväll vid 20.00 för då är det Hockey vm... Sverige-Norge så man får hålla tummarna för sitt land..:)
förstår ju själv inte så mycket av hockey så detta kan ju bli intressant.. men kolla på det ska jag allt göra:)

helgen e över....



  så var denna helgen över igen kan inte fatta att det går såå snabbt nu hinner inte med alltså. på fredag gjorde jag inte så mycket var mest hemma och bara tog det lugnt.kolla film o käka godis...inget nyttigt men vad faan det var gotti. kolla även hockey lite.

idag söndag ska jag kolla hockeyn kl 20 då ska Sverige spela.. men först ska jag käka vårrullar och göra lite matlådor tills i morgon då det är en ny vecka,nya utmaningar och det blir en kort vecka oxå...

jag tog även lite nya kort på mig sj. i fre..när Pillan inte har nått att göra så tar jag kort på mig själv alltså ego kort...

           
                                                                                  

                                                                                            

 

 

 

    jag har konstaterat att svart vita bilder e finast...:)


en helt vanlig dag!!!

torsdag e det idag och slutet av veckan.gott att det snart är veckan slut och helgen kan invigas.men blir en luuugn helg vad jag jag vet. känner inte för så mycket faktiskt.hade varit nice att ha en helg då jag absolut inte gör nått alls.

på fre ska bli kul om det nu blir nått,av någon anledning tror jag inte detta bara för att det e jag! sen på lördag ska jag fira en familjemedlem vid 14 tiden sen ska ajg gå från en familjemedlem till en vän som fyller år på lördag:) ska även festa lite med han men är inte direkt sugen på att festa utan bara att umgås så vi får se hur det blir det detta:)

solen skiner just nu så detta känns så jättebra!på bra humör hoppas jag får behålla det...men man vet ju aldrig med tanke på min tur i livet!

idag blir det en hektisk dag. ska jobba på Ramlyckan 9-13 sen ska jag te Prästakullen 13-16 så detta ska bli intressant förhoppningsvis så kan jag sluta tidigare på Ramlyckan så jag inte kommer så där jättesent till Prästakullen..

men men det blir nog väl detta:) hur som helst hoppas jag på en underbar dag. 3 timmar på prästakullen. jag menar kommer in i vilan och sen halv 3 så e det mellanmål sen ska jag hem typ känns det som...

sen blir det hem, ska till Lina ikväll och mysa..på fre blir det Ur och skur  08.30-14.30 så en lagom dag.var längesen jag var där nu så det ska bli skoj!!!

Sitter och Lyssnar på Keith Urban just nu (Nicole Kidmans make) och han e helt underbar vilken röst alltså.....


            Keith Urban

              plus                                  =




                kan de bli bättre:)
ha en underbar Torsdag nu gott folk...


arg karl



  jaha så ar man jobbat hela dagen och känner sig trött o sliten. och vill egentligen bara ligga på soffan o stanna där.så skulle jag ju messa Johan och så messa han tillbaka och jag berätta som det var att jag var trött o sleten o vi får nog ta det en annan gång att ses för et e fullt upp nu. då blir han SUR

han skrev att det e inte första gången jag ställer in så nu orkar jag inte med detta längre.varför ska jag få skit när jag e trött.så jag skrev till han att  oki vill du hellre träffa mig när jag e övertrött och stressad o mår allmänt piss så visst då kan vi väl träffas har inte fått svar.. blir så trött på folk alltså..

så jag var tvungen att gå en sväng blev att jag satte mig på en bänk o kolla på solen.Men det e tydligen skumt för fan vad folk glodde..

så denna kvällen kommer ju faan bli jätterolig alltså... tänk att man inte kan få vara glad en liten stund.. men men
nu blir det att kolla lite till på stålmannen o sen blir det väl duschen..tror jag hehe

Godmorgon alla vänner....



   hoppas att ni alla har sovit sååå jättegott som Pillan har gjort i natt. vet ej varför men allt har känts så jättebra och just nu mår jag bra.får hoppas att jag får tillåtels att göra det resten av veckan oxå.. så nu sitter jag och dricker morgonkaffet och är allmänt glad. idag blir det jobb 9- 16 vad händer sen. det vete tusan.. får väl slappa lite här hemma antar jag.

har snackat med Johan om att jag skulle träffa han men det blir nog på torsdag tror jag nog allt,eller jag vet inte.känner inte att få göra så mycket nämligen.

kan ni fatta det är redan onsdag halva veckan gått. det enda jag vet är att jag ska faan ta det lugnt i helgen.vill helst inte se personer för då får man väl ett jävla liv efter sig och just nu orkar jag inte detta..

blir att fira Lasseman lite på lördagen men annars blir det lurre hela helgen vore ju jävligt gott att bara slänga sig i soffan och inte göra nått...ta en låång promenad o bara gotta sig...
får se vad som händer med det...

Nu sitter jag o lyssnar på dansband det får mig verkligen på bra humör så det e gött.. blir det snart frukost oxå...
hoppas att ni alla får en bra dag...

skärpning fröken Karlsson



måndag igen eller nej nej nu sitter jag o ljuger det e ju faktiskt tisdag idag. i går var det måndag och hade fullt upp.städa o tvätta stod på schemat och sen kom Mathilda och Belliz på kvällen. jättemysigt var det! idag har jag jobbat på breared på småbarns avd. det var jättemysigt ville inte gå därifrån..
 kunde fått jobb i morgon oxå men är redan uppbokad hela veckan nu gött faktiskt.

skulle gått och lämnat tidrapport på mitt andra jobb men ingen ville öppna så får göra det i morgon efter jobbet,får skriva ut skiten hos mina föräldrar idag så e det bara att lämna i morgon. dagarna går som hejsan så man hinner inte med.

idag för 25 års sen hände 2 viktiga grejer. Jag Eva Pernilla Karlsson döptes och mina föräldrar Leif och Gunilla Karlsson gifte sig.. så idag blir det att åka till dom o käka och bara umgås.tänk 25 år och fortfarande lyckligt gifta. visst gnabb finns och kommer alltid finnas men har nog inte sett några som kompletterar varandra så bra som dom gör alltså.

är stolt över dom.hoppas verkligen att jag hittar en som kompletterar mig lika bra som mina föräldrar gör med varandra:)



                                               
                                                  mina älskade föräldrar:)

RSS 2.0