tänkvärt...

Denn dag har inte gått min väg ska jag börja med att säga. jag vaknade kl 8 precis som vanligt och trodde att allt var/skulle bli perfekt. jag gick till köket där jag skulle sätta på kaffet, missa hälla kaffet i filtret så det hmnar på golvet, kaffe på golvet, dagen börja ej bra.

fick mitt kaffe och det var kanon,tog fram brödet jag skulle äta,skulle lägga på pålägget när jag såg gröna klumpar i brödet??? jajjamensan mögel :( det var bara o slänga så jag kokade några ägg o det var min frulle.

vid 10 åkte jag till Gymmet,körde styrketräning och förbrännde lite kalorier,allt gick kanon.cyklade hem så jag var hemma strax efter 12.kolla posten hade fått brev. förra veckan postade jag en intresseanmälan till timepool,har nämligen varit inne i det systemet innan men behövde göra om intresset.så jag gjorde det. och då behövde man ett utdrag ur belastningsregistret och av någon konstig anledning att jag tagit fel utdrag, har gjort utdrag i 4 års tid o har alltid fått det rätt men inte nu :S

jag blev arg/ledsen nått sånt, varför jag?? satte på kaffe och åt lite men var fortfarande lite irriterad,så jag tog ut det på samsugaren och damsög lägenheten. jag körde över damsugaren över min fot, ska säga er att det gjorde JÄVLIGT ont.

tänkte att jag går i taket snart. jag snacka med Becca och fråga om jag kunde låna datan och skrivaren och skriva ut det rätta  pappret? det fick jag så jag tog en promenad till henne. det var skönt, tog min mp3 spelare och traska iväg.

fick gjort det jag skulle, gick hemåt. vid Ps skolan vid ett övergångsställe gick jag över,en gubbe tuta och knöt näven åt mig! jag menar han ska faan stanna vad tuta han för. jag e en ganska lugn person,men har nog aldrig velat slå någon så mycket som den jävla gubben. han ska vara glad över att jag bara gick och svor tyst för mig sj.

väl hemma satte jag på 6 koppar kaffe för jag var arg så det blev minst 3 fulla koppar jag drack. sen tänkte jag att jag måste skicka in detta papper till polisen IGEN alltså lägga det i ett kuvert och gå till närmasta gula fucking låda. alltså HÅSTENSHALLEN. vilket jag inte var pigg på just när jag hade kommit hem. hade först cyklat till Atletica fram o tillbaka tränat och ansträngt benen, och sen gått 1,5 h mina ben värkte och hade lite krampkänningar, och jag lova er att hade någon endaste jävla person sagt att jag var lat att jag inte orka gå till Håstenshallen, jag hade personligen gett den personen en käftsmäll, jag e inte på humör ida!!!

ingen skrev eller sa det så jag var lugn satte på mera kaffe kolla på några avsnitt av tintin. sen kolla jag på filmen "Dumpa honom" blev ännu mera förvirrad?
jag menar visste ni att om en kille säger vi hörs,eller det var roligt att ses. är det samma som jag e ej intresserad.
visste ni oxå att ger killar ut sitt nr och tar erat nr så e han inte heller intresserad, om han inte ringer inom några dagar. går det en vecka så är han inte intresserad!!!

efter denna filmen vet jag inte vad jag ska tro. kan ju varakaffet som ställer till det för jag börjar gå upp i varv nu, druckit jävligt mycket kaffe,kommer nog drabbas av hjärtklappning eller något sånt.

har ni aldrig funderat på hur ni funkar?
jag menar har ni aldrig råkat ut för att huvudet säger en sak och hjärtat ett annat?
eller att ni får panik för något som inte ens har hänt än men ni vet kommer hända?
Är ni aldrig rädda för hur ni mår,ena dagen mår ni bra och alt är på topp meddans andra dagar vill ni bara ligga kvar i sängen och bara gråta fast ni egentligen inte vet varför?

dessa tankar har jag hela tiden,kommer kanske med ålderna jag vet inte är faktiskt snart hela 25 år! ska man börja tänka på livet, börja tänka att varför man e singel e det för att ingen vill ha mig,eller har jag inte träffat den rätta eller e jag helt enkelt för FEG!
Är jag dum om jag säger att jag inte är redo för barn nu? fast jag gillar barn mest av allt i världen och skulle vilja ha massvis, bara ha små gulliga bebisar som luktar gott och kan få ens hjärta att hoppa högt av glädje, bara titta på dom i timmar och se hur dom andas! se hur deras lilla mage åker upp o ner. känna det starka bandet att jag skulle göra allt för den lilla personen, kunna offra livet om det vore så. för så känner jag. men får jag frågan e du redo för barn? är mitt svar NEJ. inte än. är det fel eller? varför säger man till tjejer/kvinnor att vid 35 års ålder då får man skynda sig att skaffa barn innan det 'är för sent meddans männen kan faan vara 80 år o skaffa barn

nu vet jag att coffinet har verkat hehe

men tjejer o killar där ute,tänk på detta! ni som tvekar inför livet gör inte det. jag skulle vilja våga så himla mycket men som sagt vågar inte och tyvärr kanske man få ångra det sen. lev livet fullt ut i morgon kan det vara för sent!!!


godmorgon

godmorgon alla, idag verkar det bli fint väder,så himla skönt hoppas på lika fint som igår men får se hur det blir med det.. idag blir det gymmet en sväng ska även iväg och köpa dag o natt kräm på matas. köpte igår på matas bodykräm och body lotion och schampo o balsam i samma märke så jag tänkte köra helt i det märket för det var så himla gott.

nu e det snart nov. tiden går fort.på lördag är det halloween och fest på mc kåken. det ska bli skoj, ska bara fixa tomteluva men får se om Mathilda har annars vete tusan.

november månad ska bli en vit månad för Pillan.jag skulle ju tagit det lugnt i denna månad okt men det gick ej så bra sluta med att jag gick ut och festa varje helg i stället men nu blir det ändring på det,måste faan ta det lugnt, att bli seg e faan inte skoj.

sen har jag lite panik när det gäller julklappar och allt usch varför blir det alltid så stressigt varje år säger jag att jag måste sprida ut det för att dt ej ska bli stressigt. varför lyssnar jag inte på mig sj...

jaja nu blir det att klä mig och sen blir det frukost och sen blir det gym och matas...


Pillan som liten

har gått igenom mina album från när jag var liten...tänk så mycket man kan förändras.och så roligt det är med kort! skulle vilja framkalla många kort men får se när det blir av..

jag sittandes i soffan
mat time
jag och mina föräldrar


lördagen...


  Jag och Mathilda vaknade vid 10 tiden ida,var ej bakis heller det var så himla bra/skönt. idag ska jag har fest hos mig, jag,Johanna,Jimmy och Conny skulle komma oxå så det ska bli så himla skoj att festa med dom igen..

var även på gymmet oxå denna lördag,och brände lite kalorier. skönt var det och sen blev dusch när jag kom hem. sen vid 7 tiden kommer dom och vi satt och drack och snackade en hel del det var riktigt skoj/trevligt.

sen vid strax efter 9 på kvällen så fick man mess och frågan om man festa idag och vart och så blev det att det kom lite folk till

Pit,Martin,Mira,sammy och Adde kom hit en sväng sen blev det krogen. tack alla igår det var jätte trevligt....
Conny och Pillan

Jimmy och Pillan
Johann och Pillan


helgens bravader

jaa så var det söndag igen och helgerna går så himla snabbt nu för tiden. Denna helg har varit fullt upp för Pillans del. det började med fredagen så städa jag och var riktig på städhumör var uppe kl 8 och börja röja,sen vid 11 tiden på förmiddagen så hade jag damsugit,torkat golv,frukost och kaffe och även ett besök på systemet oxå. sen vid 1 tiden så kom Mathilda till mig,vi åkte och träna sen handla vi och gjorde mat och sen började vi åhh dricka och ta massa flumkort så himla skoj sånt... nu kommer några bilder från min och mathildas fredag kväll...





Detta är bara några av de många bilder som togs...:)


julen närmar sig med stormsteg


 ja det gör den och jag kan inget annat än att få lite smått panik över detta. skolan tar väldigt lång tid på sig att rätta vissa saker och det får jag panik över. hur svårt kan det vara tycker jag. men men igår var Mathilda  här p besök med hennes lille Belliz. vi var först och träna sen åkte vi hem till mig och fixa mat och hade en riktig SB-kväll.

Hon fråga mig oxå vad jag skulle göra på fre,och jag har inget inplanerat så då ska hon och jag sitta hos mig och dricka lite:) ska bli jätteskoj.:)

och jag har hunnit ikapp all sovande som jag låg efter med hehe det var skönt att sova länge i måndags men den dagen blev lite sådär så idag v ar det upp kl 8 och maila och ha mig och nu ska jag ska röja, får antagligen börja att bädda sänngen hehe

får se vad dagen har att erbjuda fröken Karlsson idag:)


fredagsmys

hehe låter ju hemskt detta har så mycket mys hela tiden och så är man helt ensam helt otroligt.
idag ställde man sig på vågen´usch säger jag bara,visst jag går och gymmar så ofta jag kan men måste skärpa mig med maten det e ju det som är hemskt, röra på mig har jag inga problem med,det är den förbannande kosten som spökar.

på måndag ska jag börja,måste faan ta tag i det nu annars ser jag snart ut som svullos syster eller nått sånt. har ni några bra tips så meddela gärna,äter fullkorn och mörkt bröd och allt sånt, visst kunde bli bättre på frukt och grönsaker det är ju det som spökar...

jaja nu e det helg och ikväll blir det mys med mig sj med godis och vatten i och för sig men vad tusan jag måste sluta med godis,jag har blivit så godis sugen nu det senaste jag fattar inte vad som händer...

men nu blir det filmmys.vet ej vilken film än men har en viss aning får se om det blir den...
 Hillman trillers,svensk e den. grymt bra får se om det blir den....

onsdagsmys

 

ja det 'r precis som det låter. Onsdagsmys med mig sj hur desperat låter inte detta hehe. sitter och kollar på fotbollen

Sverige- Albanien. helt onödig match för Sverige har ingen chans men vad faan kollar ändå.
sitter och tänker på min underbara dreamboy....

 wow alltså min gubbe det här. hehe


Bua

 natten mellan måndag och tisdag var jag hos min bästa vän.Mathilda. jag spana in hennes nya lägenhet och hörde hennes granne spela sin J*vla musik oxå tack gode gud att han hade sänkt ör det var ingen vacker musik kan jag tillägga.

så idag har jag varit med min syster och åkt och handlat inför helgen då jag o hon ska ha jusinträff hos mig.:) ska bli så himla skoj.

sen har jag även kollat in lite priser inför min och Linas drinkblanda kväll:)det kommer nog bli himla bra det här vill jag nog lova.:)

ikväll blir det att slappa,ska ta mig ett bad och bara njuta,diska  och käka lite sen blir det att gå till syrran ikväll och umgås med henne o vovvarna:)

Balder(vit) och Jacko(svart) mina små älsklingar...


tråkigt

så här gör Pillan när hon har tråkigt en södag kväll:D

sitter hemma i soffan och softar:D
 e mer tillbaka dragen look i soffan:)
 testar en annan bildformat. lika glad ändå:)

          gud så roligt man kan ha när man sitter ensam hemma och bara väntar på att lägga sig.sitter oxå och tänker på en grymt sexig kille oxå gissa vem???

 håller ni inte med eller vad!!!!


fotbollskväll

fotbollskväll i Horred hos Johanna
pillan och Johanna
 conny och tobbe som "stolta svenskar"

film time: Kiss of the dragon

 det är filmen som går på 6:an ikväll med Jet Li och Bridget Fonda.har sett filmen innan men det var ett tag sen så de blir film och kaffe sen blir det sängen för jag ska upp vid 8 så jag orkar cykla till mamma i morgon för att baka bullar:)

 KISS OF THE DRAGON

 JET LI  är inte han snygg,sexig eller vad!!!


glitter

varför gillar vi tjejer glitter och glamour? jag älskar saker som glittrar här är några ringar jag har hittat som jag absolut älskar...

 underbar visst e den...
 denna gillar jag oxå:)

 denna är fin men den är nog lite för stor eller vad säger ni?

                          men men finns många saker som glittrar och som är otroligt fina!!!


desperate housewifes

det såg jag igår det var nog inne på 6 säsongen tror jag det var,tänk att man har glömt detta i hela 5 säsongen det e skandal hehe

men gott ännu en serie för Pillan att följa:)

 titta vilken underbart fin bild på dessa desperata hemma fruar:)


drömmar...

i natt vaknade jag av att jag hade en helt otroligt fiiin dröm. jag hade gift  mig rikt,bodde på en ranch med hästar som gick utanför,jag rider inte men jag tycker att en ranch ska ha hästar. hade en gigantisk ring oxå o allt var väldigt pampigt, såg mycket i detalj förutom en viktig detalj,min man!!! han såg jag inte...
hoppas han var snygg hehe..

 min underbara ring är den inte fin tänk att ha på sig den när man går ut och matar hästarna hehe..

 här e själva stället på ett ungefär,det ser så himla mysigt ut så jag vet inte vad:)

 min vackra brudklänning,hade inte den varit snygg på och självklart en vacker slöja till. hmm jag längtar nästan hehe..


dagens bild på Pillan.... 6 oktober 2009

  pillan vid spegeln i hallen...

 

 här sitter jag i soffan :)


tvättdag...

fått tvättat idag det var i behov. sen blev det att äta bakad potatis till lunch, sitter här och blir sugen på choklad oxå men vi får se om jag köper det:)

 tvättat, skönt att det snart e över...

lunch bestående av bakad potatis gotti...


tisdag 6 okt.

hm idag blir det frukost med ägg och kaffe så himla gott. sen sitter jag och tänker på julen och gran och paket och tomten och hela faderullan.:)

jag har redan planerat lite hur jag vill ha min gran och så vidare, älskar julen finns inget mysigare tid än julen och alla tomtar som kommer fram och alla ljus som lyser upp i hemmen.

det är en magisk tid tycker jag.. dags att skriva önskelista oxå hehe.:)

 det ska jag äta till frukost tillsammans med en skvätt kaffe och givetvis kaviar...

 tomte vem saknar inte denna varelse varje jul, det e ju tradition att han kommer och hälsar på :) och givetvis ger oss alla
julklappar hehe, gud vad jag saknar denna tiden:) den kommer sakta men säkert oxå.

sen den viktigaste detaljen som man ej får glömma är???

 är klart den vackra julgranen.. hmm vilken tid som väntar oss alla:)


gårdagen



ja igår var det måndag. då var Lasseman här på kaffe och så såg vi på CSI new York.. idag är det tisdag och det ska bli intressant och se var dagen har att erbjuda för Pillan idag....
 kaffet rinner ner

 Lasseman

 kollade på ett jätebra avsnitt av CSI New york :D

vad händer idag...

  ikväll kommer CSI New york så skoj. kl 21.00 gott folk:)

   idag har jag och Lina varit och tränat oxå, fast det var för mycket folk tyvärr hann inte med allt. men men. vi tar allt i morron Lina i stället...

 

i morgon kommer Lina och hennes barn hit och vi ska prata om våran jajjamensan drink blandar kväll:) ska bli skojigt..


barns tankar...

 denna bok e så grymt bra, barns funderingar får en att tänka till...

 

"Adam är döpt efter mig.Han och Eva åt äpplen. Men bara en gång,sen var det kört på något sätt."

"Förr i tiden hade det riktiga tomtar.Nu för tiden är alla tomtar anställda av staten"

"Väldigt gamla människor var faktiskt apor när de var små."

"När tjejerna kommer i puberteten börjar de bryr sig om sädesceller och såna saker."

"när hjärtat slår fortareoch man blir röd i ansiktet,då är man förälskad."

"om fröet från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av de."

"det är inte så bra för graverade kvinnor att ha ägglikör i urinen."

detta är bara några citat från barnen hehe dom e så härliga:)


bilder säger mer än tusen ord:)

 dagen börjar alltid med kaffe!!!

sen kan det bli en lätt lunch med den godaste burk korven:)

sen avslutas kvällen med några avsnitt av den underbara tanten Miss marple!!!


söndag/måndag

 

 ja söndgen blev helt otroligt slapp. jag sov länge och var ej bakis. sen blev det bara slappa hela dagen lång
mathilda och belliz kom på kvällen då hon hade ström avbrott så vi beställde pizza och myste hela kvällen, hon sov över oxå det var jätteskoj.

nu har dom stängt av mitt vatten, suck vilket jag i och för sig visste sen innan.:)
nu sitter jag o bara kopplar av och tar lite kort, en helt underbar dag egentligen för att fotografera lite, synd att datan kan vara så jäkla seg ibland.

sen ska jag o lina träna ikväll:) ska bli gott, började denna dag med en 2 timmars lång promenad i stan med min mp3 spelare. sen hälsa ja på Chatarina mina kusiners mamma, det var ett tag sen man såg henne så det var roligt stod och tjöta lite...

nu blir det att fixao greja lite. ciao...

film tips

bra filmer som är värda att se...


RSS 2.0