susar förbi som en virvelvind...



Alltså denna veckan har alltså bara susat förbi känns det som.hinner verkligen inte med längre.. bilköpet igår och sen var Johan ledig idag (onsdag) började dagen med att äta frukost,förbereda mat,gick till banken åkte hem igen och åt tackofisk med mos till mig
fiskpinnar och potatis till barnen
och köttbullar med mos till Johan

alla åt upp och var nöjda och glada. sen åkte vi till "lekstugan"
betala 100 kr per barn och så fick man vara där i 3 timmar och leka av sig och bara åka och ha sig.. det var verkligen värt pengarna och barnen sprang och lekte o busa så dom blev rosiga om kinderna:)
sen hem o åt lite smörgås och sen borsta gaddarna och sen fick dom krypa ner i sängen och kolla bollibompa,det gillar dom verkligen att ligga i sängen o kolla på det :D

Barnen hade ett litet önskemål i dag om kvällmat i morgon torsdag och det är sista dagen sen åker dom till mamman.. och det var Pizza så jag och  Johan disskutera de ikväll om vi skulle ha det och det ska vi så kan dom få lite torsdags mys..

sen på fredagen så får vi se hur vi ska göra jag och johan vi ska mysa till det i allfall men vi får se hur. ska nog äta tacos i allfall och sen ska vi nog ta en flaska vin oxå. jobbar ju helgen oxå så vi får passa på och mysa.
vi har blivit så duktiga att vi ej äter godis på veckorna längre.. utan bara på helgerna. det e faktiskt bra och vi har köpt hem frukt som vi äter oxå. sen lagar vi mat och det är så himla bra:)

och snart fyller en god vän år oxå hela 27 år:)





några galna bilder från förra årets födelsedags fest för denna tjejja
fröken TROLIN


Kommentarer
Postat av: Lina

Nej de va TVÅ år sen när jag fyllde 25 ;)

2011-03-11 @ 18:12:35
URL: http://strawbeliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0