träningsbloggen..




jag har en liten fråga...

Nu har jag tränat hela veckan och det har känts i hela kroppen.. men denna veckan har jag haft så himla ont i magen,värk kan man säga.
så min fråga lyder kan man känna värk i magen när man tränar?

och sen en fråga till kan man känna sig svullen, mer svullen än man verkligen är om ni förstår?

tacksam för svar..





tack och trevlig dag alla//Pernilla

träningsbloggen...




   idag är det torsdag och idag har jag kört biceps och rygg på gymmet, vi höll till och med på med tramp maskinen i 10 minuter (fett förbränning) den är så himla god alltså. gjorde av med 170 kalorier på 10 minuter..
sen som avslutning blev det sit ups. det börjar kännas och synas lite på armar i alla fall att man börjar bli starkare.:)

i morgon fredag ska jag först till gymmet på morgonen o köra kondition. tramp maskinen och sen intervall.
sen ska jag o Johan dit på kvällen och köra triceps o axlar.

sen ska vi ta helg för denna veckan. vi har verkligen gått ut hårt. och det har det varit värt ska jag bara säga.
om man ska vara fin får man lida pin. och dessa dagar jag har kört så har jag gått ner 1 kg så vi får se så på lång sikt blir det nog kanon. till jul hoppas jag på att vara i form elelr någolunda i allfall.

sen beach 2012 är mitt år då jäklar jag har alltid drömt om rutor på magen nu ska faan dom fram ska jag bara säga.


   världens bästa gym om jag får säga det själv..:)


 sånna rutor hade varit härligt att få.. mitt mål :)

Nästa vecka blir lite lugnare, har barnen då så det blir inte på samma sätt men ska fasiken hålla i sig för nu jäklar har vi satt igång.


puss o kram//Pernilla

träningsbloggen...



   Då var det onsdag och halva veckan har gott. igår var det axlar,ben och kondition som gällde. och det var verkligen seg igår, värk i hela kroppen om jag får säga så.

sägs det inte att man ska bli piggare av att träna men jag blir ju tröttare tyvärr men det tar väl tid det också igår var det sängen 21.30

sov till 08.30. och nu blir det morgonkaffe och lite tv innan det jag tar tag i monsterdisken och börjar städa och tvätta som jag ska göra idag:)

ikväll blir det kondition som gäller.

 så här såg jag ut idag på morgonen. lite sleten eller??? :)

 såhär ser en stairmaster ut men den har bara två steg
så det blir den och en annan maskin som jag kör intervall med..


detta är min underbara onsdag dag hoppas eran blir lika trevlig..
kramar//Pernilla


träningsblogg...



Det kommer min blogg handla om nu, om min träning och ni ska får se mina framsteg om jag nu gör några haha:)
håll alla tummar för mig...

så detta är från vecka 2

Så dessa bilder är tagna i morse och detta är bara överkropp o ansikte...

 här är lite mer hel bild, inga ben för jag vill gärna att det ska synas mer på överkroppen så det är såna bilder jag kommer visa. så detta är från vecka 2. så jag hoppas att denna bild på mig kommer minska:) håll tummarna för mig...

 


jag gör detta med ett leende på läpparna...

Lite info om mig nu

 jag är 166 cm lång
vikt: nja det vill jag helst inte nämna
midjemått: är på 97 cm mätte jag i morse så det behövs verkligen tajtas till..

Så min ide är att en gång i veckan ska jag lägga upp bild på mig och min utveckling så ni får se hur jag utvecklas/om jag utvecklas. peppa mig gärna och skriv vad ni tycker jag ska göra, är öppen för förslag och allt.

tusen tack alla mina vänner..//Kramar Pernilla


kommande veckas träning...



här kommer mitt kommande schema för träningen denna veckan.. och det har hållt i sig väldigt bra sen förra veckan. Jag tränar ju på Johans schema nu oxå så idag och igår hade jag sådan fruktansvärd träningsvärk..gott..:)

Söndag:  Då körde vi biceps och rygg.. och Johan hjälpte mig med sitt ups och snea sit ups och det kändes igår måste jag allt säga!!
I torsdags började vi med intervall träning så jag ska gå in på vecka två som sagt.

Måndag: men igår så var maskinerna upptagna så vi testade trampemaskinerna i stället. man ska försöka hålla sig i luften hela tiden. så jag körde ett pass som hette fet förbränning i 10 min. snacka om att jag var helt slut efteråt samt att man hade kört ett vanligt gympass innan. och igår var det triceps o biceps..
 
Tisdag: Idag ska vi köra rygg övningar och kanske till och med intervall träning men det får vi se när vi kommer dit. men det ska bli skoj. känns skönt att komma igång.. och jag känner att det börjar verka ,em som sagt allt tar ju tid innan det börjar hända saker. blir nog även ben övningar.

Onsdag:  Idag blir det inget gym för våran del utan vi ska ut och springa istället så får man se hur mycket jag har tappat i löpningen.. håll tummarna för mig.:)

Torsdag:  idag ska vi börja om från början igen. alltså idag blir det biceps och några rygg övningar. och även intervall träningen så jag får in det 2-3 ggr i veckan för att bibehålla den.:)

Fredag:  på fredag kommer barnen men även deras farmor så vi kanske kan ta en sväng till gymmet tillsammans ändå. och då blir det triceps och biceps igen.. sen tar vi helg för vi ska i väg lördag till söndag på spa helg.. sen på måndag har vi ju barnen så det blir att vi får träna var och en för sig så det blir något lugnare träning för min del i allfall om jag inte spicar upp den lite :)




                      






     


tränning på allvar...




Ja nu är jag o tjatar om denna förbaskade träningen igen att nu har jag kört igång på allvar och ja visst kommer vissa säga och tro att jag håller på ett tag sen blir det nerlagt men faan heller nu får det vara nog. min pojkvän har till och med kommit igång på allvar och då peppar vi varandra ännu mera. träna ihop med han är helt underbart. han är en sån bra peppare så det finns inte.
fast just då när vi kör tror jag ibland att han vill döa mig hehe

så nu i en vecka framåt ska jag köra hans pass, så alla övningar han gör ska jag göra så jag får lite variation i min träning. har även börjat med intervallträning(konditionsträning) det är ett 5 veckors schema och jag har klarat av första veckan med en intervall så idag ska jag träna först triceps och bröst med JOhan och sen blir det kondiotions träning och ingång på andra veckan kommer vara helt slut. vaknade nämligen idag med världens träningsvärk i armar och rygg och det var det vi körde i söndags..

jag har även suttit och Pysslat med min och Johans album där jag har klistrat in alla lappar/gulliga meddelanden jag har fått av honom genom året och ska även printa ut lite bilder på han och han/mig under detta gångna året. jag tror det kommer bli kanonfint..:)




ett underbarnt gym recomenderar verkligen..


RSS 2.0