höst???




    vet ej om den är på gång eller inte. regnar och stormar i mellan åt. och då är det dags att komma igång med träningen. i sommar har det varit lite upp och ner med den. så nu måste man komma igång och denna vecka har varit jobbig för det har regnat så man har inte varit på humör för något alls..

Igår längtade jag verkligen efter Johan, längtat efter han hela dagen. ibland känner jag mig extra kär och det gjorde jag igår:)

vi hade jättemysigt, tända ljus och kolla film och bara myste.. älskar livet verkligen och allt var det har att erbjuda..:)

www.actic.se

så nu ska jag bara vakna till sen ska jag dra dit.. tjingeling....






livsstil...





     Detta med att skapa livsstil och allt sånt är svårt tycker jag.
kommit en bra bit med träningen tycker jag. jobbar och gymmar så det går bra..men kosten e värre. måste äta mer frukt och grönsaker. men det är svårt när man inte är sugen..

men idag till lunchen tog jag en morot efteråt och gud så gott det var..
så ikväll blir det youghurt  och en frukt:) måtte jag klara det hehe



vad ska man annars göra idag.. jag har varit på en långpromenad när det var uppehåll och nu sitter jag o kollar på morden i midsomer och dricker ett stort glas vatten...




upptäcka..




  Att upptäcka en helt ny affär e helskoj. som Chilli en inrednings affär, gud så rolig den är..

kommer några saker jag har inhandlat..




helt underbara glas så himla fina..

fins i champagne och martini.. sugen är jag att skaffa flera..;)
idag har det varit en riktígt tråkig dag. regn o rusk och ingen Johan som håller om mig..
nu ligger han här och sussar gott brevid mig ska nog krypa ner o ge han en liten puss tror jag nog allt:)

bröllop 6 augusti 2011




    Nej inte mitt bröllop utan min mosters. så här kommer deras bröllopsbilder..:)

Är dom inte helt underbart fina :)


shopping sugen...




    Vad gör man när man träffar sin bästa vänn och hennes söta dotter på stan och ska gå i affärer. då blir man shopping sugen.
jag skulle kolla efter regnkläder och innneskor till store killen men blev inga regnkläder,men inneskor blev det.

sen kunde jag inte låta bli köpte prinsess trosor till lill tjejen och Star Wars sockar till den äldste samt varsin planch.. och de blev dom riktigt glada över.. det var med prinsessor och star wars så dom e upphängde på deras rum nu..:)

sen har dom duschat, det blev ett himla liv först så det betyder att dom är väldigt trötta och då blir dom griniga, och sen har dom varit uppe sen halv 6 oxå.. dom små liven behöver sömnen och en själv e trött oxå.

vad har jag mer gjort idag, jo jag har gymmat och bara slappat här hemma..
i morgon blir det shopping med min syster på Gekås....:)







   tänk er plancher med samma gubbar o tjejer..:)

nystart..




   Semestern är över och allt återgår till det normala även för mig. ska snart börja skolan igen och avsluta min utbildning:) ska bli skoj faktiskt nu är jag taggad till tusen.. särskilt nu när man har kille o bonusbarn man har ju lite planer för framtiden och framtiden för mig är ljus :D

idag har Johans barn börjat både skolan o dagis på riktigt,så nu ska det bli skoj och se hur mycket tjaffs det kommer bli att lägga sig sen. dom behöver ju sömnen men som ni alla vet, lägga sig vill ju INGEN :S

men det är bara att bita i det sura äpplet och stå fast med sitt ord. Så idag sprang jag för första gången för denna veckan. gott som attan var det. och jag har trott att jag har sprungit 3 km men det är ju nästan 4. 3.91... helt otroligt säger jag alltså. så varannan dag löpning och sen blir det gymmet igen som säkert återgått till normala tider,det återstår att se när jag ska dit i morgon.. ska hinna med det innan jag träffar Mathilda och Haley för en stund på stan och lite shopping:D

på torsdag ska jag nog både hinna med syrran och kanske Lotta och hennes lille prins det ska bli mysigt.. på fredag blir det Becca:D sen ska jag och Johan till mina föräldrar på kvällen. mamma fyller på torsdag så vi firar henne på fredag.
på lördag åker jag,Johan, mamma o pappa till Gbg, till Svärmor för ett besök, hon ska visa dom det underbara Mölndal,Gunnebo o allt. så det blir övernattning,sen hem på söndag och förbereda inför en ny vecka..:)

och ni som inte vet det så har vi lagt trätrall på vår balkong,gud så mycket större det ser ut:) och jättefint blev det.. Johan e sååå duktig.:D





jogga...




 idrygt en vecka har jag hållt på att jogga nu och jagkänner redan förändringar i mitt springande och andningen och allt. och idag på morgonen så mätte jag mitt midjemått och jag hade minskat 2 cm på en vecka, inte dåligt tyckte jag fortsätter det såhär i denna farten så kommer jag blir kanon nöjd.:)

Nu sitter jag på jobbet det är min jobbhelg nu. 9-22 idag och 8-20 i morgon (söndag)
sen på måndag ska jag o Joha åka till Göteborg för e semester. det är hs sista vecka nu och jag har tagit ledigt med han:) så vi ska bara njuta av varandra i en vecka.. äta och dricka gott och bara vila.
ska även jogga i hop dennaveckan..

Barnen åker till sin mamma i dag och kommer inte tillbaka förrän nästa lördag jösses vad dessa två veckor har gått fort verkligen. helt otroligt igår avslutade vi hela semestern med att åka till lekstugan så dom fick leka av sig i 3 timmar och fikade där och sen blev det att åka till hemmakväll för att köpa film och godis.

sen när v kom hem så kom en kompis till dom så han fick vara med på vår fredagsmys...
sen idag skulle dom små rackarna och älsklingen till en kompis till Johan, på barnkalas och sen blir Johan ensam hemma tills jag kommer strax efter 22
kan han nog behöva slappa o ta det lugnt efter två veckor med liv o lajban här hemma.

 this is me :)


hoppas att ni alla får en helt underbar helg..
kramar//Pillan

jogga..



ja jag har börjat med det igen. det är nog 4 gången nu som jag försöker ge mig på detta. denna gång har jag gjort det med hjärtat och det har gått jättebra, han har lärt mig att andas rätt och allt. så i början blev det två varv med 2 pauser för stretch och hämta andan. andra gången blev det 3 varv utan pauser. och idag har jag gjort det igen. 3 varv utan paus och dessutom har jag ökat takten lite... så nu blir det så att jag ska jobba varannan dag 3 varv så det sitter och det känns jättebra ska jag säga..

har köpt nya skor på intersport oxå för 550 kr och dom e så sköna så det finns inte. så nu kan inget stoppa mig.:)
är mäkta stolt över mig själv..




RSS 2.0